Piszemy kto co sądzi o tym transferze i czy Magic sobie poradzi w greckiej lidze ja sądze ze tak i po Euro 2008 bedzie gral w Olympiakosie albo w AEK
Albo w Panathinakosie
Nie wiem jak sobie poradzi, ale życzę mu wszystkiego najlepszego
Arek.PL
Feb 2 2008, 19:32
A moim zdaniem Żurawski tym samym skazuje siebie na powolne zkończenie kariery (dla mnie w reprze gra już tylko za zasługi) ....
Pozdro
kroczek
Feb 2 2008, 20:33
Według mnie to wybrał najgorszy klub z tych które miał do wyboru ale mam nadzieje ze sie odbuduje i poprowadzi nasza repre do sukcesów na EURO 2008.Pozdro
Cytat
Kapitan piłkarskiej reprezentacji Polski Maciej Żurawski zdobył bramkę, a jego Larissa wygrała na własnym boisku z wyżej notowanym AEK Ateny 1:0.
Żurawski przeszedł do Larissy z Celtiku Glasgow i w sobotę zadebiutował na greckich boiskach. Na listę strzelców wpisał się w 77. minucie.
tak dalej
No, no... Strzelić bramkę AEKowi w debiucie, grając w AE Larissa... Niezły początek, ja bym powiedział "Wejście smoka", a raczej Żurawia 
Pozdro.
No no świetnie Żuraw a już cię skreśliłem. Zwracam honor
Cytat(jacmen @ Feb 9 2008, 19:38:02)

No no świetnie Żuraw a już cię skreśliłem. Zwracam honor

Ja również go skreślałem.
W meczu z Czechami się nie popisał ale ta bramka w debiucie...
Kto wie może coś z niego jeszcze będzie
Jak to by powiedział nasz komentator Włodek. Sz. " King is back".
yarzyna
Feb 9 2008, 22:35
Maciej 'Tragic' Zurawski jest juz wypalony..
Jestem przeciwny temu by pojechał na euro.Ostatnio nic nie gał..Pogra teraz 3 miechy i wskoczy do kadry za Wichniarka ktory gra regularnie w Bundeslidze..
Raffels
Feb 9 2008, 22:52
Tak, zalozmy jeszcze temat Matusiak w Wisle, Frankowski w Chicago, Iksinski w Izolatorze Boguchwala...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.