Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Mam Zaimportowac Twarz Do Pes'a?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
Santiago
Witam, mam problem. Kiedy chcę zaimportowac twarz do Pesa wchodze w Edit potem w Create Player. Po zrobieniu statystyk chciałem zaimportowac swoją twarz do gry lecz kiedy wybrałem Scan, a potem Data wyświetlił mi sie taki obraz:

Nic nie mogłem zrobić, ani z tego wyjśc ani niczego wybrać bo nic nie ma. Swoje zdjęcie miałem na pulpicie. Powiedzcie gdzie wy macie zdjęcia i jak je importujecie. Prosze o pomoc.

Pozdrawiam.
Flisak
Ja utworzyłem sobie folder foty, tam gdzie mam zainstalowaną grę. Robie to pewnie w taki sam sposób jak ty, czyli biorę skan i wybieram odpowiedni plik graficzny(trzeba zawsze patrzeć, czy dane rozszerzenie jest obsługiwane, dlatego zawsze mam zdjęcia w .png), potem ustawiam wielkość, nasycenie koloru itd.
Santiago
Próbowałem tak jak ty zrobiłem folder foty w folderze z Pesem ale dalej nic. A o co chodzi z tym Camera? jak zgrywać przez Camera, ktoś wie?
olivier
Musisz mieć kamere żeby wgrywać przez "Camera"
R9 Ronnie
No tak, ale ja gdy zaimportuję zdjęcie to po zapisaniu i wyjściu z gry mam zamiast twarzy czarną skórę :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.