Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kaori
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Hayalet
No nic stwierdziłem, że nastał moment bym zamieszczał zdjęcia swoich twarzy, bmp wychodzą mi całkiem znośne lecz spore problemy mam z modelami

Będe robil póki co tylko graczy naszej ORange Ekstraklasy

IPB Image
Łukasz Garguła (preview)

myślę, że do finala wiele się zmieni... szczególnie podobieństwo, bo to ssie pałkę.
Ziemniak201
Nie widziałem nigdy tak dobrego Garguły ohmy.gif

Popraw brwi smile.gif
Bo0os
ważne jest to że go poznałem, więc źle nie jest wink.gif
Ziemniak201
Po Gargule może zrobisz Pawła Golanskiego wink.gif
Dorin
zarzucaj odrazu binami bo ludzie zlaknieni dobrych polskich facjat tongue.gif

btw. super twarz.
olo
nie rob lepiej golanskiego bo nie ma jego dobrych fot a ty jestes poczatkującym... zrob np. reissa, fotka w dziale fotki dla facemarkerob przedostatni post.
------------------------------
Garguła naprawde nie jest zły, szkoda tylko ze ma ten usmiech. Własnie podobienstwo jest, a nie tak jak ty mowisz ssie pałkę smile.gif
saviolka
no no naprawde niezły, podobieństwo jest,
tylko tak jak mówił mój poprzednik,
musisz coś zrobić z tym uśmiechem smile.gif
BiG
Jak na początek nieźle...Chociaż BMP za bardzo zblurowane...wyostrz trochę bardziej...
Hayalet
Dzięki za rady, jutro nad nim porządnie przysiąde. Next prawdopodobnie bedzie Quinteros.
Riki101
Jak na początek to całkiem niezły Garguła ,popracuj jeszcze nad bmp i nad uśmiechem

ps. Bardzo dobrze ,że robisz graczy z naszej rodzimej lige zawsze lepsze to niż nic tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.