Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Polski - Pes 6
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
whan
Rodzima Scena Pro Evolution Soccer ciągle, nomen omen, ewoluuje. Powstaje szereg rozgrywek, lig, rankingów. Każdy gracz chce pokazać swoją wartość. Nie podlega jednak dyskusji, że wyłonienie najlepszego jest niezwykle trudne. Najlepszym chce być każdy, nie każdy ma możliwość udowodnienia swoich umiejętności.
Dlatego też już od trzech lat odbywają się Oficjalne Mistrzostwa Polski Pro Evolution Soccer. Turniej inspirowany przez dystrybutora - firmę CD Projekt.
Impreza ta pozwala graczom z całej Polski stanąć w szranki o miano najlepszego. O miano tego, który zaprezentuje nasz kraj na europejskiej arenie (w tym roku w Sewilli).

Tegoroczne zmagania odbędą się w Warszawie w dniach 18-19 sierpnia. Do joypadów przystąpić będzie mogło kilkuset graczy, toteż szykuje się iście piłkarskie święto.

W sobotę - 18.08 spośród wszystkich zgłoszonych uczestników MP, zostanie wyłoniona najlepsza 64, która dzień później powalczy o miano najlepszego zawodnika w kraju.

Przedstawiamy wstępne zasady Mistrzostw Polski:

1. Platforma: PS2, tryb 50 Hz.
  2. Możliwość przyniesienia własnych padów i memorek.
  3. Możliwość wczytania własnej taktyki przed meczem.
  4. 20 stanowisk do gry.
  5. Wersja językowa: Polska.
  6. Ustawienia gry:
  • Czas Trwania Meczu: 10 minut
  • Froma: Normalna (zielone strzałki)
  • Kamera: Wide (bez rotacji).
  • Drużyny do wyboru: tylko reprezentacje
  • Gramy jedna druzyna przez caly turniej (dopuszcza się jej zmianę w przypadku awansu zawodnika do fazy finałowej).
  • Pora Roku: Lato
  • Pora Dnia: Noc
  • Stadion: Random (ew. ustalony między graczami)
  • Sędzia: Random
  • Pogoda: Fine
  • Piłka: Random (lub wybrana przez graczy).
  • Kontuzje: On
  • Poziom Trudnosci: Najwyższy dostępny w grze
  • Ilość zmian zawodników: 3

Szczegółowe informacje odnośnie formy i terminu zapisów zostaną podane w piątek 20.07.07 na stronach internetowych gram.pl oraz issonline.pl.

Wszelkie pytania odnośnie Mistrzostw Polski w Pro Evolution Soccer 6 możecie zadawać w tym temacie.

Matizzz
cześć.
mam takie pytanie. czy można przynieść pada na usb, tylko z przejściówką do ps2, czy musi być pad tylko od ps2?
siano
Pad może być jakikolwiek zechcesz, jakkolwiek zechcesz podłączony. Byleby działał z PS2 wink.gif
Kondon_skc
chcę się dowiedzieć czy wpisowe na turniej będzie można przesłać pocztą?
i ile gdzieś tak około osób będzie się mogło zapisać?
siano
Wpłaty będą dokonywane przelewem.
Zapisać będzie się mogło kilaset osób.
Kondon_skc
przelewem to tylko z konta na konto, czy pocztą też będzie można przesłać

sory że znów się pytam, ale nie zrozumiałem
whan
Cytat(Kondon_skc @ Jul 28 2007, 23:16:23) [snapback]168419[/snapback]
przelewem to tylko z konta na konto, czy pocztą też będzie można przesłać

sory że znów się pytam, ale nie zrozumiałem

obojętnie jakim sposobem to zrobisz, 10 pln ma wylądować na koncie cdp.
Wojo
na gram.pl masz możliwość wpłacenia przy odbiorze kurierowi albo listonoszowi. W sumie to mnie wkurzyli bo siedze non stop na kompie i patrze czy jeszcze kupić tych wejściówek nie można bo nie chce "być za późno" a niby zapisy miały byc od poniedziałku :/
lookass
Też mnie wkurzyli :/ Jutro wyjeżdżam i jak dzisiaj nie zrobie tego przelewu to dupa :/
woler
Nie wiecie kiedy oficjalnie maja byc zapisy na turniej?
siano
Nieoficjalnie. Nikt nie wie.
Oficjalnie, dzisiaj były ;p
lookass
Chyba ich pojebało delikatnie mówiąc. Już 21.30 a żadnego info. Drugi raz przekładają termin a jutro wyjeżdżam dry.gif
Kondon_skc
chciałem się zapytać, czy będzie można przed meczem zmienić ustawienie klawiszy na padzie?
Giuly
Gratulacje dla Whana za 4 miejsce ohmy.gif Może dlatego, ze nie gram w PES 6 to jest dla mnie niespodzianka ;p

ps. chyba nie grałeś Brazylią ;] ?
Bushmen
WHanie, gratuluje 4 platzu ohmy.gif:O niezle miejsce smile.gif ole whan!!
rav
whan grał Angolami wink.gif Pogratulować trzeba też snok3rowi za dobrą grę i mi ... za udział :*
whan
Nie wierzyliście we mnie?! sad.gif A mówiłem na ircu, że jadę po mistrza tongue.gif wink.gif
jakoś specjalnie mnie to 4 miejsce nie cieszy ale dzięki, najgorsze jest to, że mogło być lepiej ;]
lukasso
no to juz widzicie czemu ja na turniejach PESa bez przypalu wychodzilem z grupy Iranem czy Rumunia wink.gif) hehehehe
ale brakowalo czasu na granie finalow

p.s BEZ NAPINKI wink.gif
p.s whan Krakow to wiocha ! ;D
snok3r
Cytat(whan @ Aug 19 2007, 08:59:47) [snapback]175521[/snapback]
Nie wierzyliście we mnie?! sad.gif A mówiłem na ircu, że jadę po mistrza tongue.gif wink.gif
jakoś specjalnie mnie to 4 miejsce nie cieszy ale dzięki, najgorsze jest to, że mogło być lepiej ;]

a ja milem byc drugi...tez sie nie udalo dry.gif porazka z 12stolatkiem na dlugo pozostanie w mojej psychice...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.