Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty Do Pesa2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
Pentaculum
Witam. Mam Pesa2008, ściągnąłem kitservera najnowszego. Mam jednak poblem z edycją i wgraniem butów doń. Czy odbywa się to tak samo jak w Pesie6? Tam wzystko działało. Czy muszę stworzyć folder GDB (w kitserverze go nie ma) i robić wszystko, jak kiedyś? A może jest inaczej w najnowszym dziele Konami? Proszę o rychłą odpowiedź i dzięki z góry.
Flisak
Przez kitservera nie da rady, bo nie ma jeszcze tych opcji(z resztą nowy kitserver nie może wgrywać nawet stroi). Jak wrzucać buty masz opisane w tym temacie w tym poście
Cytat(.Shock3r @ Oct 10 2007, 18:38:23) *
Jak importowac??Juz to opisuję wink.gif

Otwórz AFSExplorer
- File->Import AFS file
- Szukamy miejsca gdzie zainstalowalismy demo...
- Z folderu img otwieramy plik cv_0.img. i na pytanie odpowiadamy NIE
-Czekamy na zaladowanie pliku
- Szukamy podpliku unnamed_7493-> Prawy przycisk myszy-> import.Wybieramy plik ktory pobralismy wczesniej,jako nowy but do dema.Czekamy na zaladowanie.
- Zamykamy program,wlaczamy PESA 2008 DEMO i cieszymy się nowymi gumostrzalami wink.gif

wink.gif

Pentaculum
Cytat(Flisak @ Dec 14 2007, 15:01:16) *
Przez kitservera nie da rady, bo nie ma jeszcze tych opcji(z resztą nowy kitserver nie może wgrywać nawet stroi). Jak wrzucać buty masz opisane w tym temacie w tym poście

Dzięki Flisak!
Flisak
Spoko. Trzeba sobie pomagać, jeżeli wie się jak
Kozi]K[
a co jesli mam same tapety? co wtedy zrobic? scaignalem takiego patcha z issonline i nie wiem co zrobic
Flisak
Cytat(Kozi]K[ @ Jan 4 2008, 22:20:54) *

a co jesli mam same tapety? co wtedy zrobic? scaignalem takiego patcha z issonline i nie wiem co zrobic

Wgrywasz przez Game Graphic Studio. Przeciągasz obraz w to pole, a następnie w to pole zamiast starej tekstury. Można tak robić ze wszystkimi plikami graficznymi

Pentaculum
Ja chyba muszę poczekać, aż jakaś mądra głowa zrobi to tak, żeby się dawało wszystko pykać przez kitservera jak w PES6. No bo do Wacława pitola. Ściągam ci ja tego całego AFSexplorer. Już po chuju z tym, że dziewczyna się mnie pytała, czy już mi ona wystarcza, że ściągam jakieś sexplorery. Babie nie wytłumaczysz, ale do rzeczy. Patrzę, no ciulowy trochę ten program, bo nie wiem, co poczynić. Ściągam zatem solucję video, że to tak nazwę. No i jak klikam Import Folder, to wyskakuje tylko jakiś log Windows, i żaden folder do podmienienia się nie tworzy. Słowem, to co mój AFSexplorer odpierdala, a tutorial, to dwa światy, dzień i noc, dobro i zło, Keira Knightley i Maria Kaczyńska. Czy bóg mnie zostawił?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.