1.ściągnąłem edytor jakis tam OF 4.02 czy cuś do pesa próbuje cos zrobic i nic nie nie wiem bo nikt mi nie chce wytłumaczyc jak zastępowac twarze chodzi o te numerki krok po kroku w PES2008 nie znam sie na tym ale nikt nie chce mi pomóc niestetyy
2 drug asprawa to stroje w moim gdb nie ma folderu z ligą hiszpańska i nie ma jak wstawic kitsów nowych barcy a jak robie folder z liga hiszpańska i tam wgrywam stroje to mi wywala z gry i sie wiesza !!!
Podsumowując porsze o pomoc w takich sprawach : jak zainstalowac twarz tzn. podmienic ale krok po kroku bo wszczysc wysyłają mnie do innych działow i na inne strony a tam niec sie nie moge dowiedziec po drugie podobnie z kistsami stym ze juz mi działają te które mogłem wgrac do folderów problem jest z tymi które nie wiem gdzie wgrac bo nie ma folderów danej ligi , klejnym problemem są stadiony co zrobic i jak w łatwy sposów wrzucic stadiony żeby działały ?! czy ktos mi podpowie jak obsługiwac sie tym edytorem of cos tam ?!
PROSZE O POMOC NI NIE WYSYŁAJCIE MNIE NIGDZIE INDZIEJ TYLKO JAK KTOS WIE TO NIECH PISZE KONKRETNIE KROK PO KROKU CO MAM ROBIC ZEBY EDYTOWAC TE STROJE < FACE I STADIONY W PES2008...
aha wie ktos kiedy bedzie of z aktualnymi ligami beniaminki angeilskie hiszpańskie itd. najlepiej pasujący do OE2.0 + tranfery tak już z początku lipca ?!