Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6 Tnie Na Dobrym Sprzęcie.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
k0rdian
Elo.

Zainstalowalem dzisiaj sobie na nowo PES6 i gra zaczela mi ciąć w polu karnym najbardziej.
Zawsze gralem na mozliwie najwyzszych detalach i rozdzielczosci 1280x1024 i w KitServerze rozdzielczosc tekstur tez na max z roznymi patchami i kilkugigowym KitServerem i gra nawet nie przyciela, a teraz nie wiem co sie stalo. Wirusów i innych "spolwalniaczy" brak.

Komputer wlasciwie po formacie, gra chodzi tak samo z KitServerem i bez, w tej chwili zadnych patchy nie mam, jesli odinstaluje KitServer gra jest "czysta".

Moj sprzęt:

AMD Athlon 3800+
2GB RAM
GeForce 7600GT
Arek.PL
POwiem Ci na przykładzie moim: Kilka dni temu tez robiłem formata i miałem to samo ale dlatego że zainstalowałem najnowsze stery do karty graficznej. Musze używać starszych ( z plyty jaka dostałem) aby wszystko było oki.

Pozdro
k0rdian
To jest najgorsze, ze ja zawsze gralem na tych samych sterownikach, a na nowych mi gry gorzej chodziły...
artysta germanista
dziwny problem z takimi parametrami twojego peceta to powinno chodzić bez zarzutu z obojętnie jakim rozmiarem kitserwera oraz z niewiadomo ile napchanymi dodatkami w plikach afs.
k0rdian
Cytat(e_adrian @ Jan 27 2008, 18:24:50) *
dziwny problem z takimi parametrami twojego peceta to powinno chodzić bez zarzutu

No i zgadza sie; zawsze tak chodziło.
Ale jak kolega wyżej powiedzial, ze zainstalowal sterowniki nowe i pomoglo to jeszcze raz tak zrobilem i mi tez pomoglo, tylko np. PES 08 chodzil mi gorzej na nowszych sterach i to mnie zaskakuje...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.