Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Oeditem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
szołpas
Przed chwilą prubuje załączyc oedita i bład:

co to *&rwa jest wacko.gif ? : huh.gif
CYTAT(BadNewz @ May 10 2008, 22:12:10) *
Z tego co zrozumiałem to błąd z Directem 3D. Spróbuj załączyć jakąś grę (3D) i jak nie działa to napisz.

No to dziwne bo Pes 5 i 6 nie działa a np. taki cs działa laugh.gif xDDD
aa i przeinstalowałem tez DirectXa.Poc'a i oedita... dalej to samo
mam nawet dx10 ;|
CYTAT
W takim razie przeinstaluj któregoś PESa. I wtedy w razie "kontynuacji" problemy pozostaje chyba przeinstalować sterowinki od karty. Grzebałeś w Directcie (czy jak to się pisze tongue.gif) przed tym błędem?

nie xD nic nie ruszałem ... dobra pobawie sie z tym i sprawdze co i jak
BadNewz
Z tego co zrozumiałem to błąd z Directem 3D. Spróbuj załączyć jakąś grę (3D) i jak nie działa to napisz.

Nie wiem czy dobrze kojarze... Ale CS to mod do Half Life i tam wystrczył DirectX7 albo DirectX8 natomiast PESy chyba śmigają na 9.

Spróbuj przesinstalować Directa (ściągnij najnowszego jakiego znajdziesz). W sumie nie gwarantuje, że pomoże, ale nie zaszkodzi.

W takim razie przeinstaluj któregoś PESa. I wtedy w razie "kontynuacji" problemu pozostaje chyba przeinstalować sterowinki od karty. Grzebałeś w Directcie (czy jak to się pisze tongue.gif ) przed tym błędem?

Jeśli Twoja karta nie ciągnie DX10 to chyba nie ma sensu go instalować.
Damian.
Przeczyść rejestr Easy Cleanerem, może coś pomoże
Pozdr wink.gif

P.S. Hehe biggrin.gif Mi tam zawsze lepiej chodził po czyszczeniu rejestru (zazwyczaj TuneUpem)
szołpas
CYTAT(Damianinho @ May 11 2008, 11:46:10) *
Przeczyść rejestr Easy Cleanerem, może coś pomoże
Pozdr wink.gif

ostatnio jak przeczysciłem rejestr to musiałem formata robić xD
... juz wszystko działa smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.