Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Muzyka Do Pesa 6 W Formacie Adx.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
tadzik_666
Pesowcy jeżeli macie jakąś muzykę do pesa 6 w formacie adx. prosiłbym o wrzucenie na jakiś server,ponieważ te wszystkie programy które ściągnąłem nie zamieniają mi piosenek ani na wav ani na adx sad.gif .>Naprawdę jeżeli ktoś ma jakieś ciekawe kawałki to niech się nimi podzieli.Tylko proszę nie jeżdzijcie po mnie za takie prośby.Zgóry dziękuję.POZDRO. tongue.gif
Massimo
Program DkZ Studio którego dam głowę uciąć że masz go zainstalowanego tongue.gifP potrafi konwertować pliki z wav do adx i odwrotnie (chyba). DkZ/Tools/Multi ADX<->WAV , lub łatwiejszy sposób wchodzisz w DkZ i naciskasz Ctrl + M smile.gif
tadzik_666
To to ja wiem ale DkZ mam po Hiszpańsku dry.gif
p@blo
http://files.filefront.com//;6668032;;/
masz tu link z językiem angielskim do dkz stodio
tadzik_666
Dziękuwa Pablo biggrin.gif
patryk90
QUOTE(Massimo @ Feb 2 2007, 15:15:06) [snapback]118843[/snapback]

Program DkZ Studio którego dam głowę uciąć że masz go zainstalowanego tongue.gifP potrafi konwertować pliki z wav do adx i odwrotnie (chyba). DkZ/Tools/Multi ADX<->WAV , lub łatwiejszy sposób wchodzisz w DkZ i naciskasz Ctrl + M smile.gif

Witam, mógłbyś mi podpowiedzieć jak mam zrobić to w tym DKZ żebym mógł sobie przerobić muzę na swoją????Wiem że trzeba wcisnąć ctrl+m a póżniej????Z góry dzięki za pomoc wink.gif
p@blo
http://pro-evo.pl/articles.php?id=37
Tu masz linka z artykułem jak zrobić muze w grze
patryk90
Mam jeszcze jedno małe pytanko, te numerki odpowiedzialne za poszczególną muzykę w pesie6 są takie same jak tam jest poniżej napisane?????Czy są inne numery za to odpowiedzialne, z góry dzięki, pozdrawiam
p@blo
To jest do pro 5 ale w 6 jest inaczej
http://www.forum.pro-evo.pl/Nazwy-dzwiekow-t4896.html
qazwsx
ja znalazłem w innej formie (bardziej przejrzystej)
00 - STADIUM MUSIC 1
01 - STADIUM MUSIC 2
02 - STADIUM MUSIC 3
03 - STADIUM MUSIC 4
04 - STADIUM MUSIC 5
05 - STADIUM MUSIC 6
06 - STADIUM MUSIC 7
07 - STADIUM MUSIC 8

14 – MUSIC PLAYED STRAIGHT AFTER SCORING. LIKE TRIDEK2’S “FEEL THE EMOTION” PATCH
15 – MUSIC PLAYED STRAIGHT AFTER SCORING. LIKE TRIDEK2’S “FEEL THE EMOTION” PATCH
16 – MUSIC PLAYED STRAIGHT AFTER SCORING. LIKE TRIDEK2’S “FEEL THE EMOTION” PATCH
26 – MUSIC PLAYED STRAIGHT AFTER SCORING. LIKE TRIDEK2’S “FEEL THE EMOTION” PATCH
27 – MUSIC PLAYED STRAIGHT AFTER SCORING. LIKE TRIDEK2’S “FEEL THE EMOTION” PATCH
28 – MUSIC PLAYED STRAIGHT AFTER SCORING. LIKE TRIDEK2’S “FEEL THE EMOTION” PATCH
38 – MUSIC PLAYED STRAIGHT AFTER SCORING. LIKE TRIDEK2’S “FEEL THE EMOTION” PATCH
39 – MUSIC PLAYED STRAIGHT AFTER SCORING. LIKE TRIDEK2’S “FEEL THE EMOTION” PATCH
40 – MUSIC PLAYED STRAIGHT AFTER SCORING. LIKE TRIDEK2’S “FEEL THE EMOTION” PATCH

44 - CREDITS
45 - ENTRANCE 1
46 - ENTRANCE 2
47 - HIGHLIGHTS 1
48 - HIGHLIGHTS 2
49 - HIGHLIGHTS 3
50 - HIGHLIGHTS 4
51 - OVATION 1
52 - OVATION 2
53 - OVATION 3
54 - MAIN MENU
55 - MAIN MENU
56 - MAIN MENU
57 - MAIN MENU
58 - MAIN MENU 1
59 - MAIN MENU 2
60 - MAIN MENU 2 REMIXED
61 - MAIN MENU 1 REMIXED
62 - MASTER LEAGUE
63 - LEAGUE/CUP
64 - EDIT
65 - MUSEUM
66 - TRAINING
68 - FORMATION
70 - REPLAY PLAYBACK
71 - ONLINE 1
72 - ONLINE 2

Wiem że już podana lista była ale wydaje mi się, że prościej jest z tą.

PzdR
patryk90
QUOTE(qazwsx @ Feb 2 2007, 20:44:25) [snapback]118966[/snapback]

ja znalazłem w innej formie (bardziej przejrzystej)
Wiem że już podana lista była ale wydaje mi się, że prościej jest z tą.

PzdR

Dzięki pablo 109, i Tobie też qazwsx, właśnie przerabiam sobie muzę do pesa, pozdrawiam
p@blo
To wrzuć ją potem na filefronta lub rapidshare
patryk90
QUOTE(pablo 109 @ Feb 2 2007, 21:05:16) [snapback]118979[/snapback]

To wrzuć ją potem na filefronta lub rapidshare

Co moją muzę???????? Narazie przerobiłem Futbol Marylki Rodowicz i parę podobnych piosenek-ale ja np. jak jest 6 bloków dla menu to ja je wszystkie zapełniam jednym utworkiem żeby nie losowało, wiesz o co kaman, nie????Pozdrawiam
p@blo
A wiesz patryk gdzie można znaleźć jakieś menu do pes6
tadzik_666
Ludzie,dlaczego tyylko jedną piosenkę mi zamieniło na adx. i nie chce już więcej???
Pisze że wystąpił błąd z aplikacją adxncd.exe i zostanie ona zamknięta.POMOCY PROSZĘ ph34r.gif
patryk90
QUOTE(pablo 109 @ Feb 2 2007, 21:17:36) [snapback]118988[/snapback]

A wiesz patryk gdzie można znaleźć jakieś menu do pes6

Za bardzo nie znam(niestety), sam też potrzebuje jakieś menu, narazie znalazłem tylko taką stronką,oto ona
Co do tadzika, opisz trochę szerzej swój problem, bo chyba coś kojarzę(nie możesz wgrać dkz-em nie?????)Pozdrawiam
p@blo
Ja mam jeszcze menu z orange ekstraklasą
patryk90
QUOTE(pablo 109 @ Feb 2 2007, 21:45:50) [snapback]119006[/snapback]

Ja mam jeszcze menu z orange ekstraklasą

Tadzik-channel i sample musisz ustawić na default a wpierw jak wyskoczy błąd to go zamknij i zmień tamto na default wink.gif
A co do menu mnie interesowałoby coś z juve lub reprą Włoch, pozdrawiam
p@blo
Mnie też a zwłaszcza z juve?
Mi ma wykonać canniball ale co z tego będzie to nie wiem
patryk90
QUOTE(pablo 109 @ Feb 2 2007, 22:03:38) [snapback]119013[/snapback]

Mnie też a zwłaszcza z juve?
Mi ma wykonać canniball ale co z tego będzie to nie wiem

Jakby co to daj znać, oki. Pozdrawiam
tadzik_666
Eja wszystko śmiga.Wielka dziękuwa Pablo oraz Patryk .Wiszę ci prztysługę
p@blo
biggrin.gif
Trzeba sobie pomagać!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.