Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Dkz 092b
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
djdean
witam to moj pierwszy post, moim problemem jest cos takiego ze kiedy instaluje dkz do pesa6 to wyskakuje ze program moze chodzic nieprawidlowo chyba ze zainstaluje jakis dodatek do windowsa a dodoatka niezainstaluje bo mam nieorginalnego winaxp aha i gdy uruchamiam program to pisze ze plik msing.dll jest chroniony itd i huja z tego mam i takie pytanie przy okazji....czy mozna w jakis sposob obejsc ten problem i czy w dkz studio090 z pesa 5 moge instlowac patche na pes6......aha jeszcze co mnie najbardziej interesuje to czy bedzie jakis superpatch do pesa6 tj. np. obsession patch do pes5 dziekuje z gory i pozdrawiam napiszcie
djdean
tzn nie plik msing.dll tylko ---->msimg32.dll a dokladnie takie cos pisze przy instalacji dkz studio092bpack:
Error 1931. Usługa Instalator Windows nie może zaktualizować pliku systemowego C:\\WINDOWS\System32\msimg32.dll, ponieważ jest on zabezpieczony przez system Windows. Aby ten program działał dokładnie, może zajść potrzeba zaktualizowania systemu operacyjnego.

odpiszcie!! pomozcie bo nie moge taak bez patchy
kostek
Chłopie...
Problemy techniczne
Dotyczące forum oraz strony issonline.pl.

Tak brzmi nazwa tego forum...
djdean
QUOTE(djdean @ Nov 15 2006, 22:01:46) [snapback]97916[/snapback]

tzn nie plik msing.dll tylko ---->msimg32.dll a dokladnie takie cos pisze przy instalacji dkz studio092bpack:
Error 1931. Usługa Instalator Windows nie może zaktualizować pliku systemowego C:\\WINDOWS\System32\msimg32.dll, ponieważ jest on zabezpieczony przez system Windows. Aby ten program działał dokładnie, może zajść potrzeba zaktualizowania systemu operacyjnego.

odpiszcie!! pomozcie bo nie moge taak bez patchy

mimo wszystko pomozcie gracze pesa w sumie na dkz studio o90 cos tam poinstalowalem no i podmienialem ale niektore patche czy tam dodatki psuja mi ta gre aha jeszcze raz paytam kiedy bedziedzie ten najlepszy patch w ktorym bedzie wszystko pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.