Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Gmoch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Gmoch
Dzisiaj zrobiłęm moją pierwszą twarz, robienie jej zajęło mi około 3 godzin smile.gif. Wybrańcem jest brazylijski snajper Borussi Moechengladbach, Giovane Elber. Co prawda w grudniu kończy karierę, ale postanowiłem uwiecznić go w moim Pro Evo biggrin.gif. Twarz z pewnością pozostawia wiele do życzenia, jednak poniżej umieszczam fotkę, z której robiłem twarz. Pozdro i z góry dzięki za ocenki wink.gif IPB Image i FOTKA: IPB Image
zyga
Ladnie sie prezentuje, oczy jakby troche za duze, reszta b. ladna wink.gif
bobex77
jak na pierwszy raz napewno nie jest zle
widac w niej sporo zaangazowania z twojej strony i staran i jezeli nie zabraknie Ci zapalu byc moze wejdziesz w przyszlosci na najwyzszy poziom.liczy sie praca i cierpliwosci bo bez tego sie nie obejdzie
__
co do mordy to niestety malo podobny Elber:(
zycze powodzenia przy nastepnych pracach pozdro wink.gif
Gmoch
Dzięki za szybkie komenty, ustosunkuję się do nich, a teraz już kończę Hansa-Jorga Butta. niedługo dam screena, ale pewnie dopiero jutro.
chatek
Małe podobieństwo ale widać że pracowałeś nad nim smile.gif Wyostrz bmp . Pozdro
Gmoch'
To ja, Gmoch, niestety nie mogłem uzyskac dostępu do mojego dawnego hasła, więc założyłem (nieco wink.gif ) inne konto. Oto moja kolejna pracka wink.gif Igli Tare :
IPB Image
Czekam z niecierpliwością na oceny wink.gif
Gmoch'
blabla bla. To tak żebyście się nie sapali.
.:CR7:.
No i po co się spieszysz?? Czy nie widzisz jakie pokemony Ci przez to wychodzą?? Posiedź dłuże nad jedną twarzą a nie zapieprzasz jak Gmoch z mówieniem tongue.gif
pozdro
Karol Johnn
Uzywaj oedita i nie rob twarzy w 30 min
pzdr
Gmoch'
Po pierwsze to nie czepiajcie się tych 30 minet. Po drugie: używam oedita. Proszę o jakieś bardziej szczegółowe komentarze
.:CR7:.
Po pierwsze: robisz słabe bmp
Po drugie: może i używasz oedita ale nie bardzo jeszcze wiesz o co kaman tongue.gif
Nie zdobędziesz szacunku jeśli będziesz pokazywał 30minutowe wypociny, tyle z mojej strony.
Gmoch'
Ok zrobiłem niejakiego Ernesto Javiera Chevantona smile.gif. Nad nim "trochę" posiedziałem wink.gif Oto i on:
IPB Image
bez rewelacji, zwłaszcza, jeśli chodzi o podobieństwo wink.gif Ale czekam na oceny: co mam poprawić?
Gmoch'
LUDZIE KOMENTUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saviolka
QUOTE(Gmoch' @ Dec 22 2006, 20:10:56) [snapback]105843[/snapback]

LUDZIE KOMENTUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bądź cierpliwy.
Aaa tak wogóle to co mam<y> komentować
jak tu nie ma co.
Morda słaba wszystko do poprawy. Tyle smile.gif
Gmoch'
Tak już lepiej biggrin.gif
Lanek
Chevanton nie taki zły, tak na 4.5/10.
olivier
tak jak inni pisali cała mordka do poprawy i przy okazji znajdź sobie jakies tutki na bmp a jest ich sporo.
Gmoch'
Dzięki za rady, następne mordy dam po dokładnym przestudiowaniu tutków smile.gif
Gmoch'
Ok po przestudiowaniu tutków:
Hernan Crespo preview
IPB Image

aha... włoski nie moje wink.gif

PROSZĘ O KOMENTARZE!!!
corey
mi się tam nawet podoba smile.gif
Gmoch'
No, napewno to moja najlepsza morda, ale ciągle muszę poprawiać oczy, bmp też. Oceniajcie, oceniajcie...

Crespo po poprawkach (?)
IPB Image
Mortin
nie wiem czemu, ale mi on crespo nie przypomina...
pozdro
Kiziaczek
Ma cos dziwnego nad lewym okiem. Nad uszami dziwne włosy.
Gmoch'
Właśnie pracuję nad okiem, ale ciężko to coś usunąć...
Smoti
ten Crespo to jak Kołtoń wyglada smile.gif tylko włoski ma inne.
Karol Johnn
QUOTE(Gmoch' @ Dec 25 2006, 15:47:51) [snapback]106771[/snapback]

Właśnie pracuję nad okiem, ale ciężko to coś usunąć...

blink.gif jak ciezko? poprostu w bmp zamaz ta kreske nad lewym okiem... wszystko
pzdr
Gmoch'
Jesteś pewien? A co, jeśli w bmp nie ma takiej kreski?
EDIT: To pewnie od włosków, więc nie zwracajcie na to coś uwagi wink.gif
norek
QUOTE(Gmoch' @ Dec 25 2006, 12:06:20) [snapback]106756[/snapback]

No, napewno to moja najlepsza morda, ale ciągle muszę poprawiać oczy, bmp też. Oceniajcie, oceniajcie...

Crespo po poprawkach (?)
IPB Image

Wyglada jak czlowiek ktoremu zostaly ostatnie minuty zycia.
Prz3m4s
QUOTE(norek @ Dec 26 2006, 12:39:21) [snapback]107071[/snapback]

dokładnie tongue.gif
Gmoch'
Heh bardzo ciekawe porównanie tongue.gif Zrobiłem Davora Sukera, ale on wygląda jeszcze gorzej od Crespo, nie jakby zostały mu ostatnie minuty życia, tylko jakby te minuty już minęły biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
saper
QUOTE(norek @ Dec 26 2006, 15:39:21) [snapback]107071[/snapback]

Taaa i jakby miał ze 20 lat więcej (:

Pozdrawiam,
saper
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.