Więc mam taką ideę - skoro powstało mnóstwo twarzy graczy z OE, to może warto pogadać z ludźmi z pesfaces.co.uk , żeby wrzucili nową ligę (OE) i tam każdą z drużyn. Oczywiście po udzieleniu zgody przez makerów co tworzyli te twarze. Co sądzicie ?
jarek1989
Jul 20 2007, 13:26
masz też fantazję
w sumie to po co??
tylko polacy właściwie grają w OE Pathe
więc nie widze potrzeby
chyba że zrobić strone polkich facemakerów i żeby tam zrobić coś na wzór pes faces
to moja opinia
pozdro
E 9
Jul 20 2007, 13:27
JUż był podobny temat na tym forum Jakos wszyscy pisali ze to dobry pomysl ale nikt nie wyszedl z inicjatywa zeby z kims pogadac itp.Jesli masz mozliwosc to rozmawiaj z Rhigerem jak sie nie myle Pozdr
Temat pewnie do zamkniecia ;p
Mortin
Jul 20 2007, 15:23
byla juz taka idea i norek mial pogadac z Rhigerem na ten temat, ale nie wiadomo co sie stalo Rowniez Timak wpadl na pomysl, zeby zrobic podstrone do glownej IO i tam byly wszystkie twarze graczy z polskiej ligi i nie tylko. Takie drugie pesfaces mialo powstac, lecz siano nie mial czasu zeby napisac skrypty i pomysl umarl
pozdro
Bartezz
Jul 21 2007, 01:21
Wejdzie na www.PesWe.yoyo.pl i tam sa twarze OE. To jest moja strona
Jamnik
Jul 21 2007, 09:15
No niezła stronke, tylko że troszkę mało twarzy Ile dodajesz tak mniej więcej dziennie ?
Bartezz
Jul 21 2007, 12:59
Zalezy, nieraz 10 a kiedy indziej 1.
jarek1989
Jul 21 2007, 18:21
fajna stronka Bartezz
tylko żeczywiście troszke mało tych twarzyczek ale strona ok:D
szolik
Jul 21 2007, 18:25
Ale jednak przydałoby sie takie miejsce w ktorym byłyby face naszych ligowców w jednym miejscu. Bo czasem szukanie w tematach jednego fejsa nie nalezy do przyjemnych i łatwych