Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błagam Pomocy ;(
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
adriano91
Sciągnełem ten nowy Patch Euro 2008 i nie wiem jak go zainstalowac ;/
Możecie powiedziec jak? Zainstalowałem go do byle jakiegofolderu a potem kopiuje go tam gdzie mam gre zainstalowaną ale jak włączam euro.exe albo pes2008.exe pojawia się takie coś ;/

whan
CYTAT(adriano91 @ pią, 13 cze 2008 - 16:04) *
Sciągnełem ten nowy Patch Euro 2008 i nie wiem jak go zainstalowac ;/
Możecie powiedziec jak? Zainstalowałem go do byle jakiegofolderu a potem kopiuje go tam gdzie mam gre zainstalowaną ale jak włączam euro.exe albo pes2008.exe pojawia się takie coś ;/

patch koniecznie wrzucamy do folderu, w którym mamy zainstalowanego Pesa.

PS
"Błagam Pomocy ;(" - wtf? Temat niezgodny z regulaminem. Następnym razem pójdzie do śmietnika.
Orange_91
CYTAT(adriano91 @ pią, 13 cze 2008 - 16:04) *
Zainstalowałem go do byle jakiegofolderu a potem kopiuje go tam gdzie mam gre zainstalowaną ale jak włączam euro.exe albo

Wydaje mi sie, że powinieneś zainstalować go do folderu z grą.
filgra
mam dokladnie taki sam blad, z tym, ze przy uruchamianiiu EPL PATCH. dodam, ze probowalem instalowac i do folderu z gra i w innym nowo stworzony. o co chodzi?
nigdy nie wgrywalem zadnych dodatkow do pesa, wiec moze o czyms nie wiem. jakis inny program jest potrzebny do instalacji tego patcha?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.