Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najładniejsza Bramka Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
rozaldinho
Witam, dziś rano oglądałem najładniejsze bramki z konkursu na najpiękniejszą w pes2008. Niestety jak pewnie wszyscy się zawiodłem poziomem i jakością strzelanych bramek...

Mam więc pomysł aby zrobić konkurs( lub przywrócić o ile już takie były) na najładniejszą bramkę pes 6. Może coś w stylu
konkurencyjnej do niedawna strony(proevopl) na bramkę miesiąca???

JEŚLI TEN POMYSŁ BY SIĘ SPODOBAŁ, TO PROSZĘ WALNĄĆ POD TEMATEM POSTA biggrin.gif
A więc wszystko zależy od administratorów strony i zainteresowania

pozdrawiam
djclanv1r00z
przydało by się smile.gif mam kilka fajnych bramek i bym chociaż tą jedną wybrał smile.gif

myśle że dobry pomysł cool.gif

pozdro:D
perONE
no tak tylko musi sie znalezc "organizator" ktory wykona kompilkacje wink.gif
rozaldinho
CYTAT(perONE @ Jul 3 2008, 08:15) *
no tak tylko musi sie znalezc "organizator" ktory wykona kompilkacje wink.gif

z tym to nie bylo by problemu... wystarczy jakiś fajny podkład, windows movie maker, bramki i każdy by mógł zrobić kompile...
perONE
CYTAT(rozaldinho @ Jul 3 2008, 09:31) *
z tym to nie bylo by problemu... wystarczy jakiś fajny podkład, windows movie maker, bramki i każdy by mógł zrobić kompile...

z tym jest problem bo nie kazdy ma komputer, ktory pozwala wyciaganc max na kompile, efekty moa byc marne ;0 wiec tezeba znalezc "najsamprzód" kogos kto skmini kompile a dopiero pozniej zajac sie konkursem 
Paput
Ja jestem za tym konkursikiem
kksm
Jestem również oczywiście za. Musimy tylko poprosić kogoś o kompile (BOOS?). Na nagrode ma ktoś jakiś pomysł??? Może Xbox 360 bo potaniał hehehehe tongue.gif
czubinho
jestem za. moglbym pokazac swoja brameczke
dj_adriano
ja też jestem oczywiście za ale jetem pewien że to i tak nie wypali tongue.gif
Tomek775
Sory bo pewnie to pytanie było już dużo razy ale jestem nowy i mam pytanie:
Jak wykonać kompilkacje z bramek w pes 6??? mellow.gif

Tomek775
I jeszcze gdzie znajdują się te bramki zapisane w pesie???
Jamnik
Edytuj posty kolego smile.gif

Powtórki są w: Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
Tomek775
Oki ale nie da się ich wrzucić do Movie Maker???
Bo0os
ja zrobie film.
Windziak
Ile goli można wysyłać? Mam tego trochę, w tym 2-3 kuriozalne tongue.gif
kksm
DZięki Bo0oS You are debest. To co kto organizuje konkurs, ile goli(raczej 1 co nie), jaka nagroda, do kiedy???
JustMe1987
Przez tyle czasu to kazdy juz cos ustrzelil.. Lepszy bylby jakis quest na bramke wtedy zawsze jest ciekawiej..
perONE
w sumie moge sie tym zajac, BoOoS robi kompile a ja cala reszte, czyli przyjmowanie bramek na Gadu w postaci save, selekcja
jezeli chcecie to piszcie.
jak wszyscy sie zgodza to boOoS napisz na GG to pogadamy wink.gif
kksm
Tylko przyjmujcie bramki strzelone nie jakieś dawno tylko na strzelenie bramki jest np. 10 dni i nic wcześniej nie może byc. Only 1 bramka.
Bo0os
nie ma problemu

jak zbierzesz bramki to sie do mnie odezwij, ja zrobie film w przeciągu tygodnia, wyśle Ci gotowy, Ty wrzucisz go na YouTube i robimy głosowanie

od teraz każdy wysływa swoją najładniejszą bramke do preONE

czas do 17.07.08r, zawsze bylo jakos dwa tygodnie na wysylanie ...

pozdro
perONE
mam pomysl. mopze zrobmy taki konkurs The End of Pes6. ISSONLINE FINAL COMPILATION.  
i kazdy wysle bramke ktora chce. dawajcie jakies pomysly
Bo0os
obyś sie nie przeliczył z tym 'The End'

jeszcze nie wiadomo jaka bedzie nowa odslona pesa, byc moze nadal bedą grać w szóstke wink.gif

ale pomysl dobry

JustMe1987
Wszystko spoko ale zrobcie questa np z limitem czasowym strzelenia bramki np tylko w lipcu albo cos takiego tongue.gif
Bo0os
niech decydują organizatorzy

ja tu tylko filmy robie ;)

pozdro justme, kiedy gramy? ;D
JuveR
Pomysł fajny, tylko ja niedawno robiłem formata i ciężko mi będzie jakąś fajną bramę pyknąć biggrin.gif

PS. Zmieni mi ktoś z adminów nick z powrotem na JuveR? Bo przez przypadek mi się zmieniło tongue.gif
rozaldinho
zaraz zaraz!! Może niech najpierw administrator lub któryś z moderatorów okaże zainteresowanie tym pomysłem, a następnie by się zrobiło odpowiedni temat na który by się wrzucało savey.

ps fajnie, że jest duże zainteresowanie tym pomysłem i mam nadzieję, że konkurs uda się zorganizować w jak najkrótszym czasie biggrin.gif
freeq12123
no dobra ale ja nie mam twojego numeru gg, może byś podał dry.gif
Jamnik
CYTAT(freeq12123 @ Jul 3 2008, 22:52) *
no dobra ale ja nie mam twojego numeru gg, może byś podał dry.gif

perONE ma w profilu nr. GG

Do wszystkich: Czy te bramki to z jakiegoś okreslonego poziomu trudności (np tylko klasa światowa) czy z różnych mogą być ? Bo wstyd sie przyznać ale na początkującym sobie gram tongue.gif
Zywy
Ja proponuje od Normalnego w górę, a bramki np. od maja 2008. Co Wy na to???
Jamnik
Albo zrobić 2 kompilki - od normalnego w góre (1) i od normalnego w dół (2) - w końcu liczy się zabawa

A co za różnica od kiedy bramki tongue.gif ?
rozaldinho
a ja właśnie zastanawiam się po co komu bramki z takich poziomów jak NORMAL, Amator czy professionalista... przecież najlepsze bramki i tak zdobywa się na WORLD CLASS!!! I jeśli chodzi o datę strzelenia bramki to się zgadzam. Jak ma być konkurs na bramkę np. Czerwca albo Lipca to bramki powinny pochodzić z tego właśnie miecha...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.