Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums Edit By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
E 9
Zakładam ten temat aby umieszczać w nim swoje edity. Wszystkie prace będę zamieszczał w 1-ym POŚCIE! Jak narazie dodaję to co pokazałem w moim temacie o robieniu stadionów. Stadion Piasta nie został dodany z pewnego powodu, który poznacie za jakiś czas wink.gif.

(MEX) Estadio Azteca, Mexiko City
Screeny:

DOWNLOAD

(BRA) Maracana, Rio de Janeiro
Screeny:

DOWNLOAD

(ITA) Artemio Franchi, Florencja
Screeny:

DOWNLOAD

(POL) Ekstraklasa Stadiums Pack
Screeny:

DOWNLOAD

(ESP) Camp Nou, Barcelona
Screeny:

DOWNLOAD

De Kuip, Rotterdam:
Screeny:

DOWNLOAD

Ali Sami Yen, Istanbul::
Screeny:

DOWNLOAD

Stamford Bridge, Londyn
Screeny:

DOWNLOAD

Lia Manoliu, Bukarest
Screeny:

DOWNLOAD
adison88
Hmmm... tylko dobrze by bylo jak bys pisal co zmieniles<alpha texture itd. , itp.>

Przydalo by sie bandy zmienic a nie od KONAMI, poza tym to chyba dobrze jak na poczatek. Ale Vadiim jest wedlug mnie w tym mistrzem wink.gif.

Tyle ode mnie.
E 9
Tak przydałoby się, ale skąd ja ci wezmę bandy na te oba stadiony mellow.gif ? Przeciez przykładowo nie dam band z CL na te stadiony tylko po to aby były nowe wink.gif.

Nikt nawet nie planuje tu rywalizować z Vadimem. On jest zawodowcem, ja to robie dla siebie wink.gif ... i przy okazji wrzucam tutaj.
Tomi84
Bandy:

MARACANA

AZTECA

Poprawiłem bo na poczatku dałem dwa razy te same, wystarczy wrzucić do katalogów "adboards_tex"

Stadiony bardzo przyjemne, tak trzymaj E_9.
adison88
CYTAT(E 9 @ Jul 10 2008, 22:01) *
Tak przydałoby się, ale skąd ja ci wezmę bandy na te oba stadiony mellow.gif ? Przeciez przykładowo nie dam band z CL na te stadiony tylko po to aby były nowe wink.gif.

Nikt nawet nie planuje tu rywalizować z Vadimem. On jest zawodowcem, ja to robie dla siebie wink.gif ... i przy okazji wrzucam tutaj.

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=435

Mozna wrzucic z ligi brazylijskiej czy Copa Libertadoes tongue.gif .

Pytanie: Co następne ? proponuje Eredivisie lub l.angielska.

Nie chce sie czepiac bo nie po to tu jestem ,poza tym wyedytowane stadiony zawsze sie przydaja wink.gif.
E 9
Dzięki panowie wink.gif za bandy

Next: Ali Sami Yen, Instanbuł.
Tomas
Pomysly na edity to w tym temacie ma sie rozumiec biggrin.gif ?
Mam takie pytanie E9, na Lazienkowskiej to Ty dodales ze jupitery swieca (umiesz to robic?) czy ja mam takie kijowe wersje i tylko u mnie nie swieci biggrin.gif tongue.gif

Jesli tak to ekstra i super spprawa smile.gif

Pozdrawiam
E 9
CYTAT(Tomas @ Jul 10 2008, 21:33) *
Pomysly na edity to w tym temacie ma sie rozumiec biggrin.gif ?
Mam takie pytanie E9, na Lazienkowskiej to Ty dodales ze jupitery swieca (umiesz to robic?) czy ja mam takie kijowe wersje i tylko u mnie nie swieci biggrin.gif tongue.gif

Jesli tak to ekstra i super spprawa smile.gif

Pozdrawiam

Aktualnie wszyscy(chyba) mają wersję bez świecących ;]
Znalazłem kiedyś na zagranicznym forum poprawioną Legię, tzn. z dodanym światłem...No i tą wersję zedytowałem wink.gif
Tomas
CYTAT(E 9 @ Jul 10 2008, 23:46) *
Aktualnie wszyscy(chyba) mają wersję bez świecących ;]
Znalazłem kiedyś na zagranicznym forum poprawioną Legię, tzn. z dodanym światłem...No i tą wersję zedytowałem wink.gif

Bardzo bym chcial wersje ze swiecacymi jupiterami biggrin.gif
Czekam na Twoj edit!
E 9
Mam do was pytanie: Posiada ktoś tureckie Ali Sami Yen ze świecącymi światlami w dachu oraz czy ktoś ma zedytowaną przez milerinho wersję Sucru Saracoglu??

Z góry dzy za pomoc wink.gif
mariolazi
CYTAT(E 9 @ Jul 11 2008, 01:42) *
Mam do was pytanie: Posiada ktoś tureckie Ali Sami Yen ze świecącymi światlami w dachu oraz czy ktoś ma zedytowaną przez milerinho wersję Sucru Saracoglu??

Prosze, wrzuciłem Ali Sami Yen ze swiatlami -> http://files.filefront.com/TUR+Ali+Sami+Ye...;/fileinfo.html

PS. Swietnie Ci wyszedł edit Maracany smile.gif
Arek.PL
Stadion Maracany jak i narodowy Meksyku wyszły zajebiście smile.gif

Pozdrawiam
adison88
CYTAT(E 9 @ Jul 11 2008, 01:42) *
czy ktoś ma zedytowaną przez milerinho wersję Sucru Saracoglu??

Juz wrzucam

LINK 1
LINK2
E 9
Dzięki za stadiony cool.gif Ali Sami Yen mam już ukonczone...jak bd mial czas potem to upne. No i ostatnia sprawa...potrzebuję dobrych band dla reprezentacji Polski ;]

Tomas
A te bandy telekomunikacja, tvp, puma, comap polska, decathlon sklep sportowy, polska online, bank polska kasa opieki czyli jednym slowem te co sa na slaskim to Ci nie odpowiadaja ? wygladaja ladnie i estetyczne smile.gif

PS. Jak tam Lazienkowska a dzialajacym oswietleniem? i jeszcze jedno pytanie Twoja Jaga co robisz i Lechia beda sie swiecic jupitery? Co do Lechii mam jeszcze kilka pytan, jak bedziesz mial czas to daj znac smile.gif

Pozdrawiam
E 9
Odezwij się do mnie na gadu i wszystko obgadamy...8760548.

Tak, chodzi mi o bandy ze Śląskiego.wink.gif

Dopóki nie ma nowej Lechii powinno zadowolić kibiców coś takiego:
- night fine

Co do Legii to już dawno została skończona ;]

Ostatnia sprawa: Jeżeli osoba importująca będzie potrafila dodać światło to jupiterki oczywiście zaświecą wink.gif

pzdR
Tomas
CYTAT(E 9 @ Jul 12 2008, 14:30) *
Odezwij się do mnie na gadu i wszystko obgadamy...8760548.

Tak, chodzi mi o bandy ze Śląskiego.wink.gif

Dopóki nie ma nowej Lechii powinno zadowolić kibiców coś takiego:
- night fine

Co do Legii to już dawno została skończona ;]

Ostatnia sprawa: Jeżeli osoba importująca będzie potrafila dodać światło to jupiterki oczywiście zaświecą wink.gif

pzdR

Mogę zrobić upload tych ze Śląskiego jeśli chcesz

Tez sobie robiłem edycje Lechii tylko w day fine i muszę powiedzieć ze prawie tak samo hehe, ładnie oczywiście Ci wyszło (możesz dać up), ja jeszcze dodałem te bandy co zrobiłem na podstawie fotek

Jak będziesz miał czas to daj upload Legii

Super by było jak by się znalazła taka osoba smile.gif

Ok dzięki, odezwę się w wolnej chwili bo zaraz chyba ( biggrin.gif ) będę znikał

Pozdrawiam
E 9
Na download polskich arenek trzeba troszke poczekać wink.gif więc cierpliwie. A twoje bandy przed momentem własnie wrzuciłem na Lechie więc chyba jest ok ;]

Czekam na bandy ze Ślązaka wink.gif

Tomas
Bandy dla Ciebie - download

To czekam z niecierpliwoscia biggrin.gif i pozniej postaram sie odezwac

Pozdrawiam
E 9
Sorka, że szukam stadionów pisząc posta w moim temacie ale co tam...wkońcu mój ;D

A więc poszukuję 2 editów od milerinho:
*Anfield Road
*Stadio Olimpico.

Z góry thx ; )
Kubbas
E9 edytnąłbyś Nowe Webley? Bo to nieedytowane jest strasznie cienkie ;f
E 9
CYTAT(adison88 @ Jul 16 2008, 08:00) *

Podziękować tylko bracie ; * Ostatnia prośba w najbliższym czasie ;] ... Stadio Artemio Franchi, Fiorentina również edit od milerinho.

KubbasOG:
Ciężko bedzie, ale zobaczymy co da się zrobić wink.gif
mcraczek
E9 potrafiłbyś ( zechciałbyś ) wyjaśnić w kilku słowach jak edytować te białe linie na boisku oraz murawę w stylu ala Vadim?
E 9
CYTAT(mcraczek @ Jul 21 2008, 14:45) *
E9 potrafiłbyś ( zechciałbyś ) wyjaśnić w kilku słowach jak edytować te białe linie na boisku oraz murawę w stylu ala Vadim?

Linie na stadionie wymienia sie za pomoca WE. Otwierasz stad1_main i podmieniasz pliczek nr.4(nie jestem na 100% pewien bo pisze na szybko). Jest to obrazek z linią przerywaną i kropką wink.gif. A na edycji murawy się nie znam. Ja poprostu to edytowanych przez siebie stadionow dobieram odpowiednią alpa_texture i murawę z innych arenek.

pzdR cool.gif
mcraczek
No rzeczywiście te linie wystarczy tylko podmienić smile.gif Często widzę że murawa stadionów składa się z 1 tekstury trawy zaś u niektórych z 4 tekstur. Co zrobić by składała się z jednej?
E 9
Nie da się tego zmienić wink.gif To zależy od metody importu, jaką wybrał wykonawca arenki wink.gif.

Coś nowego:

ARTEMIO FRANCHI, FIORENTINA:
Zedytowane zostało:
*murawa
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
*dodane belki w bramkach
*siatki
Screen:

DOWNLOAD

Na podstawie tego:
MaTi10
Fajnie zedytowany stadionik zasysam;]
mcraczek
Jak zwykle kapitalnie smile.gif
mariolazi
Jak zwykle strzał w 10tke wink.gif

Pobieramy cool.gif
mcraczek
Postanowiłem i ja troszkę pobawić się w edycje dla potrzeb własnych smile.gif Proszę oceń moja pierwszą pracę tongue.gif

Szarzan
No ładnie ładnie, nie powiem smile.gif Skoro Wam tak to sprawnie idzie to może mały edit Stamford Bridge? Chodzi mi o zmiane linii boiska oraz układ i tekstura murawy. Jakby dało radę układ i teksturke murawy z White Hart Line przerzucić na Stamford byłbym wdzięczny. Poniżej link do stadionów SB i WHL smile.gif

http://s009.wyslijto.pl/?file_id=10275330367058111953
Orange_91
Widzę, że sie rozkręcasz. Tak trzymaj. wink.gif
CYTAT(szerszeń @ Jul 22 2008, 16:35) *
No ładnie ładnie, nie powiem smile.gif Skoro Wam tak to sprawnie idzie to może mały edit Stamford Bridge? Chodzi mi o zmiane linii boiska oraz układ i tekstura murawy. Jakby dało radę układ i teksturke murawy z White Hart Line przerzucić na Stamford byłbym wdzięczny. Poniżej link do stadionów SB i WHL smile.gif

http://s009.wyslijto.pl/?file_id=10275330367058111953

Vadim fajnie zedytował stadion Chelsea z murawą z PESa 08:
http://files.filefront.com/ENG+Stamford+Br...;/fileinfo.html
Szarzan
Wiem widziałem wink.gif Ale moim skromnym zdaniem troszkę inaczej wygląda teraz murawka na SB. Tak więc jakby nie stanowiło problemu to poprosze o tą zamiankę rolleyes.gif . Pozdro
E 9
Dziś wróciłem na stale do domu i wziąłem się trochę do roboty ;P:

W obroty poszedł STADIO OLIMPICO w Rzymie. Edytowałem wersję od milerinho, ponieważ mialem jakies bledy przy dodawaniu beleczek. Oczywiscie tylko one pozostały z jego wersji wink.gif. Do rzeczy:

Day/fine:

Na podst. tego:

Day,Night/snow:

Na podst. tego:

I jak? cool.gif

Dzięki za liczne komentarze wink.gif

Wieczorem "Siur"prise ;p

Tomas
ładnie ładnie smile.gif
czekamy do wieczora w takim razie tongue.gif
mcraczek
No ciekawe co nam przygotujesz może jakaś paczka? ;] Olimpico genialnie odwzorowane aczkolwiek nie przepadam za takim stylem murawy ale cóż poradzić jeśli rzeczywiście taki aktualnie mają.. Realizm to podstawa tongue.gif
Tomi84
Świetna robota.
Damian.
Zajebiście, jak Ci sie nudzic będzie to Camp Nou zrób, wiem ze jest duzo gorszych stadionow smile.gif I nie gadaj, że jest fajna wersja, bo żadna mi sie nie podoba smile.gif
pozdro Jagiellończyku wink.gif
MaTi10
Fajne Olimpico Edi;],daj link do Łazienkowskiej rolleyes.gif

pzdr
Arek.PL
Elegancka sprawa.
E 9
Obiecana niespodzianka...

EKSTRAKLASA STADIUMS PACK by E9:
Paczka zawiera 14 stadionów:
1.Stadion Wisły Kraków(by seen)
*dodane nowe chorągiewki
2.Stadion Wojska Polskiego w Warszawie:
*murawa
*siatki
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
3.Stadion Miejski w Białymstoku(edit by milerinho):
*nowa murawa(day/fine)
4.Stadion Ruchu Chorzów:
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
5.Stadion ŁKS-u:
*murawa
*siatki
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
6.MOSiR w Wodzisławiu:
*murawa
*siatki
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
7.Stadion GKS-u Bełchatów:
*murawa
*siatki
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
8.Stadion im. Ernesta Pohla:
*murawa
*siatki
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
9.Stadion im. Jana Pawła II:
*murawa
*siatki
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
10.Stadion Lecha Poznan(edit by Vadiim):
*chorągiewki
*siatki
11.Stadion Piasta Gliwice:
*murawa
*siatki
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
12.Stadion Polonii Wa-wa:
*murawa
*siatki
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
13.Stadion Lechii:
*murawa
*siatki
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska
14.STADION ŚLĄSKI, NARODOWY:
*murawa
*siatki
*chorągiewki
*niebo
*linie boiska

Belki zostały dodane na stadionach, na których można było to zrobić wink.gif.

DOWNLOAD

MaTi10
Cudo wydałeś;]],pobieram i dziękuje Panu;p za te chojne dary.
mcraczek
Jedno słowo - amazing smile.gif Dzięki za paczkę.
seen
CYTAT(E 9 @ Jul 24 2008, 19:55) *
1.Stadion Wisły Kraków(edit by Vadiim)
*dodane nowe chorągiewki

Z całym szacunkiem panowie, ale odpuśćcie sobie to edit by Vadiim.
Wychodzi jakby Vadiim zrobił ten stadion. Teraz przestaje się pomału dziwić Gwidonowi.
Tyle.
Tomas
Świetna robota i super niespodzianka! smile.gif oczywiście od razu pobieram, widać dużo włożonej pracy, oby tak dalej smile.gif

PS. no i się doczekałem "świecącej" Łazienkowskiej tongue.gif
E 9
Damianinho, mówisz masz...pracowałem nad tym w miarę długo...było ciężko ale coś się udało zrobić:

Camp Nou(day/fine):

Co o tym myślicie?? cool.gif
mariolazi
Takie niespodzianki lubimy biggrin.gif

A Camp Nou też całkiem spoko.
Visca el Barca! cool.gif

Dzięki za stadiony naszej zakręconej ekstraklasy wink.gif
Pozdrawiam!
Kubbas
No bardzo fajnie, szkoda, że Polskie areny mi się nie przydadzą tongue.gif

Można download do Rzymskiego stadionu?

Będzie nowe Wembley czy nie?;>
E 9
Na dniach zobaczymy co da sie zrobic z Wembley wink.gif

A Olimpico postaram sie dac jutro w 2 wersjach, Lazio i Roma.

Milej nocy cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.