Witam
Tak sobie pomyślałem, że przydałoby się już po woli co nie co w Pro Evolution Soccer 6 w Orange Patch troszkę poodswieżać nasze teamy..
Nie chodzi tylko o wgranie nowych kitsów na zblizający się sezon .. Ważne również było by zaktualizowanie naszego "Option File".
Tak tak - wiadome, że również nadchodzący update najlepszego patcha do Pro Evolution Soccer 6 będzie zawierał głównie poprawki na nowy sezon ..
Ale oczywiście można sobie samemu, na własną rękę w miare zaktualizować i odświeżyć naszą polską rodzimą Ligę.
Za faktu na to, zakładam ten temat, aby wypisywać (jak sama nazwa tematu wskazuje..) transfery polskich klubów na ten kolejny sezon.
Myślę, że może się to przydać tym, którzy chcą być na jak najbardziej aktualnym stopniu grając w OEP
Wyglądało by to tak : *przykład*
Wisła Kraków
Przybyli : Marek Citko (Polonia Warszawa) Piotr Świerczewski (Groclin WLKP ) Slatko Opaalinikov (FC Chipsy)
Odeszli : Christo Chiacu ( Dinamo Bukareszt ) Marek Penksa ( ?? ) Nicola Mijalovic (?? ) Stanko Svitlica ( chuj wie)
Z tymi Przybyszami to oczywiscie przyklad (na razie póki co chyba nikt do Wisły nie przyszedł.. )
I właśnie ciekawie by to wyglądało gdyby było na takiej zasadzie.. .
Jak coś to proszę pisać pewniaków! - Nie żadne pogłoski transferowe czy też spekulacje..
Pewny 100 % - owy transfer.
Myśle, że na forum jest wielu kibiców różnych Polskich Klubów (podawać te kluby, które są w Orange Ekstraklasa Patch! ) więc każdy się mniej więcej orientuje kto zasilił szyki swojego ulubionego klubu ...
Jeżeli temat się nie przyjmię, proszę zamknąć
Myślę, iż jest to również przydatne dla tworzycieli update OEP
Pozdrawiam.