Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wgrywać Twarze
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Wisq88
W PES6 gram juz jakis czas ale chcialbym sobie dodać różne "bajery" koszulki wchodza bez problemu KITServerem. Chciałbym wgrać twarze i tu sie zaczyna problem. Mam wspomniany juz wczesniej KS a takze DKZ Studio i AFS Explorer ale za nic nie moge wgrac twarzy, nie wiem jak to zrobic:( Pomóżcie mi, napiszcie jakim programem najlepiej ( i jaką wersją!) z góry dzięki.
Dominoz
Rowniez przez KS...
Skoro umiesz wgrywac kitsy,to nie wiem w czym problem...
Sciagnij KitServera z FaceServerem i po sprawie.
Wisq88
skad mozna sciagnac faceservera?
wali-góra
poszukaj czy to takie trudne propnuję procenty dla tego pana zaśmieca forum.... tongue.gif
Wisq88
Trzeba by sie powaznie zastanowic kto tu zasmeica forum postami typu "znajdz se sam" nie pytam sie kogos kto udaje ze nie wie, tylko kogos, kto wie i mi przesle linka wiec sory wybacz.
olo
np. przez ggs otwierasz plik 0_text, szukasz nr odpowiadajacego za jakas twarz, potem prawym klawiszem myszy i klikasz import. potem wyberasz morde i gotowe. nr twarzy masz w temacie facelist... chyba juz wszystko wiesz
Voytec
QUOTE(o.l.o1 @ Feb 12 2007, 17:54:17) [snapback]121987[/snapback]

np. przez ggs otwierasz plik 0_text, szukasz nr odpowiadajacego za jakas twarz, potem prawym klawiszem myszy i klikasz import. potem wyberasz morde i gotowe. nr twarzy masz w temacie facelist... chyba juz wszystko wiesz

Jemu to nie pomoże, skoro prosi o facesever wink.gif.

Wisq88 - zapraszam pod ten adres do dowloadu IO. Myśle, że nie będziesz miał już problemu. Niech Cię nie zmyli nazwa. Pobierasz kitserver, a w GDB masz folder faces wink.gif.
Wisq88
mam Graphic Game Studio i np. chce wrzucic Joe Colea na ty mFACELIST ma numer 236 w GGS pisze ze ten numer jest w .str, a ja sciagnalem jego glowe ktora jest zapisana tak: JoeColeFaceW_1685.bin to gdzie to mam wlozyc w koncu?
ryba
Wrzuc go na numer 1685 dry.gif
Wisq88
QUOTE(Ryba10 @ Feb 12 2007, 22:58:21) [snapback]122104[/snapback]

tylko ze ten numer tez jest w postaci .str
norek
QUOTE(Ryba10 @ Feb 12 2007, 22:58:21) [snapback]122104[/snapback]

ja pierdziele....nie dziwo ze ludzie maja klopoty skoro ludzie niemajacy pojecia daja rady....
numer 1685 jak dobrze pamietam jest grubo przed numerem rozpoczynajacym facey w pes6.
Twarze zaczynaja sie po numerze 1900....poczatkowo leca special facey ustawione przez konami a pozniej normalne. Twarze normalne dla koloru W rozpoczynaja sie jakos po folderze 2300 lub 2400. Sam tam zobaczysz. Pozniej dajesz IMPORT wchodzisz w gre ustawiasz face i po klopocie. To ze ma koncówke str a nie bin lub na odwrot to jest na to sposob. Przy importowaniu w polu gdzie mamy typ pliku zmieniasz z *bin. lub *str. na *All files. Lub poprostu zmieniami w nazwie pliku rozszerzenie na te nas satysfakcjonujace.
Wisq88
QUOTE(norek @ Feb 13 2007, 07:27:08) [snapback]122129[/snapback]

ja pierdziele....nie dziwo ze ludzie maja klopoty skoro ludzie niemajacy pojecia daja rady....
numer 1685 jak dobrze pamietam jest grubo przed numerem rozpoczynajacym facey w pes6.
Twarze zaczynaja sie po numerze 1900....poczatkowo leca special facey ustawione przez konami a pozniej normalne. Twarze normalne dla koloru W rozpoczynaja sie jakos po folderze 2300 lub 2400. Sam tam zobaczysz. Pozniej dajesz IMPORT wchodzisz w gre ustawiasz face i po klopocie. To ze ma koncówke str a nie bin lub na odwrot to jest na to sposob. Przy importowaniu w polu gdzie mamy typ pliku zmieniasz z *bin. lub *str. na *All files. Lub poprostu zmieniami w nazwie pliku rozszerzenie na te nas satysfakcjonujace.

Dzieki za info wiem juz wszyzstko co powinienem. dobra juz mam wszystko dziala dzianx Norek innych to bym sie chyba nei doprosil:)
Damian.
widocznei jego twarz ma numer 1685 co w tym dziwnego?biggrin.gif
bilak
o którego PESa ci chodzi
jesli weszłeś na facelist do 5 do sie nie dziw :/

Joe Cole ma numer 2017
Dominoz
QUOTE(..::BILAK::.. @ Feb 13 2007, 16:12:12) [snapback]122193[/snapback]

o którego PESa ci chodzi
jesli weszłeś na facelist do 5 do sie nie dziw :/

Joe Cole ma numer 2017

Ja Ci radze spojrzec do słownika...Kaleczysz polski niemilosiernie...

Facelist do PES6 masz w dziale FACE EDIT jako przyklejony temat.
bilak
lol,
napisałem specjalnie weszłes

Jesli nie masz nic do powiedzenie to nic nie pisz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.