Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Głosowanie - Bramka Kwartału!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3
Bakel
W trakcie ostatnich kilku tygodni zgłaszaliście swoje kandydatury do konkursu "Bramka kwartału ISSOnline", w którym to do wygrania jest talon na zakupy na kwotę 75PLN ufundowany przez Internetowy Sklep Sportowy. Spośród ponad 150 goli zgłoszonych przez 86 uczestników konkursu, po burzliwych naradach, redakcja wyłoniła finałową dwudziestkę.
Niestety, kilku nominowanych wycofało się, bądź zostało zdyskwalifikowanych. Ostatecznie finałową grupę tworzą gole szesnastu forumowiczów.

Ekipa IO Entertainment w jednoosobowym składzie - lukasso, skleiła 16 goli i w ten oto sposób powstała kompilacja, którą możecie podziwiać w tym miejscu.

YouTube
Głosujemy pisząc posta zawierającego nick gracza.

Wyniki głosowania:

Adi_G (0)
Andzi || (2)
corleone87 | (1)
czarek ||||||||||||||||||||||||||| (27)
freddie88 (0)
JustMe1987 |||||||| (8)
Lesiu ||||| (5)
lukasso |||||| (6)
m3ron || (2)
mogwil (0)
Mooner || (2)
Rivaldinho |||||||||||||||||||||| (22)
ronnie10 (0)
rossonero |||||||||||| (12)
snajper444 (0)
snok3r | (1)

Ostatni głos: Rafalinsky
rsix`
m3ron
dikhet
lesiu --> top player
norek
Rivaldinho

Szkoda ze na takim poziomie trudnosci no ale bramka wyglada przezajebiscie.

Pelas
rossonero - wahałem się między bramą M3rona ale jednak przyjęcie Inzaghiego bardzo mi się spobobało:D
lukasso
rossonero-moj faworyt od poczatku do konca no i gol strzelony na najwyzszym poziomie
smile.gif
pesiarz
Mooner
rav
Andzi, przezajebista asysta Eto'o i świetny strzał Gaucho.
qazwsx
Nr. 5 : JustMe1987 -} professional
Krzyżak biggrin.gif
kenji
Rivaldinho. za to ze gola strzelil david villa;) Ganilana baramka
michal_f
lukasso
Prz3m4s
wachalem sie między 2/3 bramkami, ale jednak Rivaldinho
AdamSzmulki
Rivaldinho
/głos nieważny
czarek
Mój głos idzie na JustMe 1987 - bardzo ładny krzyżak

P.S. Gole na poziomie regular nie interesowały mnie, bo co ta za sztuka strzelic gola na takim poziomie, zastanawiałem się też nad golem nr 15, ale krzyżak bardziej mnie ujął
Viperdiesel
Rossonero - ładna bramka; poziom

PS. Rivaldinho - jakbyś strzelił to na czempionie, głos by poleciał do Ciebie tongue.gif
Damian
Czarek zdecydowanie.Bramka Riva raczej przeciętna w tym zestawie, jeszcze poziom;/.Bramka lukasso też piękna, jednak wybrałem bramke Czarka.
JustMe1987
Mooner

Gratuluje! biggrin.gif

Pod uwage bralem poziom, okienko, przeciwnika, parametry strzelajacego..

PS

Jak mozna zachecac ludzi do grania na takim poziomie.. To wasze zdanie ale uwazam ze nagradzanie bramek z niskim poziomem trudnosci to nonsens. Przeciez kazdy moze probowac strzelic cos cudnego w obliczu 11 pacholkow laugh.gif
Rossonero
nie mogłem zdecydowac czy wybrać Czarka sn3r-a czy ..... no własnie. Mój głos idzie do

Lucasso- świetny wolej z daleka i to oczywiście na TOP Player

Inni moga powiedzieć:
"Ja też strzeliłem wolej nawet lepszy" ale popatrzcie na poziom. Dużo okien przewrotek i woleji ale ludzie(co niektórzy)
jak wy w ogóle możecie startowac z takimi pozomami do konkursu.Przeciez te bramki nie powinny byc oceniane tak samo. Przeciez moża by było strzelć na amatorze i wygrać?!... A najlepsze jest to że gdzieś mi tam migneło "Beginer" to jest przegiecie. Nie pisze tego tylko dlatego że mam bramke na Top Player bo są inni którzy sie meczyli na tym poziomie i teraz sa niedocenieni.
Wiecie co by było gdyby np. Lucasso grał na Beginer czy Amator ....:/ już byście mieli po nagrodzie.
Apeluje zwracajcie uwage na Poziom trudności przy ocenie. lub włączcie gre na TOP PLAYER i strzelcie to co ja lucasso czarek snok3r czy inni których pominołem
Giuly
JustMe1987

Po prostu : Bjutiful, supa marwelus gol !! smile.gif
kemocik
Rossonero
Ładny strzał, do tego bramkarz fajnie się rzucił tongue.gif

Nie brałem pod uwagę bramek poniżej Top Player ;] (ten beginner Riva to ładny gol, ale poziom ........).
zembi
JustMe 1987 . Strzał cudowny, pierwszy raz widze takiego gola.
Woo-Cash
a ja głosuję na czarka. świetna bomba.
snok3r
rossonero
majcher_
czarek
patryk90
Czarek
Każdemu z uczestników gratuluje bramki, ale jednak ta najbardziej mi się spodobała, pozdrawiam
WąSu
lukasso
Al-Djahar
rossonero, to jest ladne
kusik
Czarek
lala6000
Czarek!!(mialemm rivaldinho ale nie,bo na top player by nie trzelil bo zawodnik by do niego doszedl) wiec CZAREK
zalman
moj glos idzie na gol :
Rivaldinho
pozdo!! bramka boska laugh.gif tylko szkoda ze nie na czempion biggrin.gif
MAT92
Głosuje na brame Rivaldinho poziom może beginer laugh.gif ale brama niesamowita
antek
Rossonero nic dodać nic ująć bardzo dobry strzał technicznie jeszcze przed strzałem inny zawodnik piękny zwód i oczywiście dobre wykończenie brawo brawo !!!!!!!!!!!!

//głos nieważny
=@CiChY@=
Lukasso
rosiaktotti
Czrek R.Carlo smile.gif
Rivaldinho
Lesiu
mogwil
Rivaldinho
Voytec
Rivaldinho
Yearman
JustMe1987- nie tyle za krzyzaka co za krzyzaka po slupkach-dobra robota
kostek
corleone87
corleone87
Lesiu
rurymaster
Czarek.
// Głos nieważny
coley
Snok3r - przępiękny wolej "szczękiego", naprawde urzekła mnie ta bramka

myślałem jeszcze o golach czarka i lukasso no ale jednak głos idzie na snok3ra wink.gif

P.S.
rivaldinho i m3ron ładne bramki ale szkoda że na niższych poziomach trudności

pzdr
KwiAtek
Lesiu, efektowny gol wink.gif
Mooner
czarek, masz pecha...
czarek... ;]

no ciesze się, że dwóm osobą się spodobała moja bramka.. smile.gif
Przemek23
czarek tongue.gif
Paniol
JustMe1987
//głos nieważny
Bo0os
Lesiu

drugi u mnie jest rossenerio a trzeci m3ron

pozdro
tadzik_666
Oczywiście głosuję na czarka
lukasz0
głosuje na -> Rivaldinho
Jimmy
Rivaldinho
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.