Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Unknow_151.bin ...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
lol99
Aby wgrać scoreboard trzeba zastąpić plik unknow_151.bin tylko że ja go nie mam w p_text ... ;/ gdzie on się znajduje ?
Teco
CYTAT(lol99 @ nie, 22 cze 2008 - 13:47) *
Aby wgrać scoreboard trzeba zastąpić plik unknow_151.bin tylko że ja go nie mam w p_text ... ;/ gdzie on się znajduje ?

a co masz? unnamed?to jedno i to samo...
lol99
Problem rozwiązany.
Jamnik
Mam, problem ze scoreboardami, ale żeby nie zakładać nowego tematu to się tutaj wpiszę. Otóż nie mam żadnych scoreboardów. Wgrywałem i przez GGS i przez DKZ te wydane przez Teco. Niestety nie działają sad.gif

Może ktoś poratować ?
Teco
CYTAT(Quaresma @ Jun 30 2008, 15:25) *
Mam, problem ze scoreboardami, ale żeby nie zakładać nowego tematu to się tutaj wpiszę. Otóż nie mam żadnych scoreboardów. Wgrywałem i przez GGS i przez DKZ te wydane przez Teco. Niestety nie działają sad.gif

Może ktoś poratować ?

widać źle wgrałeś bo score są zawsze sprawdzane...i nie ma takiej możliwości aby nie działały...sprawdź czy faktycznie masz wgrane to co trzeba....
Jamnik
dwa razy robiłem, i niestety nic ;(
Teco
CYTAT(Quaresma @ Jun 30 2008, 16:22) *
dwa razy robiłem, i niestety nic ;(

No musisz robić coś źle,sprawdź plik 151 czy masz wgrane score (te moje score)wgrane masz ułożenie do 0.texta??
Jamnik
Nie wiem, byłbyś wieczorem np na GG, bo tak na forum to ciężko sie dogadać ? Ale dobrze wgrywałem wg pliku "Czytaj".
Teco
CYTAT(Quaresma @ Jun 30 2008, 16:35) *
Nie wiem, byłbyś wieczorem np na GG, bo tak na forum to ciężko sie dogadać ? Ale dobrze wgrywałem wg pliku "Czytaj".

Oki jestem na gg jakby co:P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.