Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto Chętny Na Turniej?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
yarodragon
Witam, tak jak juz pisalem dzisiaj w innej co prawda sprawie rzadko sie tu udzielam choc pare latek tu jestem:) mam pytanie do was luzne. Jestem z Dąbrowy Górniczej i jestem ciekaw czy znalezliby sie chetni do gry w pes6 na ps2 w knajpie w miniturnieju (nierankingowym po prostu ludzkim dla chilloutu). Pomysl powstal poniewaz znajomy przeniosl knajpe w lepsze miejsce i zakupil 2 LCD duze na ktorych moznaby spokojnie ( ale nie w liczbie takiej jak na turniejach issonline) pograc. Pytam o ps2 i o pes6,ale jesli ktos sugerowalby zmiane platformy lub pesa6 na 2008 to prosze pisac bo chce te turnieje organizowac bez wzgledu czy na danej platformie gram czy nie(gram na ps2 i pc). Piszcie szczerze i wszelkie sugestie biore na klate:) Ludzi z okolic prosze szczegolnie o odpowiedz bo wazna jest dla mnie liczba osob zainteresowanych taka jak zaznaczylem chilloutowa gra smile.gif Zaprosilbym oczywiscie mnostwo ludzi ale komu by sie chcialo z daleka przyjezdzac na turniej o pietruche? smile.gif Pozdrawiam wszystkich fanow ISS/PES i licze na wasze opinie.

PS. Nie besztajcie mnie ze brak konkretow lub cokolwiek innego. Po prostu pragne rozslawiac imie PESA i dzielic sie nim z ludzmi, a ze znajomy otwiera drzwi przed taka impreza to dlatego zamiescilem na forum tego posta( niedlugo moze malutki testowy turniej ale spox-> final na rzutniku, niby nic ale wszyscy ogladaja i dra mordy za jedna albo druga strona)
snok3r
2 stanowiska to troche malo. lepiej pomysl na przyniesieniem dodatkowych tv a konsole na pewno sie znajda dry.gif co do tego czy ktos jest zainteresowany to odpowiedz jest jednoznaczna: na pewno tak. ustal wpisowe na jakims normalnym poziomie i wtedy mozna pomyslec nad nagrodami pienieznymi dla pierwszej 3jki. post na pes scena? tez na pewno nie zaszkodzi aby zwiekszyc frekwencje wink.gif \
postaraj sie aby twoj mini tur nie kolidowal z zadnymi turniejami rankingowymi a na pewno mozesz liczyc na niezla frekwencje.
yarodragon
dzieki za sugestie. Teraz organizuje minitur 10osob dla klimatu. Bez nagrod, tak zeby wyczaic baze, zagrac moze kazdy bez wpisowego. Kazdy chetny. DZieki jeszcze raz.pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.