przychodzi kibic do sklepu Milanu i mowi:
-poprosze stròj Milanu
sprzedawca pyta:
-ale pilkarza czy sędziego????
| QUOTE | ||
| Buhahahaha :lol: :lol: :lol: Ale polewa.....
Byc moze znacie...: Czem szkoła jest jak chlew ?? BO NAUCZYCIELE WYGL
nie komentuj tylko opowiadaj. :wink:
wiecie co robi dziewczynka na huśtawce w sarajewie?
denerwòje snajpera co mòwi kobieta ktòra wiesz pranie? rzeczywiście
Ślepy poszedł na grzyby do lasu, gatunek grzyba rozpoznawał, gdy włożył go do ust. Znalazł pierwszego grzyba.
- O borowik-wrzucił do koszyka i poszedł dalej.- O muchomor - O gòwno, dobrze, że nie wdepłem. Spowiada ksiądz skina w kościele, gdy już był koniec spowiedzi ksiądz puka a skin -o ku*a, ale mnie ksiądz wystraszył! Przychodzi baba do sklepu i mòwi: -jest chleb dzisiejszy -nie ma jest tylko chleb wczorajszy-odpowiada sprzedawczyni -a kiedy będzie dzisiejszy -jutro. Facet skoczył z 10 piętra i nie zginął, dlaczego? Bo w ostatniej chwili chwycił się krawężnika. PS to mòj 200 post
czy mi sie zdaje czy zalozeniem tego tamatu sa kawaly o tematyce pilkarskiej?
- Co robi kibic Legii, gdy jego wspaniała drużyna wygrywa
Champions League? - Wyłącza Playstation i idzie spać. Polskie drużyny w Lidze Mistrzòw są jak jądra - zawsze biorą udział, nigdy nie wchodzą. Przed bramę nieba przychodzą Ronaldo, Figo i Beckham. Pierwszego proszą Ronaldo. Bòg pyta się go: -Co cię do mnie sprowadza? Ronaldo odpowiada: -Od slumsòw Rio po ekskluzywne dzielnice Madrytu dawałem radość ludziom grając w piłkę. W tym jestem najlepszy. Bòg pochwalił go i postawił po swojej prawej stronie. Wchodzi Figo. -Co cię do mnie sprowadza synu? -Byłem wzorowym sportowcem i zawsze dawałem z siebie 100%. Kibice zawsze mogli na mnie liczyć. Bòg zastanowił się przez chwilę i posadził go po swojej lewej stronie. Wchodzi Beckham. Bòg wychyla się i pyta zdziwiony: -A ty to chyba po piłkę przyszedłeś co? Z siòdmych mistrzostw świata w posuwaniu na czas witają państwa Dariusz Szpakowski i Włodzimierz Szaranowicz. Dziś jest dzień rozgrywek finałowych. Eliminacje wyłoniły naprawdę najwyższej klasy zawodnikòw, w szranki, staja Speedy Gonzales, Szybki Lopez i Struś Pędziwiatr. Kto twoim zdaniem zostanie tegorocznym mistrzem? - Trudno powiedzieć, wszyscy zawodnicy są świetnie przygotowani. Trenowali pod okiem najlepszych treneròw przy opracowanych specjalnie dla nich metodach treningowych. - No, ale my tu gadu-gadu, a tu już rozpoczęły się zawody. Zawodnicy mają 5 minut na posunięcie jak największej ilości osòb, pierwszy rozpoczął Speedy Gonzales. Narzucił naprawdę niezłe tępo, może zabraknąć mu siły na finisz, 10..20..30..40..46! - Świetny wynik, pozostali będą musieli nieźle się napocić. Ale teraz do zawodòw staje Szybki Lopez. - I ruszył, 10..20.. ten człowiek jest fenomenalny! 60..70..77 - Chyba nikt nie jest w stanie odebrać mu złotego medalu! Ale teraz do zawodòw staje Struś Pędziwiatr. - I rozpoczął 20..50..80..eee...100...150..eee!.. 200..pierwszy rząd, drugi rząd, trzeci rząd, WŁODZIU SPIERDALAMY! Policjant zatrzymuje kierowce i mowi: - Juz siodmy raz pana zatrzymuje i siodmy raz panu daje mandat za to ze pan gubi ladunek. - A ja siodmy raz tlumacze ze jest zima a to jest piaskarka. Sytuacja autentyczna. Na jednej z poznańskich uczelni wykładowca ogłasza oceny z kolokwium i wpisuje je do indeksòw.Jedna ze studentek ze ździwieniem odkrywa że nie zaliczyła tego sprawdzianu i egzaminator wpisał jej buta. Wkurzona odchodzi i pod nosem mòwi: "Ale alfons". Wykładowca to dosłyszał i cofa ja z końca sali. Bierze indeks, skreśla buta i wpisuje tròjkę. Oddaje jej indeks i mòwi: "Znaj dobroć pana Dziwko" Sytuacja autentyk! Trener Wisły Engel zauważył kupkę odchodòw ludzkich na boisku i pyta: - Co to za gòwno na boisku? Na to Majdan: - To ja szefie, ale w powietrzu jestem niezły! Dwoje starszych panòw wyjechało w sobotnie popołudnie łowić ryby z dala od cywilizacji, daleko od jakiegokolwiek radia lub telewizora. Nagle jeden mòwi do drugiego: - Legia znòw przegrała! Zdumiony jego kolega pyta: - Skąd możesz o tym wiedzieć skoro nigdzie nie ma radia ani telewizji Na to ten mu odpowiedział: - Bo jest za kwadrans piąta! Poradnik dla kibica Legii Jesteś kibicem Legii? Nie wiesz jak komentować kolejne porażki Legii nie przyznając przeciwnikom (kibicom Wisły K.) racji? to proste! Skorzystaj z tego oto poradnika! On ci pomoże wybrnąć z takiej, lub podobnej sytuacji. 1. Porażka Legii - "Tamci mieli farta" 2. Radość ze zwycięstwa kibicòw Wisły - "Wy to macie kompleksy jakieś" 3. Porażka Legii w meczu z Wisłą K. - "A 4:1 pamiętacie? MUHAHAHAHA!" 4. Wygrana Wisły w meczu w europejskich pucharach - "A Valarenga to co? MUHAHAHAHA!" 5. Porażka Legii w meczu, w ktòrym brakowało jakiegoś zawodnika (np. Choto, Sagan itp) - "Gdyby był *** (tu nazwisko) to byśmy z nimi ze 4:0 wygrali!" 6. Wygrana Wisły w ekstraklasie - "Mieliście farta i tyle" (można też zastosować odp. z sytuacji nr.3) 7. Porażka Legii w meczu w europejskich pucharach - patrz sytuacja nr 4. 8. Transfer Wisły (kupno) - "Błehehe, i TO ma być wzmocnienie? U nas by w rezerwach siedział!" 9. transfer Wisły (sprzedaż) - "Błehehehe, my NIGDY nie sprzedajemy swoich dobrych piłkarzy! (w razie wymienienia przec przeciwnika przypadkòw Svitlicy, Vukovica, lub innego można przypomnieć te znane już kibicom Legii 4:1)" 10. Ewentualna wygrana Wisły w PP - "A po co nam to? Odpuściliśmy, żebyście zacieszali, że wreszcie jakieś trofeum macie" 11. Sprzedaż jakiegoś stosunkowo dobrego zawodnika Legii - "I tak był cienki. A my i tak zdobedziemy mistrzostwo!" 12. Oskarżenie kibicòw Legii o jakieś zamieszki/wybryki/niszczenie stadionòw itp. - A ten nòż co w Dino Baggio rzuciliście?" (w razie przypomnienia zachowania kibicòw Legii podczas meczu z Utrechtem na wyjeździe można przypomnieć to słynne 4:1) 13. Odpadnięcie Legii z europejskich pucharòw - "Wkońcu *** (tu nazwa drużyny, ktòra wyeliminowała Legię) to nie byle kto! Wy przegralibyście z nimi znacznie żałośniej! A właśnie, pamiętacie Valarenge? MUHAHAHAHA!" 14. Ewentualny awans Wisły do LM - "I co z tego? My w 96 doszliśmy do ćwierćfinałòw! Nie to co wy." 15. Ewentualne odpadnięcie Wisły w kwalifikacjach do LM - "MUHAHAHAHA! I niby wy takie mistrze! Macie za swoje! MUHAHAHAHAHA!" 16. Porażka Legii z jakąś naprawde słabą drużyną - "Nie chceiliśmy tracić sił na byle kogo. Daliśmy im fory. (W razie naśmiewania się przeciwnika z tej wypowiedzi/meczu Legii itp. można przypomnieć to słynne 4:1) 17. Kupno Sosina i zarzut, że Legia zawsze kupuje tylko odpadki z Wisły (patrz: Surma) - "Bo wy nie potraficie wykorzystać ich talentu! Sosin to wkońcu nie byle kto, bo jeden z najlepszych strzelcòw ligi cypryjskiej! MUHAHAHAHA!" 18. Porażka Legii w jakimś ważnym meczu pod koniec sezonu (finał PP, decydujący mecz o MP itp) - "Mamy prawo być zmęczeni sezonem! Wkońcu łoliliśmy prawie wszystkim skòre! (w razie czego można przypomnieć to słynne 4:1)" 19. Brak powołania do kadry dla jakiegokolwiek piłkarza Legii - "Janas się nie zna! W Legii nic wielkiego nie osiągnął! (w razie przypomnienia przechwałek o ćwierćfinale LM można przypomnieć to słynne 4:1). 20. Napisanie takiego, lub podobnego poradnika/posta przez antykibica legii - "Od razu widać, że masz kompleksy, Legia mistrz!" To narazie tyle, wyzej zamieszczone zarty nie maja na celu obrazenia jakich kolwiek kibicow danych druzyn. Prosze o podejscie do nich z poczuciem humoru. Pozdro
O !!
Słonica cos zajada, a tu nagle na dupe siada jej wròbel i tentegòje ją !! Nagle słonicy się zebrało na mocnego bączka!! Gdy zawaliła bengala wròbel gdzies odleciał jak z armaty ! Za tydzien przylatuje połamany i siada słonicy na głowe i mòwi : Ej mała ! ! ! Gdyby nie te tornado to bym Cie zajebał na śmierć !
Wiesz czym ròżni się sex od układania klockòw lego ?
Jeśli nie wiesz... To dalej układaj klocki lego...
Najnowsza reklama warki : "Warka trudno dostępna w Lidze Mistrzòw"
chyba Tyskie trudno dostępne w Lidzie Mistrzow...
chyba krolewskie trudno dostepne w ''CL''
Czym się ròżni blondynka od żaròwki?
Zaròwka ciągnie napięcie, a blondynka na kolanach!
co robi kibic gdy Reprezentacja Polski wygrywa Mś ???
wylacza Playstacje i idzie spac suchar prosto z #polevo
Niewiem może i kawał nie zabardzo związany ze sportem ale mi się podoba możę ktoś go niezna:
Przychodzi facet do pracy morda sina, ryj rozkwaszony,ślepia fioletowe kumple się pytają - Stary co ci się k**a stało ? Pod tramwaj wpadłeś? - Eee, e - żona mnie tak uderzyła.... - Żooonaa ? Czym cię tak pizdnęła ? - Eee, kurczakiem Kuurczakiem ?! - Tak, zamarzniętym kurczakiem... - Człowieku, a za co cie tak walnęła tym kurczakiem ? - No bo wiecie... Moja żonka to niezła laska jest zgrabna figurka, jędrna dupcia, nóżki długie więc wczoraj jak się nachyliła do lodówki po tego jeb*****go kurczaka to się tak fajnie wypięła. Spódniczka mini co ją na sobie miała tak fajnie jej się zsunęła do góry że koronkowe stringi to całe jej było widać i jak ona tak szukała tego kurczaka to ja już nie mogłem wytrzymać i zacząłem ją bzykać od tyłu.... No i właśnie wtedy pier***lnęła mnie tym zamarzniętym kurczakiem... ? ? - Eeeeeeee, no stary ! zaje***ście ! Ale ta twoja żona to jakaś walnięta..... Ona nie lubi bzykania od tyłu????? - Lubi i to bardzo.......ale nie w TESCO..
no to moze ja:
spotyka sie kolega z kolega i ten pierwszy opowiada: - sluchaj stary, spotkalem sie z Anka na plazy, spacerowalismy, gadalismy i w pewnym momencie one powiedziala : "zrob to co najlepiej potrafisz". A ten drugi: -i co i co zrobiles?? PIerwszy: -jak to co?! ZA***ŁEM jej z bani!!
czyzby dzien archeologa dzisiaj byl?
To i ja. Moje ulubione:D
1.Robak krąży sobie w jabłku, robi dziury i nagle patrzy 2 robak i mówi: - Cześc robak A ten 2 odpowiada: - Co tu kurwa własnej dupy nie poznajesz? 2.Dlaczego w Wąchocku sołtys już nie chodzi w niedziele do kościoła? - Kupił sobie samochód... 3.A gdzie w Wąchocku jest kryta pływalnia? - Pod mostem. 4.Jakie są wiry na rzece w Wąchocku? - Takie, że jak koń sołtysa pił wodę to mu łeb ukręciło... Pozdr To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.
|