Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Virtua Tennis 3
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Tomak
Mam problem z rankingiem w karierze. Otóż, nie mogę wskoczyć na wyższe miejsce niż to, które aktualnie zajmuję (215). Z początku wszystko szło ładnie, brałem udział w turniejach oznaczonych 300, piąłem się w górę, ale w pewnym momencie się to skończyło. Nie mogę wziąć udziału w turnieju z numerkiem np. 204, bo nie zajmuję takiego miejsca w rankingu. Gdy gram turniej 300, nie awansuję na kolejne miejsca, nawet mimo zwycięstwa w turnieju. Tak więc utknąłem. Mecze towarzyskie też nic nie dają. dry.gif Jakieś porady?
Musisz brać udział w turniejach dla singlów oraz deblów i wygrywać.
Oczywiście musisz też zaliczać kolejne poziomy w różnych gierkach, które podnoszą umiejętności.
Najważniejsze są chyba złote medale w akademii.

Ja byłem chyba 12. w rankingu smile.gif
Tomak
Dziękówa ;] W Akademii mam praktycznie same złota, niedawno odblokowałem w niej nowy poziom, a w niektórych gierkach mam odblokowane 3 levele. Jeszcze raz thx ;]
woiteck
Też miałem ten problem, rozwiązaniem jego była gra w turniejach deblowych (poprzednio tylko w singlach). Treningi nie zwiększyły mi nigdy rank'u.
norek
Walka o 1st place w rankingu stoczy sie na statku z Rogerem Federerem.
Trzeba zagrac calego jednego seta. Poziom dosc wysoki jednak jak ktos
poznal kilka technik to nie bedzie problemem pokonanie Federera. Gre
przeszedlem jednak nie moge zbyt pozytywnie sie o niej wyrazic.
Grafika fajna, gameplay rowniez ale gra jest zbyt dluga w stosunku do
miodu ktory trzyma przy grze godzine gora dwie, pozniej najzwyczajniej w swiecie
VT sie nudzi, zdecydowanie zbyt malo smaczkow.
chatek
Tak ja też grałem na statku ale z Timem Henmanem i niestety przegrałem bo poziom naprawde był wysoki.
Michae(L) 1916
Mnie udało się pokonać Rogera w meczu o 1 miejsce.
MakssPl
O zauważyłem temat więc się podepnę! Wiecie jak grać w VT3 na dwóch... (pad + klawiatura)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.