Cytat(Czarny @ May 5 2007, 03:24:11) [snapback]144551[/snapback]
Podpowiem Wam (hajtas, farek) co do tej serii Turniejów

Może będziecie organizować jeden tur na miesiąc, czyli np. był/jest majowy to zrobicie czerwcowy, sierpniowy itd . taką serię?

PS. Co do Mini Ranku na którego tak najeżdżacie to służy on tylko i wyłącznie do sparów, dopracowywania taktyki i poznawania teamów oraz umiejętności innych graczy. Chociaż muszę przyznać, że czasami może on nam posłużyć do oceny jakiegoś gracza bądź jakichś eliminacji do Turnieju. Wszystko zresztą weryfikują Turnieje na WEOL

Chociaż muszę powiedzieć, że staje się on coraz to bardziej światowy

Gra już z 20 obcokrajowców w tym jeden np. z Izraela lub drugi z Tunezji

Coraz więcej ludzi a to wielki plus, bo wystarczy wejść na server kaillery i od razu pykasz meczyki

Pozdro
rzeczywiście troche źle sie wyraziłem mówiąc, ze nie chce słyszeć o MR... po prostu mi bardziej odpowiada np. sposób punktacji w rankingu na IO czy tez sposób dodawania wyników ale to są jedynie szczegóły. Lubię rank IO ponieważ jest on jakimś wyzwaniem a rywalizacja jest ciekawsza ze wzgledu na mozliwosc awansu do ligi itp. Nie mam nic do MR, takie jest moje zdanie i takie są moje upodobania, mam do tego prawo

swego czasu sam grałem MR lecz obecnie nie pamiętam mojego hasła i nie moge się zalogować(pierwszy raz mi sie zdarza taka sytuacja:/) a po drugie nie moge sobie poradzić z w pełni automatyczną instalką(to juz wynik mojej absolutnej głupoty). Nie potrafie zrobić tak żeby mieć dwie gry (do MR i do ranku).
Ale nieważne... doczekaliśmy sie turnieju i zajmijmy sie nim. Myśle ze nastepny bedzie autorstwa mojego i hajtasa tylko musimy sie spotkać i omówić szczegóły itp. Możliwe ze uzgodnimy wszystko jeszcze dzisiaj a wkrótce po zakończeniu obecnego ruszymy z naszym:) (narazie to tylko plany). Postaram sie dzisiaj uporać z moimi problemami z netem, które mam od dwóch dni i potem nie bedzie juz przeszkód:)
pozdrawiam i czekamy wspólnie na powrót IO do dawnej świetnosci:)