Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pierwsza W Polsce Telewizja Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
maciek_pl
pes6 jest możliwość oglądania meczy jako obserwator. Korzystając z mikrofonu i odpowiedniego programu (np. fraps) można nagrać komentarz, obraz i stworzyć niezwykle atrakcyjną retransmisje z ważnego meczu. Gracze będą mogli podpatrzeć najlepszych, zainteresowani przeanalizować grę, a goście strony podziwiać naszą współpracę i wspólną zabawę.

Co sądzicie o takim urozmaiceniu?

la zachęty rzucam linkiem z przykładem takiej relacji. nie jest ona "pokolorowana", nie ma wstępu, zakończenia, tylko sam mecz i mój głos.
http://video.google.pl/videoplay?docid=-3631097314032762160

więcej informacji na www.pesleague.pl
BombeL1946
Powiem tak, pomysł moim zdaniem świetny, jednak Twoje wymiawianie nazwisk zraziło mnie (ale tylko one reszta była fajna). Czytanie nazwisk tak jak są one napisane nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem poza polskimi zawodnikami (można jeszcze podciągnąć pod to rusków czy czechów). Pooglądaj trochę transmisji tv, posłuchaj jak to robi np Mateusz Borek i wtedy Twój komentarz będzie git.
Rivaldinho
Fajne, chciałbym zeby moj mecz ktoś nagrał i skomentował smile.gif
Btw,
podanie do Sahy --->podanie do SaaaaY` lub podanie na skrzydło
Saha-->Saaa`
Ronej-->Ruuni`
Ten mecz co nagrywałeś to poprostu porażka, spodziewałem się wyższego poziomu.
Pomysł bardzo fajny.
Pozdro.
Żukinho
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 9 2007, 16:33:56) [snapback]111346[/snapback]

Btw,
Saha-->Saaa`
Ronej-->Ruuni`
Pomysł bardzo fajny.
Pozdro.

wy wszyscy tacy mąrdzy jestecie.Nagrajcie sami to zobaczymy.Mnie sie ogolnie podoba.
Pelas
pomysł bardzo fajny:D

btw chciałbym mieć taki komentarz zamiast tej naszej polskiej tragedii
Rivaldinho
QUOTE(Żukinho @ Jan 9 2007, 18:58:11) [snapback]111353[/snapback]

wy wszyscy tacy mąrdzy jestecie.Nagrajcie sami to zobaczymy.Mnie sie ogolnie podoba.

Krytyka musi być-bez niej autor nie starał by się w przyszłości o lepsze przygotowanie produkcji ,btw- przecież napisałem że fajne...smile.gifA bakcyla na robienie tego jescze nie złapałem...
BombeL1946
Ja również napisałem, że mi się podobało, tylko mnie ta wymowa nazwisk zraziła. A z chęcią bym nagrał taki komentarz tylko nie mam mikrofonu smile.gif
maciek_pl
Panowie spokojnie to początek smile.gif każde rady sa mile brane pod uwagę smile.gif jażeli checie zapraszam na nasz kanl irca tam jest opikenun TELEWIZJI zając i on wam zrobi takie cos smile.gif
więcej informacji na www.pesleague.pl na forum mamy dział poświecony TV
matthew
Swietny pomysł. zycze powodzenia. wink.gif
Zibeen
Fajny pomysł tylko mów troche głośniej i bardziej żywiołowo. A tak jeszcze mam pytanie jak można być obserwatorem w PES 6?
baqq1990
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 9 2007, 17:33:56) [snapback]111346[/snapback]

Btw,
Saha-->Saaa`
Ronej-->Ruuni`
Pomysł bardzo fajny.
Pozdro.

jakie znowu ruuni anglicy moga tak mowic ale mu czytamy runej:D:D...przeciez nie mowimy podanie do runiego tylko do runeja...pffff
Simon
pomysl fajny. trzeba w niego zaangazowac wiecej osob ktore maja o tym pojecie i sie nadaja do komentowania. i chyba lepiej komentowac numerami zawodnikow wink.gif
maciek_pl
ciągle cos ulepszamy smile.gif szukamy nowcyh rozwiązańsmile.gif
seen
Spoko pomysł!! Tak trzymac! cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.