Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Dorin
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Dorin
Witam.

Coś sie scena pes'a 2008 nie chce rozkręcić, przynajmniej w temacie polskiej piłki, więc postanowiłem że i ja coś zrobie.

Oto mój pierwszy w życiu kits:

Korona away (numery by oes z moimi lekkimi przerobkami).

(screany robione na medium detalach)

DOWNLOAD
perONE
od razu si rzuca w oczy złe logo ORANGE, tzn jest za duze i zle umieszczone
Dorin
Mała poprawka kitsow wyjazdowych i kitsy domowe, tym razem numery calkowicie zrobione przez oes'a (mam nadzieje ze nie masz mi za złe smile.gif )

HOME KITS DOWNLOAD

AWAY KITS(ver2) DOWNLOAD

dorzucam jeszcze bramkarski żeby był full set...

GK KITS DOWNLOAD

perOne dzieki za komenta, mam nadzieje ze teraz jest lepiej smile.gif
Dorin
ŁKS Home Kit (numery by oes):

DOWNLOAD
artysta germanista
fajne dosyć wydaj całą oe ;d
BJS
Dorin z tym ŁKS naprawde fajne ale podaj mi gg to ci powiem co jest zle i co dodac bo znam ten stroj na pamiec ;]
Dorin
Ostateczna wersja kitsow Korony i ŁKS'u: (numery oesa gratis tongue.gif)

DOWNLOAD KORONA KIELCE KITS PACK (final)

DOWNLOAD LKS KITS PACK (final)
BJS
Cytat(Dorin @ Feb 22 2008, 23:23:54) *
Ostateczna wersja kitsow Korony i ŁKS'u: (numery oesa gratis tongue.gif)

DOWNLOAD KORONA KIELCE KITS PACK (final)

DOWNLOAD LKS KITS PACK (final)

wogóle te kitsy ŁKS nie sa podobne to tych prawdziwych lookni se w galerie www.lkslodz.com.pl ehh..;p
Dorin
jedyna rzecza ktora jest nie podobna to brak reklam ,ktorych celowo nie umieszczalem bo sie co chwile zmieniaja...

http://www.lkslodz.com.pl/img/galeria/20/2-d.jpg
BJS
Tak poki co niema reklam ale ten screen co dales jest stary. A z boku na rekawie jest znak Łodzi i MosirU(Miejski ośrodek sportu i rekreacji)Łódź.
I stroje są białe a nie jakieś wyblakłe...
barman_2000
stroje korony słabe, kiepsko odwzorowane, jakbyś sie przyjzał to widać inne linie tych pasków na getrach i spodenkach, a w wyjazdowych ten zółty za blady i nieładnie to wygląda, a strój bramkarski to juz wogóle inny od tego co grają
Dorin
Cytat(barman_2000 @ Feb 24 2008, 17:45:29) *
...jakbyś sie przyjzał to widać inne linie tych pasków na getrach i spodenkach

,a po polsku jak to bedzie ?

Cytat(BJS @ Feb 24 2008, 17:45:29) *
Tak poki co niema reklam ale ten screen co dales jest stary. A z boku na rekawie jest znak Łodzi i MosirU(Miejski ośrodek sportu i rekreacji)Łódź.
I stroje są białe a nie jakieś wyblakłe...

po pierwsze primo kolor zalerzy od oswietlenia i nie sugeruj sie tym ze akurat takie szare na zrzucie wyszly, a na rekawie dopatrzylem sie tylko herbu Łodzi który na moich strojach sie znajduje...
Dorin
poprawione kolorki ŁKS'u:

i bonus... poprawione kolorki w strojach wisly by KONAMI:

Dorin
ZAGŁĘBIE LUBIN: (tym razem stroje numery i fonty mojego autorstwa)

DOWNLOAD
czarekb
dobre stroje Zagłębia i ŁKSu. Czy zgodzisz się aby zostały wykorzystane w nowej wersji OE Patcha ?

pozdro
barman_2000
Dorin, mam prośbe mógłbyś mi powiedzieć jakim programem robisz numerki i na jakich ustawieniach bo chce sobie zrobić dla swojej jednej druzyny
Dorin
Cytat(czarekb @ Feb 27 2008, 19:14:02) *
dobre stroje Zagłębia i ŁKSu. Czy zgodzisz się aby zostały wykorzystane w nowej wersji OE Patcha ?

pozdro

Nie mam nic przeciwko smile.gif ale wstrzymaj sie jeszcze troche z ŁKS bo wciąż go dopracowuje...

Cytat(barman_2000 @ Feb 27 2008, 19:14:02) *
Dorin, mam prośbe mógłbyś mi powiedzieć jakim programem robisz numerki i na jakich ustawieniach bo chce sobie zrobić dla swojej jednej druzyny

Włącz sobie w Photoshopie jakiekolwiek numerki np te moje przełącz koloy z indexed na RGB i rob z nimi co ci sie tylko podoba, ważne tylko żebyś przed zapisaniem jako png powrócił do indexed colors.... i to chyba by bylo na tyle smile.gif jak jeszcze czegoś nie wiesz pisz...

Ja mam jeszcze prośbe do kibiców ŁKS'u o zdjecia aktualnych koszulek tego klubu bo nie jestem do konca pewien jak w tej chwili wyglada kilka szczegółów

Z góry dzieki
Dorin
Mala poprawka rekawow w strojach ŁKS'u:

cos jeszcze w nich nie gra ?

a teraz Widzew i Lech:

DOWNLOAD WIDZEW ŁÓDŹ KITS
DOWNLOAD LECH POZNAN KITS
Dorin
Stroje bramkarzy Zagłębia Lubin:

Zagłębie Lubin FULLSET
Ronnie-10
Bardzo ładnie wykonane Kitsy...Czekam na nastepne...Pozdrawiam
Hal
Jakieś takie rozmyte loga się wydają.
Dorin
mala poprawka stroi widzewa.... (pasek pod pacha w wyjazdowych koszulkach) smile.gif

WIDZEW ŁÓDŹ
czarekb
wrzuć jeszcze raz stroje bramkarskie zagłębia bo wrzuciłeś nie to co trzeba
Dorin
Cytat
wrzuć jeszcze raz stroje bramkarskie zagłębia bo wrzuciłeś nie to co trzeba

Zagłebie FULLSET:

DOWNLOAD
Dorin
ŁKS final:

DOWNLOAD

ŁKS-siak dzieki za wskazowki jedyne czego nie zrobilem to nie przesunolem loga OE bo model kitsow jest skopany i na gorze rekawa wszystko jest rozciagniete i rozmazane...

Pozdro smile.gif

EDIT: Mala poprawka bramkarskiego kits'a i poprawiona estetyka strojów domowych i wyjazdowych smile.gif

Dorin
pierwsza wersja cracovi....

home:
Dorin
cracovia home(raczej final):

P.S.
Dzieki za komentarze.... dry.gif
Flisak
Główny zarzut, to bardzo poszarpane szycia(widoczne szczególnie na spodenkach). Ogólnie strój mistrzostwem nie jest, ale wykonany w miarę dobrze. Widziałem dużo gorsze stroje.
Dorin
No właśnie nie wiem jak wygładzić te krawędzie :\ masz moze jakies rady jako doswiadczony kitsmaker ? smile.gif
Flisak
Czy ty robisz szycia PenTool'em? Bo jeżeli nie, to zacznij. No i jak będziesz robił przez tą opcję, to dużo ćwicz, a zacznie ci coś wychodzić wink.gif
Dorin
calkiem fajny ten pentool, dzieki smile.gif mala poprawka...

Dorin
Cracovia kits pack:

DOWNLOAD

Z gory dzieki za komenty smile.gif
RockSpeaker
Cracovia ładna, choć logo COMARCH zdaje się być troszkę zbyt rozciągnięte/zbyt szerokie.
Dorin
Działają wam w kitserverze nazwiska pod numerami na koszulkach ?
Jacmen
Dobre te stroje ale nie najlepsze wink.gif
Dorin
Ruch Chorzów Home:

artysta germanista
Ruch fajny ale nie powala a kitspack Cracovii nice wink.gif
FIFINHO9393
Ładne kitsy Cracovi ale W wyjazdoeym stroju powinno być wszystko czarne oprócz numerów.A w drugim Bramkarskim(czerwonym) powinny być czarne spodenki i getry i czrny napis Comarch
Dorin
Cytat(FIFINHO9393 @ Mar 11 2008, 16:34:56) *
Ładne kitsy Cracovi ale W wyjazdoeym stroju powinno być wszystko czarne oprócz numerów.A w drugim Bramkarskim(czerwonym) powinny być czarne spodenki i getry i czrny napis Comarch

wyjazdowy:

bramkarski:

Wariacji może być wiele, ja wybrałem akurat taki zestaw smile.gif
Dorin
Ruch Chorzów GK Home:

artysta germanista
dziwny kolor jakis ale wykonanie dobre
Jacmen
Stroje na przyzwoitym poziomie wink.gif
Dorin
Cytat(e_adrian @ Mar 12 2008, 07:18:22) *
dziwny kolor jakis ale wykonanie dobre

Kolor bralem z tego zdjecia
Roger
Strój Ruchu bardzo ładny, mógłbyś zarzucić screenami z gry? jestem ciekaw jak sie w grze prezentuję smile.gif
Dorin
Cytat(Roger @ Mar 13 2008, 18:54:58) *
Strój Ruchu bardzo ładny, mógłbyś zarzucić screenami z gry? jestem ciekaw jak sie w grze prezentuję smile.gif

Prosze bardzo smile.gif

DOWNLOAD

A tu kolejna moja praca:

JAGIELLONIA BIAŁYSTOK

DOWNLOAD
Dorin
Górnik Zabrze:

DOWNLOAD
Dorin
Korona Kielce remake:

DOWNLOAD
Dorin
POLONIA BYTOM:

DOWNLOAD GDB FOLDER(kits,fonts,numbers)

P.S.
Smacznego jaja smile.gif
Dorin
Odra Wodzisław:

DOWNLOAD GDB FOLDER(kits,fonts,numbers)

P.S.
nie szalejcie tak z tymi komentarzami.... dry.gif
Dorin
mały bonus...

Lech Poznań home kit:

oczywiscie mojego autorstwa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.