Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Adm Skład
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
11A
ADM Skład jest to poczatkujacy ale znakomity zespol.
narazie wydali tylko swoje demo na ktorym jest 6 kawalkow
tu mozna pobrac demo
IMO ich najlepsza piosenka jak do tej pory to 1 z plyty "Kto Chce Się Martwić"
w necie narazie nic o nich nie znajdziecie chyba ze na wrzucie na ktora wlasnie wrzucam ich piosnki
mam nadzieje ze pomozecie zozkrecic mi ten temat smile.gif

pozdrawiam
cnb
jak na początkujący skład to całkiem dobrze brzmi biggrin.gif jestem jak najbardziej na tak.... choć to nie mój gatunek ;p
Przemek23
Jak na początek jest nieźle ale są lepsi w undergroundzie (np. Jimson, VNM, PeeRZet, TeTris, Reno, WENA).
Jeszcze dużo pracy przed nimi, życzę powodzenia. ;]
kksm
No no, całkiem całkiem, ale jeżeli chcecie coś osiągnąć to zmieńcie wokaliste (sorry). Piosenki wpadają w ucho, ale troche za dużo w nich powtórzeń.
kostek
Makabrycznie słabe to.
Nawet nagrywając w domu, można osiągnąć znacznie lepszą jakość.
Teksty słabe, w dodatku trzeba się nieźle naprodukować żeby coś zrozumieć. Nie wiem czy to miało być coś w podobie K44, czy tak przypadkiem wyszło to 'jęczenie'...
Bity przyzwoite, nic więcej.
Ogólnie to chłopaki chyba się nieco pospieszyli z wydanie tego materiału. wink.gif
demiano7
Według mnie troche przesadzasz Kostek ale cóż, o gustach sie nie dyskutuje... Ja osobiście bardzo lubię kawałki kal44 i wydaje mi się że to niezły pomysł aby spróbować rapować w takim właśnie stylu... IMO chłopcy się rozkręcą i będzie gites wink.gif
Damian.
CYTAT(kksm @ pią, 27 cze 2008 - 10:42) *
No no, całkiem całkiem, ale jeżeli chcecie coś osiągnąć to zmieńcie wokaliste (sorry)

+1, IMO zabiera urok piosence. Powinien śpiewac głosniej , a podkład powiunien być cichszy ,a tu jest na odwrót.
Pozdr wink.gif
potter
Ojoj, tragedia
Przesluchalem pierwszy kawalek. ANi troche mi sie nie podobal. Do Kailbera to im brakuje i to duuuuuuzo
Jacmen
Spodziewałem się więcej, ale jak przesłuchałem to powiem jedno żenada. Wokalista jest do dupy nic nie zrozumiałem z tej pierwszej piosenki oprócz kilku słów. Reszty nie słucham bo jeśli ta jest najlepsza to reszty wole nie słyszeć. Wiele prac przed nimi taka prawda wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.