QUOTE(switek @ Feb 21 2007, 19:02:43) [snapback]124580[/snapback]
switek - Adam.zip 1-0
Rumuni tym razem wybrali sie do Kijowa na mecz z reprezentacja Ukraina. Po ciezkich treningach reprezentacja Rumuni zaczyna sobie radzic coraz lepiej. Mecz wyrownany jednak juz w 17 minucie blad obroncow wykorzystal Marica ktory z bliska pokonal bramkarza druzyny przeciwnej. Mecz nadal byl worownany chociaz Ukraincy jakby bardziej cisneli. Nie udalo im sie wyrownac i Rumunia wraca z 3 pkt.
Pozdrawiam

To jest tylko dowód na to, jak nieregularny poziom prezentuje, 2 dni temu ograłem lidera naszej ligi a dziś przegrywam z outsiderem (bez urazy switek, patrzę tylko na sytuacje w tabeli)

. Gratuluje i powodzonka.
Adam.zip vs $liwa 3:1W tym spotkaniu byłem stroną przeważającą. Szczęście mi sprzyjało, pierwszą bramkę w zamieszaniu $liwa wepchnął do swojej bramki i wyszedłem na prowadzenie. Z 20 minut po tym fakcie, przeciwnik oddał dość prosty strzał, chyba w sytuacji sam na sam z moim GK i kapitulacja. Następnie znów strzelam przypadkową bramkę rykoszetem.

Po wznowieniu gry (lost), $liwa całkowicie się pogubił, błędy w obronie, były konsekwencją 3 bramki, a powinno być więcej.
Dzięki i powodzonka.
dukekubas vs Adam.zip 1:3Szybko strzelone 3 bramki po błędach w ustawieniu obrony przeciwnika, ustawiły mecz. W końcówce dukekubas strzelił ładną honorową z przed pola karnego, bez przyjęcia. Zwycięstwo całkowicie zasłużone.
http://i5.tinypic.com/34zhhlv.jpgDzięki.