szrama23
Jan 9 2007, 19:11
hey! szukałem i nie moge znalezc... wszedzie twarz ronaldinha w pesie 6 wygląda na jakiegos zmuła nawet jak strzeli gola i sie cieszy...macie mzoe jakąs twarz gdzie roonie jest usmiechniety czyli ma swoją natralną mine ;D plz pomozcie bo mi sie az stype chce robic jak widze tego zmuła z gry
Szczerze to nigdy nie widziałem Ronaldinho biegnącego z piłka z rogalem na papie, zawsze jest skupiony a to jak strzela gola i sie cieszy to fakt zawsze ma rogala, ale coż nie mozna miec wszystkiego na raz, zastanów sie czego chcesz bardziej.
wybierz sobie jakas twarz R10 na :http://pesfaces.socceraccess.net
Tomaszzz
Jan 10 2007, 18:19
Żukinho
Jan 10 2007, 21:24
wstaw se łeb od konia bedziesz mial to samo
QUOTE(Żukinho @ Jan 10 2007, 21:28:29) [snapback]111741[/snapback]

Bardzo inteligente z twojej strony.... RZAL
PS>Znalazłeś juz tego uśmiechniętego R10 czy nadal Ci nic nie odpowiada??

Drugie ostrzeżenie z mojej strony, ostatnie.
Żukinho
Jan 11 2007, 13:18
QUOTE(snake @ Jan 10 2007, 23:40:34) [snapback]111783[/snapback]
Drugie ostrzeżenie z mojej strony, ostatnie.
A powiedziałem cos złego ?? Inni klną i nie w tym kierunku nie robicie a ja mówie prawde bo jest do konia podobny
a czy to co powiedziales bylo czyms dobrym? nikomu nie pomogles. tylko sobie nabiles posta. mozesz nie lubic ronaldinho (ja tez za nim nie przepadam) ale musisz umiec go uszanowac tak jak kazdego usera na tym forum a podejrzewam ze pare osob moglo sie czuc urazonymi twoim glupim komentarzem.
edit:
a jesli ktos klnie to mowi np ze jest zajebista twarz a nie wyklina kogos. bo za ublizanie komus (nawet niekoniecznie wulgaryzmami) na forum leca procenty
matthew
Jan 11 2007, 14:50

? Zastanów się co piszesz. A najlepiej nic nie pisz. Mozesz go nie lubić, ale szacunek mu, i innym uzytkownikom się nalezy!
Żukinho
Jan 11 2007, 17:33
<lol2> czy ja obraziłem kogos z uzytkowników ?? raczej nie !! a wkoncu panuje wolnosc słowa to moge mówić jak chce na Ronal*****
Oj Gościu nie nabijaj postów, to nie jest forum dla chołoty, w regulaminie wyraznie napisane że jeśli nie masz zamiaru nic wniesc do tematu to poprostu siedz cicho.
Ponawiam pytanie do szramy23, czy znalazłeś już cos odpowiedniego???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.