Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of By Ramzik, Neo2114 & Bardocks27 !
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Ramzik
Pragnę przedstawić Wam, drodzy PESomaniacy mój Option File. W ligach nie ma beniaminków, ale nad tym popracuje do wydania następnej wersji mojego OF'a.

Drużyny:

- Liga angielska
- Liga hiszpańska
- Ligue 1
- Liga holenderska
- Liga polska (której ciągle ubywa smile.gif )
- Liga włoska
- Others A: Anderlecht, Internacional Porto Alegre, Sparta Praga, Copenhagen, Bayern Munich, Olumpiacos, Panathinaikos, Juventus, Rosenborg, Benfica, Porto, Sporting, Celtin, Rangers, Djurgargens, LA Galaxy, Fenerbache, Galatasaray, Dynamo Kiev.
- Others B: Jagiellonia, Steaua Bucarest, CSKA Moskwa, Red Bull Salzburg, Werder Brema.

W OF'ie znajduje się także reprezentacja Argentyny do lat 20 w miejsce Classic Argentyny, oraz dużo młodych gwiazd. Transfery są dokonane w większości (?). Jeśli czegoś wam będzie w OF'ie brakować, poprostu napiszcie w tym temacie, a postaram się poprawić swoje błędy smile.gif

Zapraszam do downloadu:

http://www.sendspace.com/file/zgodm7

Miłego grania tongue.gif
Ramzik
W niedługim czasie zacznę edycję mojego nowego OF'a. W nim, zamiast całej Orange Ekstraklasy zostaną tylko najsilniejsze
drużyny: Wisła Kraków, Legia Warszawa, Groclin, PGE BOT Bełchatów, Lech Poznań i jeszcze ktoś. Natomiast w miejsce słabszych drużyn typu Arka Gdynia będą stworzone drużyny z Europy i Ameryki Południowej (ew. Melbourne Victory, Tigres, Spartak Moskwa) smile.gif Kiedy skończę pracę dam znać w tym temacie.
Ramzik
OF v.6.0.3 wydany !!

-Dodane drużyny: Szachtar Donieck, Velez Sarsfield, Yokohama Marinos, Spartak Moskwa, Southampton (zamiast Sheffield)

Zapraszam do downloadu :

http://www.sendspace.com/file/0ewl46

I zostawiajcie komentarze smile.gif
artysta germanista
Of może byc,ale dlaczego III posty pod rząd?? triangle.gif square.gif circle.gif rolleyes.gif blink.gif
Ramzik
Hehe to się ciesze, że się komuś podoba smile.gif Pragnę ogłosić, iż razem z moimi współpracownikami ( Neo2114 oraz bardocks27) rozpoczynamy pracę nad nową aktualizacją.
Jacmen
Chcesz żeby ktoś skomentował to skomentuje tego Of'a. Jest cienki Grzelak w Widzewie Baros w Aston Villi Włodarczyk w legii Reyes w Arsenalu juz bardziej aktualny jest Of z Orange Ekstraklasa Patch v2. Robiłeś chyba tego Ofa na szybko nie podoba mi się i tyle. Jest cienki!!!! Nie obraz sie wink.gif
Ramzik
Cytat(jacmen @ Aug 7 2007, 11:33:11) [snapback]171498[/snapback]
Chcesz żeby ktoś skomentował to skomentuje tego Of'a. Jest cienki Grzelak w Widzewie Baros w Aston Villi Włodarczyk w legii Reyes w Arsenalu juz bardziej aktualny jest Of z Orange Ekstraklasa Patch v2. Robiłeś chyba tego Ofa na szybko nie podoba mi się i tyle. Jest cienki!!!! Nie obraz sie wink.gif

Jakbyś nie zauważył, nad transferami nie pracujemy narazie. Skupiamy się na tworzeniu drużyn, ale wezmę pod uwagę twojego posta i poprawię błędy. A propos Włodarczyka, to jest w Zagłębiu! Informuję, iż zaczynamy aktualizację Primera Division ( transfery ). Dzisiaj aktualizacja powinna ujrzeć światło dzienne smile.gif Będą w niej też beniaminki ligi hiszpańskiej tongue.gif
Jacmen
Cytat(Ramzik @ Aug 7 2007, 11:50:02) [snapback]171499[/snapback]
Jakbyś nie zauważył, nad transferami nie pracujemy narazie. Skupiamy się na tworzeniu drużyn, ale wezmę pod uwagę twojego posta i poprawię błędy. Apropo Włodarczyka, to jest w Zagłębiu! Informuję, iż zaczynamy aktualizację Primera Division ( transfery ).

Nie zrozumiałeś mnie to były błędy. W twoim Ofie Włodarczyk jest w Legi powinien gdzie indziej (zaglebie) Grzelak u ciebie jest w Widzewie a powinien w Legi o to mi chodziło wiem dobrze kto gdzie jest sprzedany
Ricardo
Cytat(jacmen @ Aug 7 2007, 14:30:06) [snapback]171537[/snapback]
Nie zrozumiałeś mnie to były błędy. W twoim Ofie Włodarczyk jest w Legi powinien gdzie indziej (zaglebie) Grzelak u ciebie jest w Widzewie a powinien w Legi o to mi chodziło wiem dobrze kto gdzie jest sprzedany

Ty dalej nie rozumiesz, że na razie transferów i wymian nie robimy. Czy ciężko ci to pojąć!?
Ramzik
Dobra, trochę zaniedbałem ten temat, ale już dodaje aktualizacje z transferami w lidze hiszpańskiej. Dodałem też drużynę Tigres z ligi meksykańskiej. Oto link do OF'a:

http://www.sendspace.com/file/9loaqt

Zapraszam do downloadu! smile.gif
error
Sorki chłopaki że nie na temat ale potrzebuje info. Wiecie może czy Option File z pes3 na peceta pasuje na konsole??
Proszę o odpowieć
Ricardo
Raczej nie
Ramzik
Cytat(tiger12 @ Aug 28 2007, 13:36:34) [snapback]179022[/snapback]
Sorki chłopaki że nie na temat ale potrzebuje info. Wiecie może czy Option File z pes3 na peceta pasuje na konsole??
Proszę o odpowieć

Raczej nie będzie pasował :/
Ricardo
Ramzik, i co dalej z of'em? Chyba nie będziemy już robić of'a, bo widać że się nie chce. Sorry, za odkopanie starego tematu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.