Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kartki Sędziego
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
perONE
Witam. Mam problem: wiadomowo jest taka scenka ze sedzia podbiega do zawodnika i mu pokazuje kartke. No i jak dostalem zolta to sedzia podbiega i pokazuje czerwona. I jak rowniez wiadomo pojawia sie na dole nazwisko zawodnika, numer i migajay kolor kartki (w tym wypadku zolta) blink.gif blink.gif . Zawodnik dalej gra wiec ewidentnie dostal yellow card. OCB? Nie wiem jak sie ma rzecz po otrzymaniu czerwnje kartki.

Ze Screenem bedzie trudno bo przy scnece karka przy nazwisku miga i nie zawsze da sie uchwycic.

jak ktos cos wie prosze pisac.
WojoTorres
wink.gif huh.gif ciężko...może deinstalacja pro? tongue.gif
perONE
kurde szkoda mi robic reinstal bo tyle paczów powgrywanych dry.gif
marcin_p
a za kazdym razem tak masz? tzn zawsze jak dostaniesz kartke to ci tak miga? jesli tak to chyba nieobedzie sie bez reinstalki
perONE
nie codzi mi o to miganie, bo to rzecz normalna i kazdy tak ma. chodzi o to, ze

Kod
dostając żółtą kartkę--->sędzia pokazuje czerwoną
marcin_p
Hmm..pierwszy raz slysze o takim problemie. Nie wiem musisz sie przekonac czy reinstal rozwiaze ten klopot.No wiesz cos za cos. Jesli juz nie chcesz miec tego bledu to odinsaluj pesa a jesli nie to graj dalej z wszystkimi patchami. Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.