Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wychodzi Do Windows
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
szydlunioo
witam mam problem od niedawna.w momencie przejscia do meczu po wyborze uniformow (uzywam kitservera) wywala mi do windows i wyskakuje "program wykonal nieprawidlowa operacje...." co mam zrobic z gory dzieki
bobello
Musisz sobie zadać jedno zajebiście ważne pytanie: Czy grać z kitserverem i mieć co jakis czas wizyte na pulpicie czy grać bez kitservera a pulpitu niewidzieć .
Żukinho
ha ha ha dobre biggrin.gif mnie smiga bez problemu nawet z KitSer.
snake
QUOTE(Żukinho @ Jan 9 2007, 17:03:53) [snapback]111356[/snapback]

ha ha ha dobre biggrin.gif mnie smiga bez problemu nawet z KitSer.

QUOTE(REGULAMIN @ Apr 25 2006, 12:09:34) [snapback]64350[/snapback]

6. Jeżeli NIE masz nic interesującego do powiedzenia - NIE pisz posta. Forum to nie śmietnik – jeśli Twój post niczego nowego nie wniesie do dyskusji i piszesz jedynie np. ”No właśnie!”, „Zgadzam się z powyższym”, nie zamieszczaj go. Uzasadnij swoje zdanie.

Na razie bez ostrzeżenia.
Shared
Też miałem ten sam problem, jednak, gdy wymieniłem grę na tą (bardziej oryginalną) tongue.gif , to wszystkie problemy znikły i grę w PES'a może mi przerwać jedynie brak dostawy prądu, lub gdy sam z niego wyjde. Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.