Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 6 Czy Pro Evo 2008 ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Patryk_1425
Witam. Posiadam konsole PS2 i chciałbym zakupić któregoś pesa 6 lub 2008. Którego bardziej polecacie, z tego co słyszałem to 2008 to będzie ostatni pes wydany na PS2. Prosze o pomoc. Grałem w 5 część Pro Evo i nie mogłem sie oderwać, dlatego chce sobie kupić nowo wersje. Pozdrawiam i prosze o pomoc
Orange_91
CYTAT(Patryk_1425 @ śro, 18 cze 2008 - 14:36) *
Witam. Posiadam konsole PS2 i chciałbym zakupić któregoś pesa 6 lub 2008. Którego bardziej polecacie, z tego co słyszałem to 2008 to będzie ostatni pes wydany na PS2. Prosze o pomoc. Grałem w 5 część Pro Evo i nie mogłem sie oderwać, dlatego chce sobie kupić nowo wersje. Pozdrawiam i prosze o pomoc

Lepiej 08. To praktycznie to samo co 6 + jakieś tam ulepszenia.
Patryk_1425
a jakie te ulpszenia ?
Orange_91
CYTAT(Patryk_1425 @ śro, 18 cze 2008 - 14:48) *
a jakie te ulpszenia ?

Dokładnie to nie wiem ale aktualny jest, więcej drużyn jest w tym Wisła Kraków biggrin.gif i te takie mało rewolucyjne zmiany jak między PES 3,4,5,6.
kksm
BIERZ PRO 2008. Ja mam ps2 i ta część jest o niebo lepsza od 6, bo bardzo dobrze poprawione są strzały. WRESZCIE DA SIĘ UDEŻYĆ WOLNEGO BEZ ŻADNEJ REAKCJI BRAMKARZA(STOI JAK SŁUP). I jest właśnie wiele takich systuacji gdzie bramkarz nie ma szans i nawet się nie rzuca. Komputer bardzo mądrze wymienia piłke w obronie i często gra na czas. Gra zrobiła się bardzo realistyczna brawo dla KONAMI. PES 2008 on ps2 rulezzzzz.
Ocena 10-/10
-za muzykę z klimatów azjatyckich w world tour i nie przejrzyste menu
herubq3
jak na PS2 to pes 2008
wogóle jest o wiele razy lepszy
dawiddawido
Na Ps2 ma się ukazać pes2009 także myślę że warto poczekać bo zawsze coś nowego , chyba że nie masz kasy to bierz 08.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.