Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Tomi84
Spotkał się ktoś z Was z czymś takim:

I wiecie jak sobie z tym poradzić ? Wyłaczrenie Kitservera nic nie daje.
k-ten
Pytanie podstawowe ; Pirat or Oryginalna...?
Tomi84
Oryginał, gram praktycznie tylko online.
Teco
CYTAT(Tomi84 @ czw, 05 cze 2008 - 21:01) *
Oryginał, gram praktycznie tylko online.

Może jakaś twarz czy dodatek Ajaxu to powoduje...bo score ja sprawdzam kilka razy zanim wydam:)
Tomi84
QUOTE(Teco @ czw, 05 cze 2008 - 23:40) *
Może jakaś twarz czy dodatek Ajaxu to powoduje...bo score ja sprawdzam kilka razy zanim wydam:)

Też tak myślałem na początku, dlatego spróbowałem odinstalować kitservera. Nietesty nawet po jego wyłączeniu jest to samo :/ Nie rozumiem co się dzieje, jeszcze do niedawna wszystko było ok, dopiero po wgraniu scoreboardów zaczęło się tak robić, dlatego myślałem że ja coś skopałem ale skoro nikt inny tak nie ma to widocznie jakiś błąd u mnie.

EDIT: U mnie chyba poknociło się jednak coś po wgraniu scoreboardów bo mam na dysku kopię foderu DAT przed ich instalacją i na tamtym DAT po wyłączeniu Kitservera mecze Ajaxu chodzą normalnie. A po wgraniu score,ów nawet po wyłączniu Kitservera wywala grę do windowsa. Nie bardzo tylko wiem, co mogło się skopać. W tych scoreboardach od FOX sports w pliku e_text miałem dwa pliki a nie jeden, może to to ? Bo tam oprócz unknow_00151.txs był jeszcze unknown-00000.thx.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.