Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Maarcin80
witan chcilabym zainstalowac patcha hisory football dp pes 6 ale powiedzcie mi gdzie mam go zainstaloowac mam juz winuha ale gdzie dac ten plik w kittserver?? czy gdzie??
JuveR
Jeśli możesz , to napisz troszeczkę bardziej zrozumiale tego posta sleep.gif Czy teraz nie uczą Was na polskim używać znaków interpunkcyjnych? rolleyes.gif Nie mówiąc już o tym, że co drugie słowo poprzekręcane :/
Wywnioskowałem że chodzi ci o to gdzie wkleić folder kitserver. A więc tak: wklejasz go do folderu z zainstalowaną grą :]
PZDR
Maarcin80
CYTAT(JuveR @ śro, 04 cze 2008 - 15:30) *
Jeśli możesz , to napisz troszeczkę bardziej zrozumiale tego posta sleep.gif Czy teraz nie uczą Was na polskim używać znaków interpunkcyjnych? rolleyes.gif Nie mówiąc już o tym, że co drugie słowo poprzekręcane :/
Wywnioskowałem że chodzi ci o to gdzie wkleić folder kitserver. A więc tak: wklejasz go do folderu z zainstalowaną grą :]
PZDR

chodzi mi tylko jak zainstalowac tego patcha?? History of footbal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.