Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Turniej? Może...:)
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
hajtas
Siemacie sytuacja wygląda tak: Dużo osóbek zwija sie i wbija na weol aby grać Mini Rank i takie tam inne... unsure.gif (szczerze sie przyznam że sam tam czasami sie kręcę i od czasu do czasu meczyk pyknę tongue.gif ) ale mniejsza o to... biggrin.gif Chciałbym aby tu u NAS na isso też zaczęła się era we 2002 bo tak naprawdę to tu coraz nudniej mam na myśli rank w którym gra nie wiele osób a liga z numerkiem X jeszcze także nie wystartowała i póki co nie ma sygnału aby to sie zmieniło. dry.gif PANOWIE!!! (sorki jeśli jest tu jakaś laska laugh.gif ) trzeba coś tu zorganizować !!! Coś - mam na myśli jakąś serie turniejów . Chwała za pierwsze podejście Mackal-owi za to żę mamy zajęcie i dobra zabawę.Po Jego turnieju trzeba zrobić tygodniowa przerwę albo i nawet krótszą tongue.gif i pojechać następny...EJ chwilka bo ja sie tu rozpisuje a mijam sie z celem tego tematu...Chodzi mi o to aby poznać wasze zdanie na ten temat znaczy na pomysł "serii turniejów".Bo co z tego że będą jak nie będzie ludu do gry ph34r.gif Napiszcie co sądzicie i czy bylibyście obecni na nich... dzieks pozdro wielkie dla Wszystkich biggrin.gif
snake
Dograjmy obecny turniej to się coś pomyśli.

ten minirank na weol to rzalobul smile.gif
ptakms
Jestem za tym zeby bylo wiecej turnieji a nie tylko ten rank Moim zdaniem rank umiera zrobcie cos z tym !!!!
POPIERAM hajtasa choc to debil:P <zarcik>
snake
Cytat(ptakms @ May 3 2007, 19:39:11) [snapback]144036[/snapback]
POPIERAM hajtasa choc to debil:P <zarcik>

:DDD
-----------
Poczekajcie do weekendu, jaki? turniej postaram si? sp?odzi?.
hajtas
no Snake o to właśnie chodzi biggrin.gif czuje sie zaproszony tongue.gif
farek
właśnie... rank jakoś powoli upada...kazdego dnia wchodząc na serwery nie ma nikogo chętnego do ranku.. ciagle tylko MR o którym nie chcę słyszeć nawet.. jak najbardziej jestem za tym zeby zorganizować jakiś turniej ( na ostatni sie spóźniłem :/)
a tak poza tematem to na jakich serwerach gracie teraz rank bo może ja poprostu wybieram te na których nikt nie gra...
pozdrawiam i juz czekam na jakiś turniej smile.gif moge tez pomóc przy zorganizowaniu.
snake
na repsie i na aepie widzialem ludzi z ranku IO.
hajtas
Wal sie ptakms mało tego że jesteś cienki w we 2002 to jeszcze coś pyskujesz- żarcisko 0czywiśćie tongue.gif Pozdro dla Ciebie biggrin.gif Módl sie żebyś na żadnym turnieju na mnie nie trafił bo lipę będziesz miał tongue.gif hihihihi ale mniejsza o to zajmijmy sie tematem laugh.gif
hajtas
Ej chłopaki jeśli sie nie będziecie wypowiadać to znaczy że nie bedzie ludu do następnych turów dry.gif a to oznacza żę nikt sie tego znaczy organizacji ich nie podejmie ohmy.gif a powiem szczerze ze mam ochotę coś stworzyć. wink.gif Piszcie wasze zdania na ten temat bo jak nie to będzie lipa i
NUDY sad.gif
NUDY sad.gif
NUDY sad.gif
NUDY sad.gif
wiec... pisać!!!!!!! blink.gif
Damian232
Ja jestem za serią jakiś turniejów.Bo tu się za mało dzieje.I wcale nie trzeba czekać na koniec turnieju majowego.Przecież można grać w 2 turach na raz
hajtas
jasne że można ale nie widzę za dużo chętnych... unsure.gif
switek
Ja jestem chetny do grania w we jako ze nie posiadam mozliwosci grania po sieci w pesa6. Pozdro.
Damian232
Hajtas wiara nie musi tu pisać.Po prostu jak będzie pomysł na turniej to powie się komuś aby dał na strone issonline newsa i szybko się uzbiera wiara.Tak było z turniejem majowym
hajtas
sorki ale gdzie na stronce isso było coś o tym turnieju bo np ja nic o tym nie wiem???? Nikt nie będzie sie produkował(bo na taki turniej trzeba mieć czas i chęci) ażeby w trakcie sie okazało że nie ma chętnych przynajmniej nie ja happy.gif
Gallus
Ja oczywiście ze jestem za tą serią turniejów, bo zawsze będe za tym zeby scena WE rozwijała się, a nie szła do tyłu jak to ma miejsce własnie teraz na IO, możliwe ze jakis kryzys nastał?, ale jeżeli taką serię turniejów bedzie organizował pan o nicku "ptakms" to nie przewiduje zeby turnieje w ogole ruszyły.

pozdRo
hajtas
hehehe spoko nie on sie za to weźmie. Z wielką chęcią ja i farek bym sie za to zabrał ale muszę widzieć chęci u WAS huh.gif a nie tylko to co widzę...
snake
Cytat(Gallus @ May 5 2007, 00:03:48) [snapback]144528[/snapback]
Ja oczywiście ze jestem za tą serią turniejów, bo zawsze będe za tym zeby scena WE rozwijała się, a nie szła do tyłu jak to ma miejsce własnie teraz na IO, możliwe ze jakis kryzys nastał?, ale jeżeli taką serię turniejów bedzie organizował pan o nicku "ptakms" to nie przewiduje zeby turnieje w ogole ruszyły.

pozdRo

Kryzys, hmm tak na prawdę to nie ma kto tutaj robić turniejów, ciekawe co będzie z ligą... Arosa to już na tym forum nie ma od kilku tygodni...
Jak mi się zachce to może zrobię jakiś turniej w weekend, chyba ze ktos mnie uprzedzi.
bluble
Cytat(snake @ May 5 2007, 00:32:58) [snapback]144538[/snapback]
Kryzys, hmm tak na prawd? to nie ma kto tutaj robi? turniejów, ciekawe co b?dzie z lig?... Arosa to ju? na tym forum nie ma od kilku tygodni...

Końcówka ostatniego sezonu pokazała, że ligą ma się kto zająć. Jak by jeszcze liga upadła to wtedy kryzys naprawdę głęboki jeśli chodzi o we na io. Choć od razu nasuwa sie pytanie o sens grania przy takiej ilości wo...
Adam.zip
pmcsp, nie oszukujmy się, mam nieodparte wrażenie, że WE na IO jest jak ranne zwierze, można mu pomóc, lecz niema chętnych, można je dobić lecz nie ma chętnych, pozostaje trzecie wyjście, pozwolić by zdechło same…
Gratuluje Panowie zapału do odbudowania WE na IO, oby się nie okazał słomiany…
Pozdro dla graczy wink.gif
Czarny
Podpowiem Wam (hajtas, farek) co do tej serii Turniejów tongue.gif
Może będziecie organizować jeden tur na miesiąc, czyli np. był/jest majowy to zrobicie czerwcowy, sierpniowy itd . taką serię? smile.gif

PS. Co do Mini Ranku na którego tak najeżdżacie to służy on tylko i wyłącznie do sparów, dopracowywania taktyki i poznawania teamów oraz umiejętności innych graczy. Chociaż muszę przyznać, że czasami może on nam posłużyć do oceny jakiegoś gracza bądź jakichś eliminacji do Turnieju. Wszystko zresztą weryfikują Turnieje na WEOL smile.gif Chociaż muszę powiedzieć, że staje się on coraz to bardziej światowy tongue.gif Gra już z 20 obcokrajowców w tym jeden np. z Izraela lub drugi z Tunezji biggrin.gif Coraz więcej ludzi a to wielki plus, bo wystarczy wejść na server kaillery i od razu pykasz meczyki smile.gif

Pozdro
lukasso
@snake: chetnie Ci pomoge
hajtas
No Snake skoro masz już chętnych do pomocy i zadeklarowałeś chęć zrobienia"czegoś" to teraz juz sie nie wywiniesz tongue.gif Mówisz że tur na sobote i niedziele - ja tu Ci nie będę sie wcinał ale skoro tur ma być 2 dniowy to raczej grup nie dasz rady zrobić to chyba pary co???? blink.gif

A co do Czarnego: biggrin.gif
Tak "miedzy nami" biggrin.gif to nie wnerwiaj sie na NAS graczy isso bo skoro jesteśmy na forum właśnie tu to chyba nie myślałeś że będziemy chwalić Mini Rank tongue.gif troszkę pocukrować musimy i tu bo tu trzeba lekarza!!!!! A jeśli MY tu nic nie damy rady to lipnie to widzę sad.gif
Natomiast jeśli chodzi o te turnieje miesięczne co to TY dałeś pomysł-no nie były by złe... ale to za duży odstęp czasowy - a tak przy okazji to i na weol by sie przydały jakies nowe tury I NIE TYLKO DLA NOWYCH GRACZY... dry.gif

POZDRO DLA WAS laugh.gif
lukasso
@hajtas ;> nie turniej na weekend tylko turniej ktory wystartuje w sobote lub niedziele;)
Songo Q
Cytat(hajtas @ May 5 2007, 08:58:52) [snapback]144577[/snapback]
Tak "miedzy nami" biggrin.gif to nie wnerwiaj sie na NAS graczy isso bo skoro jesteśmy na forum właśnie tu to chyba nie myślałeś że będziemy chwalić Mini Rank tongue.gif troszkę pocukrować musimy i tu bo tu trzeba lekarza!!!!! A jeśli MY tu nic nie damy rady to lipnie to widzę sad.gif

Wystarczy wziąć się do roboty, chwalenie jednej ze stron, krytykowanie drugiej i pisanie głupich postów niewiele pomoże, uwierz mi wink.gif. Jak już wiesz, lukasso ze snakiem zrobią turniej, który być może będzie początkiem odrodzenia WE na IO, a jeśli nie? RZYCIE.

Tyle na temat.
hajtas
Cytat(Songo Q @ May 5 2007, 10:32:23) [snapback]144591[/snapback]
Wystarczy wziąć się do roboty, chwalenie jednej ze stron, krytykowanie drugiej i pisanie głupich postów niewiele pomoże, uwierz mi wink.gif. Jak już wiesz, lukasso ze snakiem zrobią turniej, który być może będzie początkiem odrodzenia WE na IO, a jeśli nie? RZYCIE.

Tyle na temat.

hehe po pierwsze - gdzie to jest napisane że ONI robią ten turniej na bank?????????? dry.gif To są na razie tylko plany...
po drugie - właśnie dzięki takim tematom możemy sie dowiedzieć co i kiedy sie szykuje!!!! huh.gif
po trzecie - co masz na myśli mówiąc " wziąć sie do roboty" ??? skoro tak zrób jakiś turniej... CZEKAMY WSZYSCY Z UTĘSKNIENIEM... dry.gif prawda chłopaki??? hehehehe

POZDRóWKA smile.gif
lukasso
turniej powstanie.
ale nazwa jak i szczegolowe info zostanie jak narazie objete tajemnica
Cierpliwosci.

farek
Cytat(Czarny @ May 5 2007, 03:24:11) [snapback]144551[/snapback]
Podpowiem Wam (hajtas, farek) co do tej serii Turniejów tongue.gif
Może będziecie organizować jeden tur na miesiąc, czyli np. był/jest majowy to zrobicie czerwcowy, sierpniowy itd . taką serię? smile.gif

PS. Co do Mini Ranku na którego tak najeżdżacie to służy on tylko i wyłącznie do sparów, dopracowywania taktyki i poznawania teamów oraz umiejętności innych graczy. Chociaż muszę przyznać, że czasami może on nam posłużyć do oceny jakiegoś gracza bądź jakichś eliminacji do Turnieju. Wszystko zresztą weryfikują Turnieje na WEOL smile.gif Chociaż muszę powiedzieć, że staje się on coraz to bardziej światowy tongue.gif Gra już z 20 obcokrajowców w tym jeden np. z Izraela lub drugi z Tunezji biggrin.gif Coraz więcej ludzi a to wielki plus, bo wystarczy wejść na server kaillery i od razu pykasz meczyki smile.gif

Pozdro

rzeczywiście troche źle sie wyraziłem mówiąc, ze nie chce słyszeć o MR... po prostu mi bardziej odpowiada np. sposób punktacji w rankingu na IO czy tez sposób dodawania wyników ale to są jedynie szczegóły. Lubię rank IO ponieważ jest on jakimś wyzwaniem a rywalizacja jest ciekawsza ze wzgledu na mozliwosc awansu do ligi itp. Nie mam nic do MR, takie jest moje zdanie i takie są moje upodobania, mam do tego prawo smile.gif swego czasu sam grałem MR lecz obecnie nie pamiętam mojego hasła i nie moge się zalogować(pierwszy raz mi sie zdarza taka sytuacja:/) a po drugie nie moge sobie poradzić z w pełni automatyczną instalką(to juz wynik mojej absolutnej głupoty). Nie potrafie zrobić tak żeby mieć dwie gry (do MR i do ranku).

Ale nieważne... doczekaliśmy sie turnieju i zajmijmy sie nim. Myśle ze nastepny bedzie autorstwa mojego i hajtasa tylko musimy sie spotkać i omówić szczegóły itp. Możliwe ze uzgodnimy wszystko jeszcze dzisiaj a wkrótce po zakończeniu obecnego ruszymy z naszym:) (narazie to tylko plany). Postaram sie dzisiaj uporać z moimi problemami z netem, które mam od dwóch dni i potem nie bedzie juz przeszkód:)
pozdrawiam i czekamy wspólnie na powrót IO do dawnej świetnosci:)
kristo2323
Cytat(pmcsp @ May 5 2007, 00:53:07) [snapback]144542[/snapback]
Końcówka ostatniego sezonu pokazała, że ligą ma się kto zająć. Jak by jeszcze liga upadła to wtedy kryzys naprawdę głęboki jeśli chodzi o we na io. Choć od razu nasuwa sie pytanie o sens grania przy takiej ilości wo...

No nie widze co pokazała bo niczego nigdzie sie dowiedziec nie można z ta liga kiedy i co jak rusza i czy wogole rusza ???
Gdzie Ci organizatorzy jakies terminy wiadomosci i wogole nic nikt nie wie to jak wy chcecie zeby nowi ludzie tu trafiali jak maja sie zachecic jak ci co juz troche sie orjetuja na waszej stronie maja problemy z dowiedzeniem sie o termin ligi , a co dopiero nowi oni wogole nie wiedza ze takie cos istnieje wiec sami sobie podcinacie gałezie . na poczatku roku jak odkryłem te strone to jeszcze spoko bylo i wogole sie dzialo nawet mnie troche to wciagnelo ale teraz to ja tu tak naprawde nie mam poco zagladac bo wiadomosc o podsumowaniu ligi jest najaktualnieszym postem jaki moge znalesc o przepraszam teraz macie 2 turnieje tylko ze zapisy jakos sie dziwnie zaczely i na ten 2 sie nie zalapalem a 1 to ledwo ledwo . wiec jak widac sa chetni do grania tylko co wy z tym zrobicie to od was zalezy a jak widze to nie zalezy wam zabardzo na zatrzymaniu graczy a co dopiero na pozyskaniu nowych .

A wogole to nie wiem zawodnik hajtas napisał wam prawde i wychodzi z pomyslami a wy go od "debili " wyzywacie on przynajmniej cos chce zrobic w tej sprawie . Nie znam go osobiscie ale po tym co napisał na pewno nie jest debilem wręcz przeciwnie ma głowe na karku .

ok tyle z mojej stronu nie pisałem od lutego nic bo mowiliscie czytaj wiadomosci na forum tam wszystko znajdziesz juz maj a ja nic nie wyczytalem o tej lidze nno a ile mozna czekac dajcie jakas wzmianke o te jlidze czy wogole bedzie czy nie .

No to jest ten organizator czy nie ma i ma jakies plany i konkretne czy tak wszystko jest robione na hura albo jak bedzie to bedzie ?????????

Myślicie że piłka nożna to sprawa życia i śmierci. Mylicie się to coś więcej.
Grzechu92
Calkowicie zgadzam sie z Kristo. Wasze forum jest kompletnie nieczytelne, trudno znalezc jakiekolwiek informacje na temat ligi na stronie głównej issonline. Nowi gracze zupełnie by się tutaj pogubili.Kolejną sprawą jest długoś pomiedzy jednym a drugim sezonem ligowym.Jak można czeka na rozpoczęcie ligi 5 miesiecy. Z turniejami również biednie. No a zapomnialbym wspomniec o zupelnym braku kultury wobec innych. Na WEOL jeśli ktoś nazwałby inna osobe debilem dostalby bana. Powiem Wam jedno, wezcie sie do roboty bo co raz słabiej u Was zarowno pod wzgledem WE2002, jak i Pesa.
pozdrawiam
hajtas
Dzi?ki kristo 2323 i Grzechu92 za poparcie w ko?cu kto? zrozumia? po co ten temat za?o?y?em ... wink.gif
snake
Jak dowiedzieć się kiedy liga rusza? Może zapytać się u jakiegoś z adminów tych lig?
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.