Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Różnice W Wersjach
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
tapczanyo
Chcialbym poruszyc tutaj temat zachowania sie pilkarzy w roznych wersja PES.
Otoz zauwazylem , ze np. w francuskiej wersji beta gracze danej druzyny sa dynamiczni , wychodza do pilki , gra jest w ciaglym ruchu.
Natomiast w przykladowej Polskiej wersji patchowanej przez Bigolo zawodnicy stoja biernie , maja wolne reakcje, gra jest malo dynamiczna i ogolnie ciezko sie gra. sad.gif mad.gif
Dodam , ze sprawdzalem to na tej samej druzynie z tymi samimi taktykami , oba na manulau.

CZy cos takeigo jest mozliwe. Np. w danej wersji druzyna gra bez taktyki lub np. zachowanie pilkarzy jest jakos dziwnie ustawione.Nie jestem specem w tej dziedzinie wiec prosze o wyrozumialosc.
Poozdrawiam
tapczanyo
hmmm widze , ze chyba nikt takich roznic nie zauwaza.
Pooiza tym , dobry dzial czy lepiej jakby ten teamt znalazl sie w dziale "konsole"?
Kormoran
A statystyki w obu OFach gracze mają takie same?
tapczanyo
wlasnie nie chodzi o statystyki. ale jak tak dluzej to sprawdzam to chyba chodzi poprostu o roznice miedzy starszymi "grajkami" a tymi nowymi czyli PES6...
WE bylo szybsze i moze dlatego lepiej mi sie w to gralo.
Kormoran
A, w takim kontekście na to patrzysz. Cóż, ja od premiery 6tki gram tylko w nią (wcześniej oczywiście dużo w 5). Parę dni temu z ciekawości uruchomiłem właśnie 5tkę i zdumiało mnie, jak szybko w tej wersji poruszają się zawodnicy.

Ostatecznie dalej gram w 6 edycję. Po prostu jest dla mnie bardziej płynna (teraz wydaje mi się, jakby w 5tce zawodnicy lecieli na łeb, na szyję), realistyczna i jeszcze bardziej pro evolution. biggrin.gif
tapczanyo
Animacja jest płynna. Dla mnie "szóstka" jest bardzo dobrze dopracowana. Nowe , naprawde dobre animacje. ( No moze troche przesadzili z sparwoaniem piłek przez bramkarzy , czasami strasznie nieporadnie to robia az niemozliwie )
Chodzi mi o "reakcje" zawodnikow.
Np. strasznie duzo czasu zajmuje im przyjecie i odegranie piłki. Łapia takie jakby zawiechy. Nie robia tego "z biegu" Moze to tylko moje odczucie...
ale np. z francuska wersje beta gra mi sie dobrze mimo , ze smiga na 50hZ
Natomiast w reteilowa wersje ang , albo patchowana PL jakos tak sie denerwuje tylko sad.gif
Kormoran
Grasz na padzie czy na klawiaturze? Ja wczoraj przesiadłem się na pada i trochę wszystko mi wychodzi nieporadnie, w tym sama reakcja jest dojścia piłkarzy do piłki jest wolniejsza, ale to kwestia wprawy.

Może używaj więcej R2? biggrin.gif
tapczanyo
r2.gif to standart. kazde przyjecie, moza poza tymi z kontry czy gdzie mam duzowolnej przestrzeni leca na r2.gif ;]
na klawiaturze to ja bym dopiero kurwicy dostal.
Bardock
Mam pytanie.Dołączona aktualka w opakowaniu PES 6
dużo poprawia rozgrywkę ?
czarek
jedynie błędy językowe
Bardock
Aha.Jak zwykle przekłamali biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.