Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto Ma Xboxa?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
KKSFan
Witam mam pytanie kto ma xboxa 360? Prosze o podanie nr gg bo mam ważne pytanko.tongue.gif
Pozdro
MYSZa7
Ja mam tą głupią konsole biggrin.gif
OskaR
A moglbys sie podzielic jakimis odczuciami bo ja sie wacham miedzy PS3 a Xboxem ?
MYSZa7
Jeśli bardzo lubisz strzelanki to wybierz Xboxa 360(BioShock,Halo3),a jeśli wolisz pograć sobie czasami w jakieś oryginalne tytuły(Litlle Big Planet,Heavenly Sword,Uncharted:Drake's Fortune...) wybierz PS3.Ja mam Xboxą 360(awaryjność,serwis nie przyjechał więc dałem do Media Marktu miesiąc temu i do teraz nie mam odpowiedzi :/ ),ale będę się go pozbywał na rzecz właśnie PS3 biggrin.gif
zyga
Nie sciagales dema PES 2008?
MYSZa7
Cytat(zyga @ Sep 22 2007, 23:22:46) [snapback]185896[/snapback]
Nie sciagales dema PES 2008?

Mając zepsutą konsole chyba nie ściągnę wink.gif
zyga
Zedytowales posta. rolleyes.gif
OskaR
Mnie do Xboxa ciagnie glownie jedna gra... Forza Motorsport 2 gdyby byla na PS3 to bym dylematu nie mial i zainwestowal w konole Sonego.
MYSZa7
Grałem w Forzę.Super gierka,ale widać,że Developer musiał się z nią spieszyć wink.gif
Hayalet
Ja mam ps3, mam całe 2 gry i 20 demek.

Jest chu.jowo.
grzesssj
Witam mam pytanko chce sobie kupic X360 tylko chcial bym sie dowiedziec cos o niej np.
-czy jak kupie gre to po zgraniu jej na dysk ,bede mogl ta gre odpalac z dysku i nie bede juz potrzebowal to tego plyty?
-czy np.pes8 bede mogl sciagac jakies patche albo save do tej konsoli i orginalnej gry? (jak to jest np. na PC uaktualnienia itp.)

wiem ze pytania dla wiekszosci sa Debilne ale nigdy nie mialm Xboxa i nie wiem nic o niej Prosze o Odpowiedz
zgory dzieki
siano
Cytat(grzesssj @ Oct 3 2007, 10:59:35) [snapback]188711[/snapback]
Witam mam pytanko chce sobie kupic X360 tylko chcial bym sie dowiedziec cos o niej np.
-czy jak kupie gre to po zgraniu jej na dysk ,bede mogl ta gre odpalac z dysku i nie bede juz potrzebowal to tego plyty?
-czy np.pes8 bede mogl sciagac jakies patche albo save do tej konsoli i orginalnej gry? (jak to jest np. na PC uaktualnienia itp.)

wiem ze pytania dla wiekszosci sa Debilne ale nigdy nie mialm Xboxa i nie wiem nic o niej Prosze o Odpowiedz
zgory dzieki

1. nie, nie będziesz mógł zgrać całej gry na dysk. Na dysk zgra się część danych, dzięki czemu skrócą się loadingi. Całej gry jednak nie "zainstalujesz".
2. Będziesz mógł, ale jedynie oficjalne dodatki wydane przez Konami. Z save'ami będzie już łatwiej. Można je zgrać na dysk, bądź kartę pamięci.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.