CYTAT(BoBaN @ pon, 19 maj 2008 - 16:20)

najnowszy kitserver jest oznaczony literą m???
udało mi się wrzucić stroje do plku cv_0, ale nie moge znaleźć pod jakimi numerami kryją się czcionki napisów na koszulkach i numerów Realu. wie ktoś??? koszulki są pod numerami 7693 i 7694.
BoBaN, nie ma co się męczyć ręcznym wrzucaniem, bo tego jest roboty od..., a na domiar złego nie zawsze to działa, bo może się gra całkiem wysypać.
Kitserver jest szybki, bezbolesny i pewny

W lidze, pucharze i Master Lidze masz na samej górze ekranu (przed rozpoczęciem meczu rzecz jasna, w menu całych tych operacji przedmeczowych) takie na jasnożółto podświetlone literki (już nie pamiętam, jak to idzie, bo dawno nie grałem turnieju). Klawiszami 1, 2, 3 i 4 (jak wspomniał Dorin) ustawiasz sobie, w których ciuszkach chcesz pomykać. Nie widać ich, ale wnioskujesz po małych, kolorowych kwadracikach, które się obok tych literek pojawiają. Wraz z nimi ukazuje się "opis" stroju, np. pa, pb, ga, gb itp. Naturalnie kwadraciki te mają kolor adekwatny do barwy koszulek danej drużyny.
Literki po lewej to komplet strojów gospodarzy, te po prawej - gości. PA, PB, PX, PX-1 i wszelkie inne odmiany z "P" na czele to stroje zawodników z pola. Natomiast GA, GB, GX i pochodne z literą "G" z przodu to wdzianko golkipera.
Mam nadzieję, że wszystko jasne :-)
Tu masz najnowszą wersję Kitservera (7.1.0.18):
KOD
http://files.filefront.com/kitserverrar/;10312492;/fileinfo.html