Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Zembi
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3
zembi
Lechia Gdańsk download

Sendspace
RapidShare
WyslijTo

Lechia update1

Serdeczne podziękowania należą się z mojej strony T-Mac'owi, który w całości zajął się importem stadionu. wink.gif
Szarzan
Stadion bardzo ładny ! Estetyczny i dopicowany w kazdym szczególe smile.gif

Pozdro wink.gif
_mAsteR_
Stadionik WYPAS! Trybuki wyglądaja kozacko smile.gif jeszcze tylko fajna murawka i stadionik wyjdz spoko smile.gif pozdrawaim
mcraczek
Genialnie odwzorowany. Czekamy smile.gif
mazgaj1
Zajebisty f pizdu ;d

Super trybuny odwzrowowane, tylko drzewka troche lipne. Ale i tak jest zajebiscie biggrin.gif
torin
Widze ze temat Lechii na forum sie rozkreca. Po moich strojach, teraz zapowiada sie fajowy stadionik. Moze jakis facjaty sie pojawia...
seen
Czy w tym tygodniu stadion LEchii bedzie to nie wiadomo :/ Sam wiesz Zembi ile jeszcze trzba poprawic biggrin.gif
Śląsk Wisła Lechia! biggrin.gif
ScOuT
Przydalo by sie ulepszyc stadion WKS Śląska bo jest dziwny. :/
seen
Dogadam sie z Kostkiem i pomyslimy nad Slaskiem biggrin.gif
kostek
Stadion masakryczny, widać, że włożyłeś w niego dużo pracy.

A co do mojego stadionu Śląska... jak znajdę pliki z rhino to pomyślimy.
E 9
Dla mnie genialny wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif.BRAWO zembi.Czekam na download ;] pozdro
Dominoz
Moim zdaniem super wink.gif
Brawo!
Gwidon
ładne wykonanie, czekamy na screeny z gry wink.gif
ScOuT
http://stadiony.net/stadiums.php <-- Tu jest duuuuzo stadionow z calego swiata.
zembi
Cytat(seen @ May 7 2007, 12:22:53) [snapback]145622[/snapback]
Czy w tym tygodniu stadion LEchii bedzie to nie wiadomo :/ Sam wiesz Zembi ile jeszcze trzba poprawic biggrin.gif
Śląsk Wisła Lechia! biggrin.gif

No tak niestety troche z tym roboty zapewne masz, ale dopóki nie umiem sam konwertować, to jestem zdany na ciebie rolleyes.gif
Dzięki wszystkim za tak pozytywne oceny.
Jimmy
Zembi super robota
Czekam na wersje Final biggrin.gif
zembi
T-Mac zgodził się skonwertować stadion i wyręczyć w tym seena, ktory niestety ma ostatnio sporo zajęć. Strzałki już są poustawiane więc reszta należy do Timaka. Przy okazji serdeczne dzięki T-Mac że zgodziłeś się ten stadion mi skonwertować.
reS
Bardzo dobra wiadomość z tym importem wink.gif stadion bardzo ładny, przynajmniej na screenach smile.gif w grze pewnie będzie podobnie. pzdr
mdk66
Na screenach ten stadion wygląda genialnie!
Czekam na wersje download ;DD
Dorin
stadion fajny tylko te drzewa na około.... pikseloza i jeszcze się urywają w połowie... tongue.gif
seen
Czekamy na jak najszybszy konwert! biggrin.gif
Pelas
no stadionik prezentje się zajebiście .....: czekam na tego konwerta..: BTW fajnie,że pojawiają się nowi stadiumakerzy...biggrin.gif
zembi
Spoko spoko, wszystko w swoim czasie. Zapewniam was, że tylko gdy timak znajdzie chwilę czasu to stadion chętnie skonwertuje. Ostatnio sam nie mogę go namierzyć ale slyszałem że też ma prace chłopak. Pozostaje czekaćsmile.gif Chciałbym jako nastepny wykonać stadion 650-lecia w Słupsku, dlatego prosiłbym o jakieś zdjęcia, jeżeli ktoś posiada. Niestety te ze stadiony.net nie wystarczają.
Cytat(Pelas @ May 9 2007, 20:49:15) [snapback]146385[/snapback]
no stadionik prezentje się zajebiście .....: czekam na tego konwerta..: BTW fajnie,że pojawiają się nowi stadiumakerzy...biggrin.gif

Też cieszy mnie ten fakt i chciałbym, żeby coraz więcej osób się tym zajęło. Nie jest to bowiem takie trudne jakie na pierwszy rzut oka się wydaje, a konkurencja poprawiłaby na pewno jakość wydawanych objektów. PoZDRo! smile.gif

PS A może ktoś z was mógłby go skonwertować, to już bym nie przekładał premiery unsure.gif ?? rolleyes.gif
Vespa64
Jak konwert?
Moze to zdjecia Ci trochę pomogą:
http://www.sosir.slupsk.pl/historias/remont/remont.htm
Pozdro
zembi
Cytat(Vespa64 @ May 19 2007, 08:15:04) [snapback]148439[/snapback]
Jak konwert?
Moze to zdjecia Ci trochę pomogą:
http://www.sosir.slupsk.pl/historias/remont/remont.htm
Pozdro

Dzięki myślę, że te fotki mi choć troche pomogą. Podejrzewam jednak, że kolejnym stadionem zajmę się dopiero w wakacje, bo obecnie mam bardzo napięty terminarz.

Co do Stadionu Lechii, to przepraszam za opóźnienie, jednak timak miał problem z netem, więc proszę o wyrozumiałość. Myślę, że stadion wydam już w najbliższym czasie.
zembi
Lechia Gdańsk download

>>>DOWNLOAD<<<

Serdeczne podziękowania należą się z mojej strony T-Mac'owi, który w całości zajął się importem stadionu. wink.gif
RBK
Kolejny fantastyczny stadion do PES-a!!! Moje gratulacje! Gdy wypróbuje go, napisz? co? wi?cej.

EDIT: Nie mog? go pobra?. Nie dzia?a zarówno Sendspace jak i Rapidshare. Czym to mo?e by? spowodowane??
Varies.
Noo wreszcie biggrin.gif:D.
bart_93-Mam ten sam problem :/
Niezawielkie te krzese?ka?wink.gif
P.S.:Dominoz-Wrzuć na inny serwer wink.gif
Dominoz
Super obiekt smile.gif
Już mam go w KitServerze biggrin.gif

Pozdro biggrin.gif

P.S. Może zrobi ktoś stadion 10-cio lecia? biggrin.gif
krolu
świetny stadionik wink.gif brawa za duzą dbałość o szczegóły...
RBK
Cytat(Dominoz @ May 22 2007, 17:12:03) [snapback]149176[/snapback]
Już mam go w KitServerze biggrin.gif

Dominoz, jak Ty to zrobiłeś, że udało Cię ściągnąć?? U mnie wywala błąd, że niektóre potrzebne pliki mogły zostać utracone.
zembi
Zaraz wrzuce jeszcze raz.
seen
To sie w miare pospiesz biggrin.gif
RBK
Teraz ju? link dzia?a. Jeszcze raz dzi?ki za stadion i gratulacje!

PS. Jak numer przypisa? temu stadionowi w Map'ie?? Z góry dzi?ki i pozdro tongue.gif
zembi
Teraz powinno wszystko grać
DOWNLOAD
Cytat(CRISS123 @ May 22 2007, 15:09:36) [snapback]149175[/snapback]
Niezawielkie te krzese?ka?wink.gif
P.S.:Dominoz-Wrzuć na inny serwer wink.gif

A może za mali kibice? tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif unsure.gif
Smoti
zajebisty stadion i znakomicie sie prezentuje w PESie !!! wielki dzieki za bina
D4vID
superr stadionik thx za wlozonom w niego robote smile.gif
E 9
Super stadionik zembi rolleyes.gif rolleyes.gif dzięki za download.Bardzo estetycznie odwzorowany i ta polska murawka smile.gif.Mam do ciebie taka pol sprawe pol propozycje...jak mozesz odezwij sie na gadu masz moj numer 8760548.
Pelas
Stadionik I klasa:D aby więcej takich...: Download of Course
Damian.
Super stadion.Dzieki za download.

Map do stadionu jakby co:

182,"POL - Lechia Gdansk"
Gwidon
stadion ładny , ale kibiców ma słabych wink.gif

jeśli Tmac zachował pliki 3ds/oif od kibiców to ja w wolnym czasie poprawie ich dla Ciebie tak żeby wchodzili prawidłowo na krzeselka wink.gif
zembi
Cytat(Gwidon @ May 22 2007, 16:55:56) [snapback]149217[/snapback]
stadion ładny , ale kibiców ma słabych wink.gif

jeśli Tmac zachował pliki 3ds/oif od kibiców to ja w wolnym czasie poprawie ich dla Ciebie tak żeby wchodzili prawidłowo na krzeselka wink.gif

super, byłbym wdzięczny
mcraczek
Niesamowite wykonanie. Przyszli budowniczy stadionow, bierzcie z tego przyklad smile.gif !
artysta germanista
zembi zapodaj na inny serwer nieedziala mi aa i robisz jakis inny stadion jeszcze??
ScOuT
Cytat(e_adrian @ May 22 2007, 19:27:49) [snapback]149223[/snapback]
zembi zapodaj na inny serwer nieedziala mi aa i robisz jakis inny stadion jeszcze??

Przylaczam sie do prosby kolegi. Daj np. na Filefronta
Dominoz
Macie tutaj...

!!!DOWNLOAD!!!

Popraw tylko tych kibiców...bo na łukach jest ich mało smile.gif
Na krytej jest ok smile.gif
ScOuT
Cytat(Dominoz @ May 22 2007, 19:49:52) [snapback]149232[/snapback]
Macie tutaj...

!!!DOWNLOAD!!!

Popraw tylko tych kibiców...bo na łukach jest ich mało smile.gif
Na krytej jest ok smile.gif

Wiesz co to znaczy inny serwer ? :/
Dominoz
A co to za różnica...?
Jakoś ja pobrałem...I sendspace nie ma limitów.

Więc nie widze sensu wywalania stadionu na innego serva.
ScOuT
Cytat(Dominoz @ May 22 2007, 19:56:12) [snapback]149238[/snapback]
A co to za różnica...?
Jakoś ja pobrałem...I sendspace nie ma limitów.

Więc nie widze sensu wywalania stadionu na innego serva.

Sorry, the free service is at full capacity. tak jest napisane i odlicza 60 sekund i na nowo pozniej odlicza i tak az do usr...j smierci
mcraczek
Jaka roznica? Taka:

Sorry, the free service is at full capacity.

Please try later or upgrade to sendspace Max™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.