Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Żukinho
jak sie przypisuje stadion druzynie ?? chodzi mi o to ze mam stadion Arsenalu ale tylko na kit serwerze i musze wybierac osobno.A ja chce zeby on byl przypisany druzynie.O od razu mówie jak ktos nie chce pomoc to niech nie pisze albo niech sie nie mądrzy jak takich rad nie potrzebuje.Prosze o kompetentne odpowiedzi
Smoti
smile.gif odpowiedz na to pytanie masz w kit serverze,ale Ci pomoge:
wejdz w kit server ,folder "docs" tu znajdziesz plik tekstowy "uni"otworz go,tam masz podane numery wszystkich druzyn dostepnych w pesie,znajdz arsenal,i w pliku "map"w stadium serverze zmien na taki sam(oczywiscie numer).
Tyle smile.gif ...p.s.dziala na 100%
qazwsx
Jak masz wpisany w kitserverze (map.txt w stadiums) odpowiedni do Arsenalu numer to podczas wyboru strojów przełączasz na wybór stadionów i naciskasz strzał ( square.gif ) i napisane będzie home team stadium czy cos takiego a jeśli będziesz miał wybrany Arsenal to akurat będzie miniaturka tegoż stadionu
Numery odpowiednie do drużyn są w kitserver/docs/uni.txt
Myśle że wszystko zrozumiałeś. Jakby co to napisz czego nie rozumiesz albo tu albo jak zamkną temat to na pw.
PzdR

Edit: widze, że kolega Smoti mnie uprzedził tongue.gif
Żukinho
ok dzięki wszystkp działa smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.