Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rzuty Wolne
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Pro player
Mam pytanie :
na pesie 5 strzelało sie bramki nie tylko z 21,....,31 m,ale także np: z 37 m czy 34 m!
Mam pytanie czy strzelił ktos bramki z rzutu wolnego z ponad 31 m?
jak tak to prosze o linki!
Osobiście strzeliłem już kilka bramek z rzutów wolnych, ale nie moge przełamac tej magicznej odległości 30 m!
Prosze o opinie na temat strzałów z wolych z ponad 30 m!
Enzo
Ja strzeliłem z podajrze 34 m na czempionie z Celtą Vigo , ale to była wina bramkarza , minął się z piłką biggrin.gif potem frapsem zrobie filmik i wyśle linka .
Michael
Ja w 5-ce strzeliłem Roberto Carlosem brame z ok 40 metra było to pod koiłem srodkowym tyle ze na treningu ale to był soczysty strzał a nie jakiś lob paskudny jakbys chcial to zobaczyc to moglbym tego poszukac bo teraz nie pamietam gdzie to mam.
matthew
To nie jest takie trudne... ale ja nie zapisuje wolnych. Pozdro
Pro player
Chodzi mi tylko o gole z Pes6, bo na Pes5 sie o wiele łatwiej strzelało z wolnych!
[i]Roonie-[/i]przecież z rzutów wolnych bramki są fajną sprawą!-strzelic bramke z 30m,....,36m z akcji to nie jest problem, ale strzelic z rzutu wolnego z 36m to juz nie jest tak EASY!

Juninho rządzi!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.