Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pewien Powzny Problem Z Superpatchem..
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
rapen
Witam, otoz sciagnalem SP z torrenta, linki byly TU Sciagnalem ale... gdy chce rozpakowac wyskakuja mi takie bledy:
D:\...l\PES6PC_SUPERPATCHV01_part1.zip: The archive is either in unknown format or damaged
!  D:\...\PES6PC_SUPERPATCHV01_part2.zip: CRC failed in PES6PC_sp_v01.part4.rar. The file is corrupt
!  D:\...\PES6PC_SUPERPATCHV01_part2.zip: CRC failed in PES6PC_sp_v01.part5.rar. The file is corrupt
o co chodzi? kazdy tak ma sciagniety z torrenta czy moze mi sie zle sciagnelo? pomozcie!
m3ron
Proponuję shashowac pliki, najprawdopodobniej ściągnęły się błędne dane przez protokół UDP.
Być może będziesz musiał dociągnąc parę MB i będzie git !! biggrin.gif
rapen
WIELKIE DZIEKI!! POMOGLO! Teraz sprawdze czego jest wart ten SP ;] jeszcze raz wielkie dzieki!

Mam nowy problem z tym patchem...
Otoz, po zainstalowaniu go wszystko ok, byl komentarze, gdy wylaczylem gre i wlaczylem komenta nie bylo, i tak za kazdym razem sad.gif probowalem rowniez wgrywac te spolszczenie do tego patcha ale bez skutkow. co robic? mam oryginalke v.1.10. czekam na odpowiedzi...
rapen
HALO HELP! (dodalem 3 posta zeby wygladalo ze jest cos nowego)

EDIT:

ten temat mozna zamknac i usunac, napisalem nowy w innym dziale.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.