Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch V.3 Ze "stalówką"
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
seba
Konsekwentnie, wraz z pojawieniem się trzeciej odsłony OEP, udostepniam fanom Stali Stalowa Wola drugi dodatek, dzieki któremu beda mogli kontynuwac przygode Stalowki na wirtualnych arenach pilkarskich tym razem w oparciu o OE Patch v.3.

Pozdro dla tworcow OEP i gratki za kolejny profesjonalny patch - oby nie ostatni.

Option file:
- Stal zastepuje Odre Opole;
- Aktualny skład Stali na sezon 2007/2008;
- Twarze zawodników i fizycznosc w EditMode na podstawie dostepnych fotek i danych ze strony klubu.

OF podmieniamy w \Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1.

0_sound:
- Przyspiewki Stalowki importujemy przy pomocy DKZ Studio za pliki 00515 - 00519, oraz za 00310 - 00314 - jesli chcemy je slyszec w trybie kariery;
- Po imporcie przyspiewek zapisz koniecznie plik 0_sound (w folderze dat) pod inna nazwa (np. 0_sound1), nastepnie usun 0_sound z folderu dat i zmien nazwe 0_sound1 na 0_sound.

0_text
- flagi Stalówki
Plik z flagami Stali importujemy za pomoca DKZ Studio do 0_text znajdujacego sie w folderze dat (otwórz 0-text za pomoca DKZ - kliknij na import all files - odszukaj sciagniety folder z plikiem z flagami - klik na niego i OK - zrobione)

kitserver
- stroje Stalowki na sezon 2007/2008
- piłka REGIO, którą rozgrywane są mecze na Hutniczej (wykonana przez MŁODEGO)
- naciągany stadion Stalówki (zrabowany jakiemuś teamowi z II ligi angielskiej), do którego dodałem bandy reklamowe występujące na oryginalnym obiekcie Stali
- oryginalny stadion Stali, swietnie odwzorowany przez zembiego wciąż czeka na import (jeśli ktoś mógłby pomóc, to w każdej chwili mogę udostępnic odpowiednie pliki)

Folder kitserver wystarczy skopiować i wkleić (podmienić) w głównym folderze gry - w ustawieniach kitservera nie należy nic zmieniać; wszystko jest ustawione tak, aby patch działał poprawnie.

LINK
http://rapidshare.com/files/86366011/Stalowka_Patch.rar.html
krzych1921
a jak zaimportować te przyspiewki?????????
seba
Musisz mieć program DKZ studio.
Otwierasz w tym programie plik o_sound, który znajduje się w folderze dat.
Następnie wyszukujesz pliki, które należy podmienić (00515, 00516, 00517, 00517, 00518, 00519).
Kolejno, na każdy plik klikasz PPM(prawy przycisk myszy) i z rozwiniętego menu wybierasz import, po czym wskazujesz programowi plik z przyśpiewkami, który ma zaimportować (masz do dyspozycji pliki: stal01. stal02, stal03, stal04, stal05 - importujesz te pliki analogicznie za pliki od 00515 do 00519).
Jeśli grasz Stalą w trybie kariery i chcesz słyszeć przyśpiewki, to importujesz je za pliki od 00310 do 00314.
Gdybyś nie dawał rady to pisz - postaram sie pomóc.

Co do samego dodatku, to poprawiłem kilka bugów i dodałem parę rzeczy:
- poprawione stroje i skład Stalówki;
- dodana piłka Regio, którą gra u siebie Stal (made by Młody)
- wrzuciłem bandy reklamowe z Hutniczej do jakiegoś stadioniku angielskiego żeby stworzyć choćby namiastkę stadionu Stali (o sytuacji z importem oryginalnego stadionu Stali napisałem w pierwszym poście)
- uproszczona instalacja dodatków zawartych w kitserverze i jego ustawienie.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.