Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Tarnaw
Proszę o jakiś działający link do OF z PES 6. Chodzi o to by aktualizował składy i dodawał jakąś polską drużynę, najlepiej Wisłę Kraków.
E 9
Cytat(Tarnaw @ Dec 14 2007, 18:44:46) *
Proszę o jakiś działający link do OF z PES 6. Chodzi o to by aktualizował składy i dodawał jakąś polską drużynę, najlepiej Wisłę Kraków.

Umiemy czytać forum blink.gif unsure.gif blink.gif Wejdź w mój temat i tam masz OF'a i od razu do tego dopasowany face/hair

pzdR
Tarnaw
no szukałem tam i te linki na speedshare nie działają , jest tylko jakiś PACK co ma 50 mb, ale mi chodzi tylko i wyłącznie o ten Option File co tak mało waży blink.gif
E 9
Cytat(Tarnaw @ Dec 14 2007, 19:46:03) *
no szukałem tam i te linki na speedshare nie działają , jest tylko jakiś PACK co ma 50 mb, ale mi chodzi tylko i wyłącznie o ten Option File co tak mało waży blink.gif

Ściągnij powiedziałem ci przecież że masz od razu przy okazji folder face/hair przeznaczony do kitservera który waży 50mb a OF'a zawsze waży 1,26 bodajże.Face/hair jest po to aby ludzie nie musieli sie trudzić i bawić wpisami w map'ie.Wszystkie twarze są dzieki temu idealnie dopasowane.
kostek
Tutaj jest of E_9.
http://board.issonline.pl/index.php?showto...st&p=199799

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.