Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lagi (teleporty) Online
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
pearljammer
Zainstalowalem Evolution II patch i mam cholerne lagi w grze online, glownie teleporty, niby przeciwnicy maja 3 paski, a jak juz wchodzimy w gre to robia sie 1, od czego to zalezy i jak wyczuc czy gracz ma dobre lacze i nie bedzie cielo? co zrobic zeby nie bylo takich lagow? Ktos napisze, ze to wina patcha, gralem dotychczas na Total Club Patch i dalo sie grac, cos w ustawieniach moze da sie zrobic? przyspiewki, bandy i kitserwer ma jakis wplyw na to?

moj net to 3mb, a komp tez niezly 4,2 procek, 2gb ram, gf 8500 gt grafa...oczywiscie pes 2008
seba200
nie wiem czego to jest wina - ale zobacz to - http://pl.youtube.com/watch?v=-qi0H1SsJAI - 0 lagow jakby grali na jednym kompie - naprawde kozak - zadam glupie pytanie - ktos z was mial choc raz tak? bo ja ciagle mam lagi i to jet mega wkurzajace:(
RaaDeeK
ja tak miałem nie raz. Jak dobrze trafisz (Polak, Niemiec) to lagi są minimalne, albo wcale ich nie ma. Od czego zalezy?? nie wiem... moze trzeba miec wysoki upload...??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.