Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra W Pes6 Na Very Low Details
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
perONE
Niewiem czy juz ktos to widzial, ale wlasnie zauwazylem: zmienilem ustawienia w lodcfg.exe wsztstko na very low details. I wlaczam pesa, uruchamiam mecz i nie moge sie smiechu laugh.gif zagrajcie sobie jakis mecz, popatrzcie na ruchy zawodnikow, na ich sprint, chwytanie pilki przez bramkarzy, wyrzuty pilki z autu, buty, twarze. Niewiem czy odkrylem jakas nowosc, ale warto pokazac. laugh.gif
barman_2000
ja już o tym wiedziałem dawno, kiedyś jak sobie ustawiłem jakos detale to piłkarze byli normalni ale jak się podbiegało pod linie autową tą na przeciwko kamery to sie takie robili i ja nie wiedziałem wtedy co jest grane
perONE
dodam kilka screenow
wyrzut z autu
pilka w rekach bramkarza
sprint Kaki
Nozyce Rvn
Tolek
Lol... Nie wiedziałem o tym smile.gif. Można się pośmiać. Ale przynajmniej ci na słabych kompach sobie pograją...
Stepover
Wygląda jak winning eleven 2002 albo PES2 na PSX (możliwe, że to to samo choć niekoniecznie)

POZDRO blink.gif
Duchu
A gdzie dokładnie można zmienic te ustawienia bo niestety nie wiem, a chciałbym sobie tak pograc? ph34r.gif
JuveR
musisz miec kitservera i w środku masz lodmixera. i tam wszystkio zmieniasz
OskaR
Cytat(perONE @ Dec 29 2007, 22:36:51) *

Spadłem z fotela jak zobaczyłem RvN biggrin.gif
batman
No ja także , RvN wygląda niesamowicie i te buty blink.gif tongue.gif
Bardock
No nie odkryłeś nowości, ale mnie na początku też to rozjebało laugh.gif
Orange_91
Cytat(Bardock @ Feb 3 2008, 17:33:57) *
No nie odkryłeś nowości, ale mnie na początku też to rozjebało laugh.gif

A widziałeś datę ostatniego postu? Nie odświeżaj tematów sprzed miesiąca do których nikt już nie zagląda, gdzie indziej możesz powiększyć licznik swoich postów. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.