Aby wyłączyć filmik po rozegranym meczu wchodzimy tam gdzie mamy zainstalowanego PES-a 09 i wchodzimy w folder img. Wyrzucamy plik o nazwie "pes09pv" (75mb). Nstępnie robimy kopię pliku "pes09ci" (3mb) i zmieniamy nazwę kopi na "pes09pv.img"
Przyjemnej gry
By Py$
Dawidi
Oct 4 2008, 07:49
A nie łatwiej wejść w settings i zaznaczyć opcje nullify movie playback?
By Snit
JuveR
Oct 4 2008, 09:13
Z tym że kolega napisał poradnik o wyłączeniu filmiku pomeczowego, a Twoim sposobem wyłączymy jedynie tak zwane INTRO
dodgers
Oct 4 2008, 10:04
No i mylisz się JuveR, bo ja od razu wyłączyłem intro i się zastanawiałem o jakim filmiku po meczu mówicie, bo nigdy go nie widziałem, więc pomaga odznaczenie w settings. No chyba, że ściągnąłem okrojone demko, bez zbędnych filmików
JuveR
Oct 4 2008, 10:37
Ja jeszcze dema nie mam więc gdy autor tematu napisał że dzięki jego poradnikowi możemy usunąć filmik po meczu to ja pomyślałem że takowy jest A jeśli a tym poradniku chodzi jedynie o intro to jest to raczej mało przydatne bo wystarczy w ustawieniach to zmienić
Dawidi
Oct 4 2008, 13:19
Nie chcę być niegrzeczny, ale więc skoro sam nie masz dema to warto jednak się tak nie wyrywać. W demie po meczu włącza się filmik którego nie można wyłączyć i który prezentuje tryby become a legend i legends oraz oficialny trailer. Demo intra samego w sobie nie ma.
Zaznaczenie opcji wyłącza filmik po meczu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.