Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 !demo Jest! + Mirrory
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
EbonH4wK
blog z najaktualniejszymi newsami na temat nowej odsłony WE.

>>>>>>>>>>> http://www.winningeleven11.blogspot.com/ <<<<<<<<<<<<<<<<

!!!!!!!!!!!!!!!! DEMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.gamershell.com/download_21146.shtml

Mirrory tutaj http://gry.o2.pl/news.php?co=wiecej&spec=2&id=516

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=34396

No to zapowiada się rewolucja !!!

Nie trzeba było długo czekać na moment, w którym Konami zdecyduje się ujawnić dziennikarzom jakiekolwiek pewne wieści na temat najnowszej odsłony swej popularnej kopanki. Dosłownie przed kilkoma godzinami Shingo ?Seabass? Takatsuka oraz kierowani przez niego programiści podzielili się ze światem pierwszymi informacjami na temat gry Pro Evolution Soccer 2008.

Podstawowym faktem jest oświadczenie, że długo oczekiwana sportówka ukaże się już jesienią i trafi w ręce posiadaczy sześciu platform: PC, PS2, PS3, X360, PSP oraz DS. Za największą nowinkę w tegorocznym PES-ie należy zaś uznać opcję Teamvision, która w opinii specjalistów z Konami zrewolucjonizuje pojęcie Sztucznej Inteligencji.

Powyższy system pozwoli komputerowym oponentom na poważne uprzykrzanie nam życie ? od teraz boiskowi rywale, dzięki adaptatywnemu SI, będą na bieżąco dostosowywać się do naszej taktyki. Zapamiętają schematy zdobywania bramek, rozpracują sposoby na rozgrywanie stałych fragmentów gry, a w najgorszym wypadku wykorzystają również luki w naszej obronie, organizując atak pozycyjny albo zaskakując nas szybką kontrą. Teamvision obowiązywać ma na wszystkich poziomach trudności, dzięki czemu gra z wirtualnym przeciwnikiem będzie stanowić wyzwanie nawet dla najbardziej zaawansowanych odbiorców, którzy dotąd nudzili się w trybach single i szukali emocji w sieci.

W Pro Evo 2008 nie zabraknie również poprawionej fizyki. Piłka będzie jeszcze lepiej kleić się do nóg zawodników, umożliwiając im wykonywanie efektownych dryblingów, podań i strzałów. Poprawie ulegnie ponadto praca obrońców, którzy będą ze sobą lepiej kooperować, a drobnych modyfikacji doczekają się rzuty wolne. W wymienionych momentach dane nam będzie m.in. decydować o liczbie zawodników w naszym murze, a także umieszczać własnego agenta w bloku tworzonym przez przeciwnika.

W kwestii oprawy wizualnej należy spodziewać się bardziej realistycznych facjat piłkarzy, ulepszonej mimiki i bogatszej gestykulacji. Także stroje kopaczy zyskają na atrakcyjności, poruszając się adekwatnie do prezentowanych zagrań i falując delikatnie w trakcie szybkiego biegu. Najlepszym komentarzem do grafiki, jaką zaoferuje nam PES 2008, są jednak i tak poniższe obrazki:

http://www.xboxonline.pl/newsy_screen.php?n=5992&s=5913
snake
Ja tu nie widze żadnej rewolucji tylko puste słowa.
who_me
Oby w nastepnym tygodniu wyjasnila sie sprawa grafiki w ver PC .
psmaras
Slabo to wyglada :/... gorzej niz PES6 na X360 :/
EbonH4wK
Cytat(snake @ Jun 18 2007, 20:36:26) [snapback]155585[/snapback]
Ja tu nie widze żadnej rewolucji tylko puste słowa.

IMO gameplay z tego co tutaj jest napisane powinien ulec znacznej poprawie. No ale skoro Twoim zdaniem to nic...
snok3r
Cytat(EbonH4wK @ Jun 18 2007, 23:12:03) [snapback]155600[/snapback]
IMO gameplay z tego co tutaj jest napisane powinien ulec znacznej poprawie. No ale skoro Twoim zdaniem to nic...

LOL. zwykle ooglniki, zero konkretow (o wiekszej indywidualizacji graczy i ulepszonym AI mogl kazdy gracz mowic w ciemno, nie czekajac na "prasowke"...) ale taka juz strategia panow z konamii i trzeba sie do tego przyzwyczaic...aczkolwiek jako, ze jest to pierwsza wersja pes'a na konsole nowej generacji rewolucji spodziewac sie, jak najbardziej, nalezy...
maciek_ssi
A ja tam ciesze sie jak male dziecko - jak wtedy, gdy czekalem na PES3 na PC. biggrin.gif Konkretów Konami nie podalo, bo to dopiero pierwsza zapowiedz, wiec niewiadomoczego nie mozna sie bylo spodziewac.

@samuel666
Sprawa grafiki na PC jest juz jasna.
whan
ale bzdurne gadanie...

Rewolucja będzie olbrzymia, choćby ze wzgledu nextgen na PC. To już zupełnie inna gra. No i wymagania wzrosną wielokrotnie... wzrosną też lagi (obym się mylił...) w online.
Pewna era się zakończyła, czas na nową grę, i nie patrzyłbym tutaj na pomyłkę, próbkę czy jak tam nie nazwać ubiegłorocznej wersji na x360. czekamy...
who_me
Jezeli z tym nxt genem sie potwierdzi to mam nadzieje ,ze pozostanie option file i nie bedzie trzeba wgrywac wszystkiego przez program. blink.gif
whan
OF będzie na pewno, ale już zupełnie inny, inne będą modele strojów, twarzy, stadionów. Nie będzie Kitservera... Nie wiadomo czy Juce w ogóle go zrobi dla zupełnie nowej gry. Zatem początki edycji Pecetowej wersji gry będą opierały się na Edit Mode... Ponoć rewolucyjnym no ale tak miało być już wielokrotnie.
CeHa
Hmmm zrobili nowy engine na X360 wyglada ładnie ale na PC dostaniemy to co na PS2 czyli jednak miałem racje laugh.gif Tylko w ta inteligencje nie wierze zbytnio, z roku na ro kjest lepiej ale nie rewolucjniej unsure.gif
whan
Cytat(CeHa @ Jun 19 2007, 06:28:05) [snapback]155616[/snapback]
Hmmm zrobili nowy engine na X360 wyglada ładnie ale na PC dostaniemy to co na PS2 czyli jednak miałem racje laugh.gif

ehhh, pisać wam wprost a wy dalej swoje.

"Marking the series’ first appearance on PLAYSTATION®3, and its second Xbox 360 outing, these and the PC-DVD ‘Next Generation’ versions of Pro Evolution Soccer 2008’s are further enhanced by stunning aesthetic elements."

Pro Evolution Soccer 2008 pojawi się na PC w wersji NEXT GEN.

Wciąż niewiadomo czy wszystkie trzy wersje nex gen będą takie same, z pewnością port na pc i x360 będzie identyczny, są pogłoski, że na ps3 może być nieco inna gra ale mam nadzieje, że tak nie będzie...
EbonH4wK
niestety, wydaje mi się że jednak będzie inna nab PS3. Głównie za sprawą blue raya.
Niemal wszystkie wydawane gry na XB'a i PS3 się różnią (przykład GTA IV i już zapowiadanych różnic)

Co do Kitservera mamy zapewnienie Juce'a i Robbiego że będą pracowali nad przystosowaniem programu do najnowszej wersji gry. Nie wiadomo czy to się uda, no ale czas pokaże. Narazie czekajmy na produkt ;]
xsas7
Nie wiem co sądzić o nowym PES'ie (na razie tylko tyle, że na 100% go kupie)
ale grafika jakaś dziwna na tych screenach, jedynie ten screen z stadionem jakoś wygląda, a piłkarze ?
PES6 na X360 wyglądał lepiej niż ten co wyjdzie :|

PES6 X360
http://www.gamekult.com/pic/blog/20471_3.jpg

więc ?

karolinho
Według mnie to ten screen Xsasa7 to pic na wode fotomontaż fifa 06 world cup też mmiała takie zajebiste screeny i zdjęcia a to co wyszło to wyszło.
CeHa
Przeciez ten Screen i 2 inne były juz w tamtym roku przed premiera PESa6 ;]
szołpas
Widze ze chyba bedzie mozna jakis wywiadów udzielac xDDDDDDDDD biggrin.gif
chatek
No właśnie na jednym ze screenów zawodnik udziela wywiadu. Ciekawe czy to tylko animacja. Może po każdym meczu coś takiego będzie z graczem meczu rolleyes.gif . Nie moge się doczekać bo ze screenów wygląda b. ładnie. pozdro
chatek
No w?a?nie na jednym ze screenów zawodnik udziela wywiadu. Ciekawe czy to tylko animacja. Mo?e po ka?dym meczu co? takiego b?dzie z graczem meczu rolleyes.gif . Nie moge si? doczeka? bo ze screenów wygl?da b. ?adnie. pozdro

PROSZE O USUNI?CIE 2 POSTÓW !
the-bhoys
Cytat(chatek1 @ Jun 19 2007, 15:46:16) [snapback]155675[/snapback]
No właśnie na jednym ze screenów zawodnik udziela wywiadu. Ciekawe czy to tylko animacja. Może po każdym meczu coś takiego będzie z graczem meczu rolleyes.gif . Nie moge się doczekać bo ze screenów wygląda b. ładnie. pozdro

Było by zajebiście jakby takie coś pojawiło się w PESie rolleyes.gif Kurde, już nie mogę się doczekać...
Mooner
Ale po co?
snake
Dokładnie.
Andzi
"Rzeby dzieci miały siem trzyms podniecidź"
whan
To pewnie nic nie znaczący screen z master ligi. Jakieś tam pierdółki po meczach itp..

Co do grafiki to oczywiście jest ona zgodna ze standardową taktyką stopniowego rozwoju, stosowaną od lat przez Konami...(w tym roku damy ładną murawę i poruszające się włosy zawodników w kolejnym dorzucimy fruwającą podczas biegu koszulkę czy też więcej poygonów na twarze zawodników) W końcu coś musi być nowego w kolejnych wersjach.

Zawodników wyglądajacych podobnie jak w ci w Virtua Tennis 3 nie zobaczymy pewnie szybko... Ale nie ma też takiej konieczności, wolę żeby olali grafę na rzecz gamplay'u oraz jakości animacji.

PS
Osobiście mam głeboko oprawę graficzną, dajcie mi lepszą obronę, możliwość pełnej kontroli nad zawodnikiem i dopracowany tryb online a będe szczęśliwy wink.gif
EbonH4wK
Confirmed Features:
1. Edit mode fully featured in next-gen versions.
2. Brazil and Portugal national teams fully licensed.
3. Increased number of stadiums including Dragao Stadium (FC Porto).
4. Konami promises it will be a true next-gen experience.
5. Proper facial animations and shirt pulling.
6. Kits that flow and crease as the players run around.
7. Watermarks from sweat and rain appear on the player as the game continues.

=]
Bogan
ja bym wolał zeby mieli wiecej licencji i był tryb kariery jak w fifie (sezon ligowy + europejskie puchary) grafa i animacje takie mi starczają
who_me
Tryb kariery z fify? moze za piec lat.Wlasciwie jak mozna grac lige mistrzow majac w grze 4 ligi laugh.gif
Flisak
Cytat(samuel666 @ Jun 21 2007, 11:27:48) [snapback]156000[/snapback]
Tryb kariery z fify? moze za piec lat.Wlasciwie jak mozna grac lige mistrzow majac w grze 4 ligi laugh.gif

Rzeczywiście jest dziwną sprawą, grać europejskie puchary, mając do dyspozycji tylko 4 ligi. Powinni to zmienić. Ja z resztą również jestem za wprowadzeniem kilku zmian zaciągniętych z fify. Głównie możliwość zmiany miejsca pracy, rozwój stadionu itd.
EbonH4wK
Dokładnie, szczerze mówiąc od czasów PES 5 nie miałem w rękach ŻADNEJ fify, ale rozwiązania w części 6 dotyczące ML i na dodatek ZUPEŁNY BRAK INNOWACJI w systemie przeprowadzania transferów ogromnie mnie wkurza, żeby nie powiedzieć bardziej dobitnie.
baski18
QUOTE(Flisak @ Jun 21 2007, 11:33:21) [snapback]156001[/snapback]
Rzeczywiście jest dziwną sprawą, grać europejskie puchary, mając do dyspozycji tylko 4 ligi. Powinni to zmienić. Ja z resztą również jestem za wprowadzeniem kilku zmian zaciągniętych z fify. Głównie możliwość zmiany miejsca pracy, rozwój stadionu itd.

I po co Ci te możliwości zmiany miejsca pracy, rozwoju stadionu ?? Grając w PESa wybieram zespół którym będę grał już do końca, dokupuje do niego zawodników których chce. Rozwój stadionu ... po co to ?? kolejna zabawka która nic i tak w rozgrywce nie daje ... Ty w Pes nie jesteś menadżerem i trenerem za razem, tylko jesteś graczem który ustala taktykę i gra, nic więcej. Mogą dać tak jak w 6 puste teamy tylko, że one były zrobione dla zespołów Niemieckich, teraz mogli by dać D,E,F,G,H Others jeszcze smile.gif

Pozdro
Bo0os
baski ma świętą racje

kolejną rzeczą którą potrzebuje jest wybor kamer podczas powtórki sterowanej.Jestem maniakiem oglądania powtórek więc taka opcja bedzie zbawieniem

Chyba powinienem pomyslec nad kupnem nowego kompa
chatek
Baski podał bardzo fajny pomysł, żeby dali kilka wolnych lig to patchmakerzy dorobili by napewno te takie najciekawsze np. portugalska, agrentyńska, brazylijska i może szkocka. Albo dali by taką opcję dodawania sobie lig ile się chce smile.gif

to kto pisze maila do KONAMI rolleyes.gif
michal_f
Cytat
I po co Ci te mo?liwo?ci zmiany miejsca pracy, rozwoju stadionu ??

mala, rzecz a cieszy

Cytat
kolejna zabawka która nic i tak w rozgrywce nie daje ...

a wlasnie, ze daje, sprawia, ze gra nie jest monotonna, w master lidze przez te lata nic sie nie zmienilo, w kolko to samo - taktyka, mecz, transfery, taktyka, mecz, transfery i nic wiecej. w fifie masz wiecej opcji i to przyciaga graczy, mozliwosc robudowy stadionu, mlodziki, zmian klubu po sezonie, praktycznie pelna kontrola nad klubem i swoim rozwojem i to sie szybko nie nudzi

Cytat
Ty w Pes nie jeste? menad?erem i trenerem za razem, tylko jeste? graczem który ustala taktyk? i gra, nic wi?cej.

a gracze wlasnie chca by byc managerem i trenerem, i to ich przyciaga do danej gry,
Simon
widac jakos to nie przyciaga graczy bo by wszyscy grali w fife. graczy przede wszystkim przyciaga gameplay. im lepsza rozgrywka tym wiecej graczy. i na tym moim zdaniem konami powinno sie skupic. pozdro
Kempu
Grafa dla mnie może być taka jak teraz.
Tylko żeby było więcej animacji, lepsze animacje zwodów tenflip-flap trochę, za bardzo ma zawodnik piłke przy nodze.
I powtórki, żeby można było np. po akcji jak bramkarz wykopuje obejrzeć i zapisać.
A ligi a,b,c,d,e,f,g,h itd. mogą być. ale byłoby wtedy patchów z tymi ligami, do wyboru do koloru.
szołpas
grafa moze pozostac bez zmian najbardziej zalezy mi na gameplayu,WIECEJ LIG i lepsza kariera a nie jakies tam ML :/
pozdro;)
EbonH4wK
Powiem wam że niby takie pierdoły, a jednak wydaje mi się że diabeł tkwi w szczegółach. Gameplay gameplay'em ale sam tryb rozgrywki troszkę się nudzi. Wiem co mówie, mam u siebie 2021 rok i coraz bardziej te mankamenty gry o których wspomniałem mnie denerwują. Moim zdaniem Konami powinno przenieść choć część rozwiązań z Pro Evolution Soccer Management. Przynajmniej jak już mówiłem ROZBUDOWAĆ tryb ML i rolę managera. Nie zgodzę się tutaj że w ML jesteśmy tylko graczem który ustawia drużynę i nic więcej. Dokonujemy transferów, przeprowadzamy zmiany więc sorry ale prowadzimy zespół. Szczerze mówiąc w ML trybu managerskiego nie ma WCALE (prócz możliwości transferowych, które i tak kuleją / od kiedy nie można zaznaczyć że dany gracz jest przeznaczony do wypożyczenia, wszystko w tej sytuacji zależy od kaprysu komputera, a i tak nie mamy pewności czy będzie chciał go wypożyczyć czy kupić SIC !! )

No i przydałaby się możliwość prowadzenia szkółki młodzików...

Cytat(sZ0lpAs @ Jun 21 2007, 14:24:27) [snapback]156104[/snapback]
grafa moze pozostac bez zmian najbardziej zalezy mi na gameplayu,WIECEJ LIG i lepsza kariera a nie jakies tam ML :/
pozdro;)

Sorry, ale tryb kariery w PES6 nazywa się właśnie ML (MasterLiga)
baski18
QUOTE(michal_f @ Jun 21 2007, 14:26:16) [snapback]156061[/snapback]
a gracze wlasnie chca by byc managerem i trenerem, i to ich przyciaga do danej gry,

Polecam FM'a biggrin.gif

Pozdro
szołpas
Cytat(EbonH4wK @ Jun 21 2007, 15:59:17) [snapback]156114[/snapback]
Sorry, ale tryb kariery w PES6 nazywa się właśnie ML (MasterLiga)

Wiem dry.gif chodzi mi o to zeby byla lepsza kariera (czyt.bardziej rozbudowana) ... bo ta MasterLiga juz mnie wkur**a wink.gif
pozdro;)
Dominoz
Wygląda rewelacyjnie...
Już sie nie mogę doczekać nowego PES'a xD

Jak jeszcze zrobicie do niego takiego Patcha, jak do Pesa 6, to już w ogóle będzie bajka smile.gif
michal_f
Cytat(baski18 @ Jun 21 2007, 18:53:50) [snapback]156151[/snapback]
Polecam FM'a biggrin.gif

Pozdro

ja tez rolleyes.gif , ale teraz na powanie, powiedz czy nie znudzila Ci sie ta monotonia w ML, czy nie chcialbys w pesie takiego trybu jak w kariera w fifie07, zeby mozna bylo miec pelna kontrole nad klubem i swoim rozwojem jako menagera danego klubu, budowac stadiony, miec wlasna szkolke mlodziezowa, zatrudniac personel...?
CeHa
Tak jakby nie było czego poprawiac tylko kariere..... unsure.gif
baski18
QUOTE(michal_f @ Jun 21 2007, 20:18:20) [snapback]156192[/snapback]
ja tez rolleyes.gif , ale teraz na powanie, powiedz czy nie znudzila Ci sie ta monotonia w ML, czy nie chcialbys w pesie takiego trybu jak w kariera w fifie07, zeby mozna bylo miec pelna kontrole nad klubem i swoim rozwojem jako menagera danego klubu, budowac stadiony, miec wlasna szkolke mlodziezowa, zatrudniac personel...?

Nie mam porównania, ponieważ ostatnią edycją fify w jaką grałem była Fifa2002 WC w Korei i Japonii biggrin.gif

Poza tym budowa stadionów tam tylko polega na tym, że dostajemy więcej pieniędzy za bilety, a stadion wygląda tak samo, bo przecież Anfield Road chyba się nie zmieni, jak go rozbudujesz. (Moje przypuszczenia, bo tak jak mówię od 2002 roku nie grałem w żadną edycje.)

Pozdro
EbonH4wK
Cytat(sZ0lpAs @ Jun 21 2007, 17:28:35) [snapback]156168[/snapback]
Wiem dry.gif chodzi mi o to zeby byla lepsza kariera (czyt.bardziej rozbudowana) ... bo ta MasterLiga juz mnie wkur**a wink.gif
pozdro;)

więc zwracam honor smile.gif trochę inaczej to zinterpretowałem smile.gif

Pozdrawiam
m3ron
Cytat(baski18 @ Jun 21 2007, 20:37:05) [snapback]156210[/snapback]
Poza tym budowa stadionów tam tylko polega na tym, że dostajemy więcej pieniędzy za bilety, a stadion wygląda tak samo, bo przecież Anfield Road chyba się nie zmieni, jak go rozbudujesz. (Moje przypuszczenia, bo tak jak mówię od 2002 roku nie grałem w żadną edycje.)

Pozdro

I Twoje przypuszczenia są całkiem słuszne. Moim zdaniem fifa ma ten tryb menedżerski, ale pomysły są tam skąpe i niedopracowane. Tak jak z tymi stadionami i ich rozbudową.
Nie rozumiem po co ta rozbudowa stadionów skoro Anfield Road będzie zawsze miało taka sama pojemność. Powinni pójść w stronę biletów i ich ceny. Manager,czyli gracz sam ustalałby cene biletów na puchar, na lige (na mecze na szczycie, na mecze z outsiderami), na lige mistrzów. Wtedy to ma sens. Ustalisz za wysoką cene na mecz z outsiderem to przyjdzie mało kibiców i stracisz.
Wtedy to ma ręce i nogi, a nie rozbudowa stadionu w skali od 1 - 10. Nie widze nigdzie w grze co daje mi jaki poziom rozbudowy. Kase na tym trace, a efekt niewidoczny zupełnie.
whan
Cytat(m3ron @ Jun 23 2007, 11:24:08) [snapback]156618[/snapback]
I Twoje przypuszczenia są całkiem słuszne. Moim zdaniem fifa ma ten tryb menedżerski, ale pomysły są tam skąpe i niedopracowane. Tak jak z tymi stadionami i ich rozbudową.
Nie rozumiem po co ta rozbudowa stadionów skoro Anfield Road będzie zawsze miało taka sama pojemność. Powinni pójść w stronę biletów i ich ceny. Manager,czyli gracz sam ustalałby cene biletów na puchar, na lige (na mecze na szczycie, na mecze z outsiderami), na lige mistrzów. Wtedy to ma sens. Ustalisz za wysoką cene na mecz z outsiderem to przyjdzie mało kibiców i stracisz.
Wtedy to ma ręce i nogi, a nie rozbudowa stadionu w skali od 1 - 10. Nie widze nigdzie w grze co daje mi jaki poziom rozbudowy. Kase na tym trace, a efekt niewidoczny zupełnie.

fifa to namiastka gry piłkarskiej więc nawet nie ma co się nad tym rozwodzić. Piłka Nożna robiona przez kanadyjczyków nie może być dobra... Oni stawiają na widowisko, oprawę - tak samo jest w grach czyli ogólnie shit.
makaveli88
fajnym rozwiazanim mogloby byc wprowadzenie indywidualnych ruchow, np ronniego czy kaki, prowadza oni w specyficzny sposob pilke, niby mala innowacja ale zapewne ciszaca:)
m3ron
Cytat(whan @ Jun 23 2007, 12:00:44) [snapback]156624[/snapback]
fifa to namiastka gry piłkarskiej więc nawet nie ma co się nad tym rozwodzić. Piłka Nożna robiona przez kanadyjczyków nie może być dobra... Oni stawiają na widowisko, oprawę - tak samo jest w grach czyli ogólnie shit.

No masz racje oprawa jest bardzo dobra w fifie. Ale ostanio znalazłem jeszcze w domu fife03 i zainstalowalem zeby zobaczyc "postep" jaki dokonal sie u nich przez 4lata (czyli wypuszczenie bodajze 8gier). Konkluzja jest nastepujaca: stworzyli i rozbudowali tryb menedżerski, a sam gameplay o dziwo cofnął się w czasie. W fifie03 widac jakies nowe koncepcje nowe pomysly i to dobre pomysly. Pomimo wielu bardzo błędów jakie miala ta gra jakos blizej jej do pesa niz Fifie07. Najbrdziej rzucił mi sie w oczy jeden szczegól. Mianowicie sędziowie. W fifie03 jest 3sędziow, liniowi pokazuja w ktora strone aut będzie wykonywany, główny tez dobrze sie spisuje. A w fifie07 biega 3 orangutanow po boisku. Ja nie wiem jak mozna wypuscic tak zjebana gre. Oglądając jeszcze twarze zawodnikow widze ze po 4latach kilka twarzy nowych doszlo, a reszta te same standardowe ryje od patrzenia na ktore żygać juz się chce. Dobra moze skończe w tym miejscu bo mi ciśnienie poszło w góre tongue.gif

PS. Whan, skąd masz info na temat powiedzmy minimalnych wymagań nowego pesa i informacji dotyczących nowej gry ;>
EbonH4wK
macie tub bloga z najaktualniejszymi newsami na temat nowej odsłony WE.

http://www.winningeleven11.blogspot.com/
whan
Cytat(EbonH4wK @ Jun 24 2007, 23:59:10) [snapback]157220[/snapback]
macie tub bloga z najaktualniejszymi newsami na temat nowej odsłony WE.

http://www.winningeleven11.blogspot.com/

taa i te ich podcasty 2 godzinne wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.