Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze Manchester United
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
RaaDeeK
Moze ktos zrobic/ma/wie gdzie jest facepack wszystkich graczy z manchesteru united?? Gram tylko nimi i bardzo bymchcialmiec super twarzyczki kazdego z zgraczy.I jeszcze jedno.. jak sie wrzuca nowe wtarze do gry?? Nie ma zadnego FAQ na tym forum :| Wiem ze jakims programem ale jakim?? Jezeli mozecie to napiszczie jakim programem i JAK, bo to chyba nie jest takie proste :|
JuveR
Cytat(RaaDeeK @ Mar 23 2008, 21:16:06) *
Moze ktos zrobic/ma/wie gdzie jest facepack wszystkich graczy z manchesteru united?? Gram tylko nimi i bardzo bymchcialmiec super twarzyczki kazdego z zgraczy.I jeszcze jedno.. jak sie wrzuca nowe wtarze do gry?? Nie ma zadnego FAQ na tym forum :| Wiem ze jakims programem ale jakim?? Jezeli mozecie to napiszczie jakim programem i JAK, bo to chyba nie jest takie proste :|

ehh... To już się staje nudne wacko.gif
Twarze znajdziesz na stronie www.pesfaces.tk sleep.gif
Jeśli masz kitservera to najlepiej wgrywać je za pomocą Player GDB Manager rolleyes.gif
Hal
PESFACES.CO.UK

wink.gif
oes
dzisiaj wyszedl http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=11273
RaaDeeK
dzieki za info. A teraz mozecie mi napisac pokolei jak to zainstalowac?? Bo za cholere nie wiem jak.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.