Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Trybem Kariery
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
hak23
Witam wszystkich. Mam taki problem podczas gry w TK, a mianowicie po zakończeniu sezonu zostaje mii mecz finałowy pucharze, mecz wygrywam, i po dodaniu mi punktów oraz utworzeniu nowych lig gra sie wyłącza i pisze "błąd pliku pes 6 exe.", może wiecie co może być przyczyną tego stanu, wcześniej nie miałem nigdy tego problemu.

Za wszelkie informacje dziękuje z góry smile.gif
Orange_91
CYTAT(hak23 @ May 9 2008, 16:53:15) *
Witam wszystkich. Mam taki problem podczas gry w TK, a mianowicie po zakończeniu sezonu zostaje mii mecz finałowy pucharze, mecz wygrywam, i po dodaniu mi punktów oraz utworzeniu nowych lig gra sie wyłącza i pisze "błąd pliku pes 6 exe.", może wiecie co może być przyczyną tego stanu, wcześniej nie miałem nigdy tego problemu.

Za wszelkie informacje dziękuje z góry smile.gif

Wgrywałeś jakieś patche itp? To właśnie może być przyczyną tego wywalania z gry.
hak23
Wgrałem jednego patcha PES 6.5 v2 ale wczesniej wszystko bylo dobrze na innym patchu.
Nubis
No to na pewno jest wina patcha.
Miałem tak samo..
Musisz niestety przeinstalować swojego PESA...innego wyjścia nie ma.Ja mam wgrany tylko Kit Sever i OF i tyle,nie bawię się w patchowanie..
Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.