Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
SWiergi
Witam!! Mam problem w grze online. Kiedy na pierwszym nicku wchodze do pokojów Polski Pc01 i inne, to nie moze wejsc dlugo laduje a na koncu pisze ze Lobby jest pelne a jest ok 50 osób. Stworzylem drugi nick i na nim moge wszedzie bez problemow wejsc. Ale chciałbym grać na tym pierwszym bo mam dobry ranking. Moze ktos mi to wyjasnij albo w jakiś sposob pomoc sad.gif A jak sie nie da pomoc to ten jeden nick tak zostanie i koniec? Czy mozna go jakos skasowac?? dry.gif
StraY
tez obecnie nie moge sie wbic na serwery. kiedys juz tak bylo i przeszlo ;p
co do kasacji konta, nie da sie
SWiergi
QUOTE(StraY @ Jan 17 2007, 21:04:31) [snapback]114023[/snapback]

tez obecnie nie moge sie wbic na serwery. kiedys juz tak bylo i przeszlo ;p
co do kasacji konta, nie da sie

ok dzieki StraY smile.gif
Mam nadzieje ze niedlugo to przejdzie a narazie pogram sobie na drugim profilu biggrin.gif
Ale zauwazylem ze moi kumple maja to samo dry.gif
StraY
nowe info ;p
na forum pesleague.pl powiedzieli, ze nie mozna wejsc na serwer bedac w grupie. mozna wejsc na pewno na angielskie serwery i tam wypisac sie z grupy, podobno rozwiazuje to wszystkie klopoty. ale nie wiem czy na bank bo nie sprawdzalem
SWiergi
QUOTE(StraY @ Jan 18 2007, 09:00:53) [snapback]114111[/snapback]

nowe info ;p
na forum pesleague.pl powiedzieli, ze nie mozna wejsc na serwer bedac w grupie. mozna wejsc na pewno na angielskie serwery i tam wypisac sie z grupy, podobno rozwiazuje to wszystkie klopoty. ale nie wiem czy na bank bo nie sprawdzalem

Dzieki sprawdze potem, a narazie pogram sobie na tym drugim nicku biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.